Avon muu bi daha asla...
avonun göz kalemlerinden memnun kalmadım ben de, resmen insanın gözüne perde indiriyor sürdükten sonra
max factor allll . 3-5 lira fazla parana kıy olsun bitsin.
ne uğraşıyorsun ? etrafında bir arkadaşın tanıdığın avon satıp para kazansın diye kendine güzelliğine yazık !
gecen avonun göz kremini aldim.yasim 20.göz cevremde cok kirisiklik var diye deniyim dedim.kullandim bir kac gün.aslinda göz cevremi canlandirdi.aydinlatti ama hic yoktan 1 2 cizgi daha olustu gözlerimin altindaacaba sabah aksammi kullanmak gerekiyor?aksatmadan.?
evet :) ama herkes 20 yasindna itibaren göz cevrresi kremi kullanin diyor.bendede cizgi olunca kullaniyim deniyim dedim.cizgi gitmek yerien fazla oldu..avon tarim bakanligi onaylimiydi?yenimi oldu acaba bu.bilyiormusunuz?cünkü öncedne onayli degil deniyordu.
aslinda yüzüm icin dogal maskeler yapiyorum evde.yogurt sirken vs.ama göz icin ne bilyiim salatalik mesela bi fayda etmiyor.ancak böyle kimyasal sey bulabilyiorum.birde yurt disindayim.dedigin üzüm yagina mesela suan ulasma imkanim yok.aslinda avondan tek parfüm alinmali galiba.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?