Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esimin annesi avon sattigi icin benim bu yaslanma karsiti kremler disinda( yasimdan dolayi) hemen hemen butun urunleri hakkinda tecrubem var... cildim yagli olmamasina ragmen inanilmaz sivilce yapiyor... goz kalemi akiyor rimeli kirpik dokiyor rujlarinin rengi katalogtakindn cok degisik cikiyor... dus jeli guzel kokuyor kalici degil... sampuanlarinin da ekstradan bi mahareti yok.. buna ragmen orifilame marka denedigim gozaltici kapatici ayak topuk bakim kremi duj jeli ve alliktan oldukça memnun kaldim bence orifilame daha tercih edilebilir..(aman esimin annesi duymasin)

kalemleı hem akıyo hem de sımsıyah degıl ve de bı saat sonra falan hemen kalemın rengı grı gıbı oluyo sureklı tazelemek gerekıyo ruj da kalıcı degıl kalıcılıktan kastım en azından ıkı uc saat dudakta dursa ıyı de hemen o da yarım saat ıcınde kayboluyo orıflame a gelınce de fontotenını almıstım onun e vıtamınlı dıye topak topak yapıyo berbat bısey ve de kahverengı goz kalemını almıstım onu bı kere surdum surmez olaydım gozlerım hassas benım bı de acayıp yaktı avon bıle yakmıyo benım gozlerımı ama orıflame mahvettı ama orıflame ın bı tane ruj gıbı kalemı var o sımsıyah yapıyodu gozlerımı de yakmamıstı bı ara herkesın dılındeydı hatta bende merak edıp almıstım :
Eki Görüntüle 344818

Avonun bir el kremini kullanmıştım. Nasıl yaptıysa ellerimde alerji yaptı. Kırmızı kabardı ellerim kaşıntıdan ne hale geldim günlerce.. Bir daha yaklaşmışyorum bile avon kremlerine..
Pembe renkli duş jelinden ve Super Shock maskarasından memnunum sadece. Başka ürününü kullanacağımı sanmıyorum..

avonun göz kalemlerinden memnun kalmadım ben de, resmen insanın gözüne perde indiriyor sürdükten sonra

avonun göz kalemlerinden memnun kalmadım ben de, resmen insanın gözüne perde indiriyor sürdükten sonra

max factor allll . 3-5 lira fazla parana kıy olsun bitsin.

ne uğraşıyorsun ? etrafında bir arkadaşın tanıdığın avon satıp para kazansın diye kendine güzelliğine yazık !

max factor allll . 3-5 lira fazla parana kıy olsun bitsin.

ne uğraşıyorsun ? etrafında bir arkadaşın tanıdığın avon satıp para kazansın diye kendine güzelliğine yazık !

haklısın canım, ben başka bir ürünün yanında kampanyayla almıştım çok zaman önce ama bir daha almam

gecen avonun göz kremini aldim.yasim 20.göz cevremde cok kirisiklik var diye deniyim dedim.kullandim bir kac gün.aslinda göz cevremi canlandirdi.aydinlatti ama hic yoktan 1 2 cizgi daha olustu gözlerimin altinda acaba sabah aksammi kullanmak gerekiyor?aksatmadan.?

bence al at cope vala avon bu

yok cöpe atmam da :)) acaba diyorum yasla mi alakali?anneme veririm o kullanir.belki ona iyi gelir

e yanı 20 yasındasın o da olabılır ama avon tarım bakanlıgı onaylı cnm bılenın cevaplaması dah aolur tabı bu benım sahsı gorusum ha ama uzum cekırdegı yagı aldım daha dun goz cevresı ıcın bak daha dogal bence onu deneyebılırsın bende dedım kullnsammkı dıye ama bende anneme almıstım bılmıyorum yanı

evet :) ama herkes 20 yasindna itibaren göz cevrresi kremi kullanin diyor.bendede cizgi olunca kullaniyim deniyim dedim.cizgi gitmek yerien fazla oldu..avon tarim bakanligi onaylimiydi?yenimi oldu acaba bu.bilyiormusunuz?cünkü öncedne onayli degil deniyordu.

bende aldıgım duyumlardan ole dıyorum cnm bı de tabı ben de sıkayetcı oldugum ıcın bu markanın her urununden halıyle bana da pek saglıklı bı urunmus gıbı gelmıyo bence dogal seyler dene ben aldım da acaba kullnsammı kı bende 20 yasındayımmmmmm

aslinda yüzüm icin dogal maskeler yapiyorum evde.yogurt sirken vs.ama göz icin ne bilyiim salatalik mesela bi fayda etmiyor.ancak böyle kimyasal sey bulabilyiorum.birde yurt disindayim.dedigin üzüm yagina mesela suan ulasma imkanim yok.

aslinda yüzüm icin dogal maskeler yapiyorum evde.yogurt sirken vs.ama göz icin ne bilyiim salatalik mesela bi fayda etmiyor.ancak böyle kimyasal sey bulabilyiorum.birde yurt disindayim.dedigin üzüm yagina mesela suan ulasma imkanim yok.aslinda avondan tek parfüm alinmali galiba.:)

aktar falan yok mu kı oralarda cnm bulursun belkı lıttle black dress varya avonun hıc duydunmu o hosuma gıdıyo tek koskoca avonda :)

bilmiyorumki varmi.varsada cok pahallidir.evet duydum.almak istedim ama almanyada fiyatlar türkiyedkeine göre pahalli biraz.türkiyey egelinc emerak ettiklerimin hepsini alicam.soft musk little black,white,red hepsini alicam

avonun farları berbat hiç memnun değilim.rimeli super shock gzel fakat diğer rimellere nazaran çok erken kuruyor.parfümlerin bazılarını beğeniyorum.rujlarda idare eder. şampuanlar iğrenç ötesi

Yurt dışında Avon ürünlerine ne gözle bakıyorlar biliyormusunuz? Hani şu salı pazarlarında falan satılan dandik şeyler varya.. Aynen öyle.. Beş para etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…