• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar belki hepimiz avonun urunlerini kullaniyoruz kimimiz memnun kimimiz deil peki avon hakkinda neler biliyoruz?:uhm:

Avon Hakkında Genel Bilgiler
Bir kitap satıcısı olan David H.McConnel kitaplarını satın alan bayanlara hediye amacıyla verdiği parfüm numunelerinin kitaplarından daha çok ilgi çektiğini görmüş ve 1886 yılında New York'ta, sonradan AVON ismini alacak şirketin temellerini atmıştır.

Merkezi New York'ta olan Avon, bugün dünyanın en büyük doğrudan satış kozmetik organizasyonudur. Yine Avon tüm dünyadaki kozmetik şirketleri arasına en büyük altıncı güzellik şirketidir.Avon'da çalışan kadın sayısı dünyadaki bütün şirketlerden daha fazladır.

Avon ismi güvenilirliğin ve dürüstlüğün yüksek standartlarını yansıtmaktadır. Avon'un araştırma ve geliştirme ekibi tüm ana bilim alanlarında uzman kişiler tarafından oluşturulmuştur. Ambalajların tümü dönüştürülebilir malzemelerden üretilmiştir ve hiçbirisi çevreye zarar vermezler.Sipariş edilen her ürünün arkasında Avon Memnuniyet Garantisi vardır. Avon, kurulduğu günden bu yana Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ilkesi doğrultusunda çalışmakta ve müşterilerimizin memnun kalmadığı tüm ürünler iade alınmaktadır.

avonda ilkeler

avon,baslangictan beri tum kadinlara hem kendi yasamlarinini hem ailelerinin yasamlarini iyilestirmek icin firsatlar sunmaktadir.avonun kadinlara gosterdigi baglilik,onun pek cok ilke imza atmasini saglamistir.

-dunyada alpha-hidroxy(acid) AHA teknolojisini kullanan ilk kozmetik firmasidir.

-stabilize edilmis,saf a vitamini,yani retinolu yaslama izlerini geciktirmeye karsi kullanan ilk kozmetik firmalarindan biridir.

-hayvanlar uzerinde testlere son veren ilk buyuk kozmetik sirketidir.(1989)

kremlerinden hiç memnun kalmadım sivilce yaptı hepsi parfümleride sanki su karımlı acık parfümler gibi hemen uçuyo hepsini denedim sadece göz kalemleri iyi

ben avon urunlerine bir ara bayaa bir tutulmustum.ama hic memnun kalmadim.kremleri rimelleri goz kalemleri.hic biri benim icin guzel degil.

şimdi size bişey söyleyeyim arkadaşlar.. dün avonla ilgili bir araştırma yaptım 4 yıl kadar temsilcisiydim sonra işi bıraktım bebekti evdi derken yapmadım hemen hemen her ürününü kullandım birçok pahalı ürüne göre güzel... şimdi sıkı durun yapılan bir araştırmada avonun rujlarının kurşun içermediği tespit edilmiş,misafirlikte annemde olduğum için (annem başka şehirde)evdekileri test etme şansım olmadı yanımda getirdiğim rujların tek tek kurşununa baktım ve gözümle gördüm..... test şu şekilde yapılıyor.... elinize bir miktar ruj sürüp 24-14 ayar altın yüzüğü sürdüm ve kurşun içeren rujlar siyahlaştı LANCOME,MAX FACTOR,çok koyulaştı LOREAL daha az,NINA RICCI de hiç değişiklik olmadı şimdi size kurşun miktarı çok olan markaları yazacağım,kurşun insan vücudunda kansere yol açıyor..özellikle kalıcı rujla dikkat!!!! nedeni kurşun miktarıymış..CHRISTIAN DIOR,LANCOME,CLINIQUE,Y.S.L(en çok kurşun içeriyormuş)ESTEE LAUDER,SHISEIDO,RED EARTH(lip Gloss)CHANEL(Lip Conditioner)MERKET Amerika(Motives Lipstick)VEPA haydi kolay gelsin deneyin kendiniz görün.. kurşunsuz dudaklar :)

evet var jeyyar rujları hemen bitiyor yahu sırnaşık şey

bende şampuanını hiç beğenmedim kazık gibi yaptı saclarımı ama fondotenini kulllanıyorum güzel...

