Her marka gibi iyi ve kötü ürünleri var avon un da.yıllarca köpük fondötenini kullanmıştım yergök gratis-watsons olmadan önce.Memnundum.Top allıklarını da çok kullandım. Saç serumunu (yeşil olan) denize giderken yanımda götürürüm, güzeldir, yağlandırmadan yumuşatır, kolay taranır.lipglosslarından da çok kullandım, hala kullanıyorum, güzeller.cilt bakım ürünü hiç almadım avondan, nedense güvenemiyorum.şampuan-saç kremi denemelerim olmuştu ama sevmemiştim.el kremleri güzel, el kremi işte, ne kadar güzel ya da çirkin olabilir :) dengeleyici yüz temizleme köpüğünü kullanmıştım, güzeldi.yeniden alabilirim.vücut fısfısları diğer fısfıslar gibi hiç kalıcı olmadığından, ne avondan ne de başka markadan almıyorum uzun zamandır.Parfümleri fiyat/performans olarak başarılı buluyorum, hediye etmek için de süperler.indirim takip ettiğinizde 15 tl ye bile parfüm alabiliyorsun, 2 deodorant parasına yani.kalıcı olmasa ne yazar, yarım saatte bir çıkar sık :) seviyorum genel olarak ben Avon u :)
Bu arada konuyu açan arkadaş annesine kırışıklık kremi almış, 2 aydır hiçbir değişiklik yok demiş.kırışık geçiren bir krem yok henüz, yenilerinin oluşumunu yavaşlatabilir en fazla, bunu da anlayabilmemiz imkansız ne yazık ki.Karambole kullanıyoruz işte birşeyler.alerji, sivilce yapmayan, yağlandırmadan yeterli nemi kazandıran krem iyidir benim nazarımda.