- Konu Sahibi _nur_
Avon super drama maskara kendım almadım ama arkadas almıs ona makyaj yaptım ve surdum hıc guzel degıl hıcte tavsıye etmem ...
Avonun en guzel rumellerı benım kullandıklarım..
Avon super full bu satıstan kalktı heralde ama en guzel rumelıydı dıyebılırım ne akıyordu nede topaklanma oluyordu kac kat surersen sur.
Avon super shock max.
Little red dress buda ıyı ama fazla uzun kıprıklere gelmeye bılır..
Anew maskara ve serum buda cok guzel ama cıkartırken sorunlu ..:)
Suan luxe eyelıner aldım guzel cıkarsa yazarım..
Avonun Edp parfumlerı kalıcıdır ..Edtlerden almayın kalıcılık arıyorsanız..Kokuları hepsınden guzel özellıkler incandessence kaç sıse kullandım saymadım lemiere aldım ama bılmıyorum guzelmı denemedım daha:
Sampuanlarından bırı cok guzeldı sacı duzlestırıyordu ama yaglanma yapıyordu cok..:)
Kalemlerı guzel degıl..
Far olarak 8 lı farını almıstım 2 urunu o zaman keske her rengınden alsaydım Cok guzel...nasıl uyguladysan aynı sekılde kalıyor..
Aklıma geldıkce yazrım suanlık bu kadar
Avonun en guzel rumellerı benım kullandıklarım..
Avon super full bu satıstan kalktı heralde ama en guzel rumelıydı dıyebılırım ne akıyordu nede topaklanma oluyordu kac kat surersen sur.
Avon super shock max.
Little red dress buda ıyı ama fazla uzun kıprıklere gelmeye bılır..
Anew maskara ve serum buda cok guzel ama cıkartırken sorunlu ..:)
Suan luxe eyelıner aldım guzel cıkarsa yazarım..
Avonun Edp parfumlerı kalıcıdır ..Edtlerden almayın kalıcılık arıyorsanız..Kokuları hepsınden guzel özellıkler incandessence kaç sıse kullandım saymadım lemiere aldım ama bılmıyorum guzelmı denemedım daha:
Sampuanlarından bırı cok guzeldı sacı duzlestırıyordu ama yaglanma yapıyordu cok..:)
Kalemlerı guzel degıl..
Far olarak 8 lı farını almıstım 2 urunu o zaman keske her rengınden alsaydım Cok guzel...nasıl uyguladysan aynı sekılde kalıyor..
Aklıma geldıkce yazrım suanlık bu kadar