Anew serisinin gündüz kremi sivilce yaptı zaten sivilce olurdu iyice azdırdı.Yine aynı serinin göz altı kremi sayesinde gözümün altında yağ bezesi oldu üstelik ilaç kullanıyorum ve cildimi müthiş kurutuyor bu rağmen yağ ezesi inanılır gibi değil!!!!

cilt ürünlerini almadan önce satıs temsilcisinden mutlaka numune isteyin.temsilcide numune mutlaka vardır deneyin.cilt ürünleri gerçekten alerji yapıyor ama rimelinden çok memnunum parfümlerinden vazgecemiyorum.glazewr rujlarıda çok güzel

BENDE AVON TEMSİLCİSİYİM.RİMELLERİ ÇOK KÖTÜ.BANYO KÖPÜKLERİ ŞAMPUANLARI GÜZEL KURU CİLTLER İÇİN SERİ ALDIM Bİ FARK YOK.AYAK NEMLENDİRİCİ ÇOK GÜZEL ESSENCE YE BİDE KADIN SOFT MUST SÜPER ÖTESİ YAVSİYE EDERİM.AMA ORİFLAME ÜRÜNLERİNİDE Bİ ARA KULLANDIM.S8 DİE Bİ ERKEK PARFÜMÜ VAR AKLINI BAŞINDAN ALIYO İNSANIN.lülülülülülü

arkadaşlar benim makyaj malzemelerimin arasında farklı hiç bir marka yok hepsi avon ben çok memnunum ama sadece sizlere şunu sormak istiyorum???cilt tipinize uygun olmayan krem sizce cildinize iyi geliyormudur?önemli olan öncelikle cilt tipini bilmektir kurumu yağlımı yada hassas mı?bunu satan bir temsilci bazen bir ev hanımı yada bazen bir öğrencio nerden bilebilirki?önce bir güzellik uzmanına gitmelisiniz hayatımda bir defa markasını bilmediğim markayla kuaföre makyaj yaptırmışdım oda son oldu zaten.bilhassa krem çok önemli cildimiz güzelliğimizin aynası aman dikkat edelim.size son olarak şunu belirtmek istiyorum cildinize kendinizde maskeler yapabilirsiniz ben yapıyorum mesela onlarda fena olmuyor...

bende avon ürünlerini kullanıyorum.ama göz çevresi kremlerı felan hiç güzel değil çünkü anneme aldık ve hiçbir faydasını görmedi.parfümleri kalıcı değil sıkıyorsun bır anda geçiyor.mesela bnm kullandığım emporio armanı süper asla kıyaslamam.birde percevi die bir parfümü var aslında güzel bır koku ama dedğim gibi hiç kalıcı değil birgün bile idare etmiyor.ben bırde çok sıkarım ama nafile... a.s.a.s.a.s.Şeniz

Anew serisinin gündüz kremi sivilce yaptı zaten sivilce olurdu iyice azdırdı.Yine aynı serinin göz altı kremi sayesinde gözümün altında yağ bezesi oldu üstelik ilaç kullanıyorum ve cildimi müthiş kurutuyor bu rağmen yağ ezesi inanılır gibi değil!!!!

anew serisi mi :1shok:
ya daha 30lu yaşlardasınız anew size göre değil :1no2::bbo:

bence en iyi ürün duş jelleri.kokuları güzel.makyaj ürünleri berbat hele o rimeller,güz farları.sıkılaştırıcı vücut ürünleri para tuzağı işe yaramıyor.yüz kremleri de yüzde tüylenme yapıyor dikkat...

Avonla ilgili şunu söylemek istiyorum.Her ürün herkese iyi gelebilir mi?tabi ki hayır.cilt uzmanı değilim dermatoloji okumadım ama bilgim olduğu konularda yorum yapıyorum.herkes rastgele şunu aldım alkollu bun aldm naneli.bir kere alkollü toniği cildi yağlı olması bile yetmez sivilceli kişilere önerirler.bir çok ürün değiştirdim vichy,loreal,clinique.ve ciltle ilgili ürünlere meraklıyım şunu söylemek istiyorum ne olduğunu bilmeden kullanmayın.tarım bakanlığı onaylı olması çok nadirdir belli başlı markalardır.sağlık bakanlığı onayı ile tarım bakanlığı onayı farklı doktor tarım banlığı onaylı güneş kremini tavsiye ediyor diğerlerinde kimyasal madde olduğu için.sebebini bilerek o ürünü almamak daha mantıklı.lorealdende maybellinedende ruj aldm ama avon dan daha memnunum fiyatlarıda uygun.herkes cilt konusunda uzman birinden bilgi alarak alsın.bu zmaana kadar cildime yağlı yok karma die ürün verdiler ama cildim hassas karma ve buna ait ürünü bulunan clinique markası.kuru ama sivilce çıkan herşeyde pul pul olup soyulan bir cildim vardı.cilt uzmanından ürün almama rağmen ben vichy den memnun kalmadım.biraz şansa kalmş.çok incelerim ama sonnda doğruyu buldm loreal den memnun kalmadm (cilt temzlik ürünleri için sylüyorum maskaralarından inanaılmaz memnunum).kaliteli şey genelde ucuz olmuyor buna inanıyorum.ama parfümlerine kalıcı değil diyenlere sesleniyorum avonun tüm parfümlerini kullanmışlarmı acaba ben far away ve little black dress kullanıyorum bana her yerde parfümümün adını soruyorlar.sizin kullandığınız sade ve pudramsı kokular olmasın.rengi sarı olup şipreli kokular kalıcıdır.genelde pahalı parfmleri kalıcıdır.ben avonun yüzde 90 parfümlerini kokladım ve denedim o yüzden o fiyata orjinal parfüm bulabilen varsa söylesin(doldurma parfüm kanın sulanmasına sebep oluyor doktorun söylediğini sylüyorum).yok şu kansorojen bu kimyasal.kimyasal olayan birşey gösterin yediğimiz tüm sebze meyveler.o yüzden ince eleyin ama bu kadarda değil başka şeyleri karalamayalım her markanın güzel ürünü vardır insanlar neden üretsinki o zmaan kmse almıyorsa..

