genelde avonun ürünleri çok kalitesiz ve bazı ürünleri gereksiz pahalı
oriflame cilt kremi yok ki memnun kalınsın krem mucize yaratmaz.avondan alerji olduğu sölenior bünyen alerjikse ürünü düzgün seç sen kendini düşün?oriflamede bir parfüm var diğerleri boş geneli sabun diş fırcası?
hangi serisini denedysem mahvetti yüzümü nasıl böyle bir hata yapdım hala kendime kızıyorum şimdi nelerle uğraşıyorum düzelmesi için en az 1 2 sene dedi doktorum avonun bi ürünü 1 ayda mahvetsin toparlaması yıllar sürsün yok böyle birşey faydası değil zararı olduğu kesin parfümleride artık tıkamaya başladı alkol oranını arttırdılar esans kokusunu alıyosun 10 dk ya yokoluyor evime asla sokmam birdaha alan satan kullanan arkadaşlarada pes doğrusu diyorum iyiyi görmediğiniz için bunu iyi sanıp geçişdiriyorsunuz ilgili yerlere zaten şikayetimi yapdım tavsiyem uyanık olmanız verdiğiniz paralara daha kaliteli ürünler var tabi kullanıp kullanmamak size kalmış.
benım cıldım cok kuru kuru cıltler ıcın olan urunlerını kullandım hıcbır faydasını gormedım ayrıca bazı parfumlerı kalıcı deıl rımelı kotu selulıt kremı cok kotu kokuyor bayattı sankı sampuanları da ıyı deıl
Ben avonun little black parfümünü çok beğenirim serisini almışdım ve cidden kalıcı..Onun dışında maskesi hoşFakat kremlerinin çok etkili olduğunu düşünmüyorum....:97:Tabi her cilde etkisi farklıdır
Bendede siyah nokta yapmıştı pudrasıpudraları ve fondotenleri sivilce çıkartıyor kesinlikle kullanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?