eskiden kullanırdım çogu ürününüde denemişimdir. bı ruju vardı surdugunde dudagını yakıp dolgunlaştıyordu kırmızı renk almıştım onu cok begenmiştim. perceive vucut spreylerı cok guzeldı. ama bı rımel aldım extra lastıng serisi olanından felaket kötüydü. kokusu berbat, topak topak yapıyordu zivt gıbı yapışıyodu. ama kullanmıyorum artık avon urunlerı. oriflame yı daha ıyı buluyorum... takıları cok kötü. resmen teneke.hıc katalogdakı gıbı degıl çantalarıda ona keza
eskiden kullanırdım çogu ürününüde denemişimdir. bı ruju vardı surdugunde dudagını yakıp dolgunlaştıyordu kırmızı renk almıştım onu cok begenmiştim. perceive vucut spreylerı cok guzeldı. ama bı rımel aldım extra lastıng serisi olanından felaket kötüydü. kokusu berbat, topak topak yapıyordu zivt gıbı yapışıyodu. ama kullanmıyorum artık avon urunlerı. oriflame yı daha ıyı buluyorum... takıları cok kötü. resmen teneke.hıc katalogdakı gıbı degıl çantalarıda ona keza
avonun el ve ayak kremlerinden başka ürünlerini kullanmıyorum. gerçekten pek işe yaramıyorlar. daha önce colortrend serisinden göz kalemi ve ruj denemiştim göz kalemi idare eder ama ruj berbattı. şimdi katalogda 20,50lik olan parlak-saten-metalik seçenekleri olan siyahlı kutulu (koyu lacivert de olabilir) rujları var ya onlar 7,5a inmiş 2 renk çook hoşuma gitti. o rujları bilen var mı? nasıldır? alsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?