ayrıca avonun şampuanından mennun olanda var olmayanda kremi iyi gelende var gelmeyende bu yorumlar pek önemli değil.cilt için kullanılan özellikle kaliteli olmalı.eğer durumunuz elveriyorsa ve biraz paraya kıyacaksanız çünkü cilt temizliği çok önemli clinique'in cilt ürünleri çok güzel ben aldım,ablam,arkadaşım.. herkes neyden şikayetçi ise zmaanla düzeldi en uzun bnmki sürdü:)doğru kişilerden doğru ürün alınmalı ben yüzüme mentollü tonik kullanıyorum alkollü dahada sivilcesi olana öneriliyor eğer cildiniz hassas sivilceli ise alkollü vermezler bnmki gbi.)o markanın ürünlerinde gerçek buğday yağı(kuru ciltler için falan)falan kullanılıyor.eğer cildiniz aşırı hassas değil ve çabuk etkilenmiyorsa daha uygun fiyata ürünler kullanabilirsiniz.anlamadığım şu kadınlar bir röfleye 100 ytl veriyorlar 3 ayda bir ama iş cilde gelnce yüz ytl yi on ay kullanacakları kremlere varmiyorlar.cildimize özen göstermiyoruz.fondötene para vermek yerine temizlik ürünü kullanarak doğal güzel cilde kavuşabiliriz bnce.okuduğunuz için teşekkür ederim

cilde kesinlikle paraları döküp maskeler almak yerine killerden oluşan ve çerçi tarzı yerlerde cilt ürünleri satan ama maskeler var doğal kil her cilt tipine göre kil var zaten hemde çok uygun.arkadaşımın cildinde sivilceler var o yeşil kullanıyor bnmki daha beyazımsı.yada kayısılı meyveli falan maskeler daha iyi kuru ise cildiniz zeytinyağı saça cilde herşeye iyi zaten

avon alındığı fiyata göre iyi ürünler sunuyor.golden rose flor mar bir zamanlar ne kadar ucuzdu şimdi o kadar arttıki fiyatları rujları kalıp gbi flormarın ben memnun kalmadım.ama avonun rujlarını kaç senedir kullanıyorum hepsini denemedim ama tamamı dersem yalan olur) güzeller.birinden rengine yada numunesine bakıp alın mutlaka

bende avon ürünlerini kullanıyorum.ama göz çevresi kremlerı felan hiç güzel değil çünkü anneme aldık ve hiçbir faydasını görmedi.parfümleri kalıcı değil sıkıyorsun bır anda geçiyor.mesela bnm kullandığım emporio armanı süper asla kıyaslamam.birde percevi die bir parfümü var aslında güzel bır koku ama dedğim gibi hiç kalıcı değil birgün bile idare etmiyor.ben bırde çok sıkarım ama nafile... a.s.a.s.a.s.Şeniz

emporio armani ile perceive i nasıl kıyaslayabiliyorsun ki.fiyatları aynı değil bir kere o fiyata göre avonda gerçekten fiyatına göre iyi olan parfümler var.her ten ayrı tutar okuyu.bir parfümü kalıcı olmayınca hepsi kalıcılığını yitiriyor bu nasıl iş.yorum yaparken biraz oranlara dikkat edelim yüzde üçe beşe göre genelleme yapmayalım derim.çoğunu denedim pur blanca,celebre,soft musk,night musk,wish of love,far away,little black dress,treselle,treselle seduction.. daha aklıma gelmeyen var.içlerinde kalıcı olanları belli zaten edp olan ve genelde fiyatı yüksek olan umarım anlatmama yetmiştir.ağır kokuları sevdiğim için angel kullanıyordum orjinal çok pahalı.avonda far away de ağır bir koku onu kullanıyorum her gün kıyafetlerm dolabım hep o kokuyor ya bende sorun var ya da sizin aldıklarınızda.kullanmadığım ürünler hakkında yprum yapmıyorum.pur blanca kalıcı değil mesela soft musk çok yakından farkediliyor ama aşırı kalıcı değil kaç tane deenediniz birine sormadan almayın snra byle yakınırsınız

Back