Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bende memnun değilim parfümleri hem kalıcı değil hemde kendi kendine akıyo yarısı boşa gidiyo...

haklısın parfümler hiç kalıcı dğilfisfisfis birde bazı ürünler allerji yaptı eşimde roll on ,stick ,güneş ürünleri ,kremler hatta güneş kreminden sonra eşimi hastaneye kaldırdık tatilimiz mahvoldu :1no2:.artık avon kullanmıyorum yani :uhm:ama duş jellerini seviyoruma.s

BEN AVON TEMSİLCİSİYİM 2 YILDIR YAPIYORUM SİZİN ŞİKAYETLERİNİZİ ŞAŞKINLIKLA OKUYORUM RİMELLER KÖTÜ DİYOSUNUZ BENİMDE TAM TERSİNE EN ÇOK SATIĞIM ÜRÜNLERİN BAŞINDA GELİYO FONDETENLERİNDEN ŞİKAYET ALMADIM KREMLERİ ÖZELİKLE AVON CARE SERİSİ EN ÇOK SATIKLARIM ARASINDA 40 YAŞ ÜSTÜ KREM SATTIM ŞİKAYET ALMADIM AYRICA SELÜLİT KREMLERİ BEN HEP DERDİM BU KREMLER Bİ FAYDA ETMEZ BİRİNDEN DUYDUM BAYA Bİ FAYDASINI GÖRMÜŞ PARFÜMLERE GELİNCE BEN BEĞENİYORUM KALICILIĞINA GELİRSE BENCE KALICI SADECE CELEBRE PARFÜMÜ VE PUR BLANCA BANA KALICI GELMİYO SİZE TAVSİYEM PARFÜMLERDEN RARE GOLD TOMOWROW BULUE RUSH PERCEİVE Yİ KULLANIN DUŞ JELERİ GÜSELDİR DİVİNE TİME GLİSERİ EL KREMLERİNİ TAVSİYE EDERİM ERKEK PARFÜMLERİNDE PERCEVE VE FULL SPEEDDD BU SÜPERRRRRR:)VE GÖZ KALMELERİ İNANIN ÇOK SATIYORUM BİR ŞİKAYET DAHİ ALMADIM :teytey:

ben anneme avondan göz çevresi için kremler almıştım ama 2 ay oldu bi değişiklik yok..kullanıpta faydasını görmeyen var mı başka merak etttim.

kullanmakla kalmayıp satışını da yaptım ama farkettim ki söylendiği kadar iyi değil:1no2:içerisinde kimyasallar çok:sm_confused:badem özlü olduğundan tüylendiriyorbenneyaptımkigöz çevresi ürünleri de fayda etse bile kremi bırakınca eskiye dönüyorloreal deneyebilirsin ya da roc daha iyiler

bende 1 yıldır avon temsilcisiyim daha öncedende şimdide kullanıyorum hiç şikayetim olmadı kullananlarda çok memnun sadece cildinize uygun ürünleri doğru seçin problem olmaz bazılarınız rimelleri kötü demiş en çok sattığım ürün hiçte şikayet almadım

arkadaşlar bugün bitane rimel siparişi aldım yeni çıkan rimledensırnaşık şey benim çevremdekiler çok beğeniyo :)

ya kızla avonun tuy azaltan keremini kulanan varmı alcam da nasılbilmiyorum hem fiyatı uygundu

eşime parfum aldım gercekten kalıcı degil eşim bile farketti ama güzel kokuyor roolon aldım o da iz yaptı ma güzel rimelde aldım daha kulanmadım

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ben kullandım hatta kısa dönem temsilciliğini yaptım bence ürünler kötü değil ben en çok kampanyalara siniz olmuştum. bi bakıyorsun ürün inmişte inmiş arkadaşımın bir sözü vardı ürünü seç kampanyasını bekle yerimseniben

tüy azaltıcı krem bana göre tek kullanımda azaltmaz die düşünüyorum ama yinede bişey diyemiyorum çünki satmadım ve kullanmadım... birde arkadaşlar burda şunada şahit oldum bazı arkadaşlar dio ki bi ürün alana iki ürün bedava nasıl böyle bişey olur ellerinde kalan ürünü satıyolr bu sadace avondamı oluyo beyaz eşya mağzalarında bile var bi buzdolabı alıyosun yanında sana yarı fiyatına bulaşık makinası veriyo bunundamı son kullanma tarihi geçmiş birde avon sizin dediğiniz kadar kötü olsa dünyaca ünlü yıldızlar var çalışan onlar neden böle bişeye gerek duysunlar şimdi yeni yüzümüz cansu dere avona katıldı bence siz size uygun ürünleri seçmiyorsunuz ben hiç seminerlere katılmadım ama kimseyide yanlış ürünlerle yönlendirmedim şimdiye kdr allaha şükürler olsun kimseye yanlış ürün satmadım tek tavsiyem avon care ürünleridir losyon ve kremleri gerçekten güsel ben bunu defalarca derim rimelleri tek kelimeyle güsela.s.

Ben kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok..Her ürün birbirinden güzel..Tavsiye ederim..

hangi ürünün temsilciliğini yapıyorsun arkadaşım merak ettim yazarmısın lütfen a.s.

Merhaba arkadaşlar bende avon temsilciligi yapıyorum fakat kar marjlı değil kendime alıyorum arkadaşlar size sevineceginiz bir haber vereyim hepinizin çok hoşuna gidecek gitti gidiyor .com girin ve parfüm yazıp tıklayın avondan aldıgınız elli milyonluk parfümler on onbeş milyonlar inanamayacaksınız daha neler neler hiç durmayın bakın nasıl o servet ödedigimiz ürünlere nasıl kazıklanmışız hepinizi öpüyorum şekerler

makyaj malzemelerinden çoook çook memnunum fakat kremleri için aynı şeyi söyleyemiycem:1no2::1no2::1no2:

avon temsilcisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.bende üye oldum fakat çeşitli sebepler yüzünden ilk seferde satış yapamadım yani çok az.bi poblem olurmu üyelik ücreti vermemin dışında.yada siparişleri hiç vermesemmi.yani bi sonraki katalogta veririm

ben kullanıyorum yüz için nemlendiricileri güzel degil açıkçası ama bir vitamin maskesi var ona bayıldım rujları da eh işte ama avon ürünlerinin sağlık bakanlığı tarafından onayı yok diyorlar ne derece doğru bilmiyorum...Bir de vajina için bir sabun var sıvı sabun şeklinde parfüm içeriyor kullanılmasa iyi olur aslında çünkü vajinaya parfümlü şeyler kullanılması son derece sakıncalı...

avonun kremlerini denedim hiç bi faydasını görmedim makyaj ürünleri ii

Bir çok ürününü kullanıyorum ve memnunum. Özellikle toz pudrası ve göz makyajı temizleme toniğini tavsiye ederim. Ojeleri güzel değil ama =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…