- Konu Sahibi _nur_
-
eye lınerı berbatttttttttttttt
tam olarak hangi seri hangi rengi vs tam adlarını yazarsanız daha yararlı olur.
çünkü benim inanılmaz memnun olduğum,youtube gurularının gözdesi olan eyelinerları da var,bahsettiğiniz gibi berbat bulduklarımda :)
bu eyeliner 2 gün kullandım güzeldi 3 gün baktım rengi solgunlaştı kzlar bitiyo gb oldu ve diğer sattığım müşterilerde aynı şikayette bulundular
avon extra lasting bide 12 saate kadar dayanaklı yazıyo tammada rengi soluk anlam veremedim kızlar Eki Görüntüle 561738
bu eyeliner 2 gün kullandım güzeldi 3 gün baktım rengi solgunlaştı kzlar bitiyo gb oldu ve diğer sattığım müşterilerde aynı şikayette bulundular
avon extra lasting bide 12 saate kadar dayanaklı yazıyo tammada rengi soluk anlam veremedim kızlar Eki Görüntüle 561738
iyiki yazdın canım ,ben çok merak diyordum bu eyelinerını ,kesinlikle almam o zaman ^^
Avon sadece ucuz fiyatla yaygın satış yaparak kazanç sağlayan bir marka. Bütün ürünleri inanılmaz berbat. Her ürününü denedim sadece ucuz ve kalitesiz. Kullanılacak makyaj markası olarak Mac markasını tek geçerim. İnanılmaz kaliteli bir üründür. Porselen makyaj ve sahne makyajlarında bu marka ile krylan markası kullanıyor. Diğer markalara ucuz diye aldanmayın paranıza yazık. Pahalı alın ama uzun süre kullanın.
Yüz yıkama jelini VE boyalı saçlar için şampuanını kullanmıştım uzun süre önce memnun kalmadım.O gün bu gündür hiç bir ürününü almamıştım.Takii geçenlerde komşum kataloğu getirene kadar.
Duj jelini ve el kremini aldım bakalım memnun kalcak mıyım?Buraya tekrar yazarım.. :))
bu eyeliner2ı ben de daha avona katılmamışken bir arkadaşımdan almıştım, göz kaleminin üzeirine sürme akar demişti ama her türlü akıyor ben de memnun değilim, almak isteyen olursa da önermeyeceğim satışını kendim yaptığım halde. hem çok yoğun bir rengi yok hem de gözün üstüne falan bulaşıyor dağılıyor...bu eyeliner 2 gün kullandım güzeldi 3 gün baktım rengi solgunlaştı kzlar bitiyo gb oldu ve diğer sattığım müşterilerde aynı şikayette bulundular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?