• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende heves etmiştim temsilci olacağım diye. oldum da:) 2 ay sonra bıraktım. anneme aldığım 58 ytl lik kren kadını kıpkırmızı yaptı üstelik cilt tipine uygundu ve stokta beklememişti. kendime aldığım fondöteni yüzümün bi yerinde ufak nokta sivilceye sürdüm komple bile sürmedim. akşama sürdüğüm yanağım komple sivilce içindeydi ve aylarca geçmediler. ama pudrası var böyle üstü çiçekli olan cynthia rowley in tasarladığı ondan hakikaten memnumum ve ilk deffa hayatım boyunca biten bi üründen memnun kalıp yeniden alıcam.

artık suratıma sadece pudra sürüyorum biraz da allık oda flormarın 87 numarası pembe-şeftali süper bir renk. biraz göz kalemi onunda markası elite sürümü sert ama gözünü ovalasan bile çıkmıyo buna rağmen yıkayınca çıkıyo. rimelim ise maybelline çünkü alerjik bi göze sahibim açtığım rimeli 1 ay sonra atmam gerekiyo ve maybelline hiç problem yaratmadı bana alerji konusunda...

valla ben avonun rimelini,cilt temizleme ve cilt nemlendiricilerini,parfümlerini hiç sevmiyorum zamanında bende satış temsilcisiydim ne para kazanabildim ne de hayrını gördüm.Dışarıda çok güzel kaliteli ürünler var.ve de sık sık kampanyaya giriyorlar.bilhasssa avon makyaj ürünleri çok çabuk bitiyor.Ben artık niveanın volume impact rimelini kullanıyorum hiç ağırlık yapmıyor kirpikte ayrıca hic bulaşmayıp kolayca çıkıyor.Lorealinde pudra,föndotenini kullanıyorum.saçlarım için ipeği kullanıyorum gerçekten çok güzel.ayrıca saçlarım için bakım maskemi kendim yapıyorum.Güneş kremi ve nemlendirici olarak nivea tercih ediyorum hiç kızarıp soyulmadan bronzlaşıyorum.Eller için de arko yeşil beyaz olan yağlı kremi tercih ediyoırum bilhassa elleri çok kuru olanlara tavsiye ederim.Makyaj temizleyicisi olarak bebe yağını tavsiye ederim bilhessa göz makyajı temizleyicisi olarak süper.banyodada zararlarından dolayı duş jelini değil durunun zeytinyağlı sabunlarını tercih ediyorum.Bütün kadınlar güzeldir yeterki kendine vakit ayırsın.

Yillardir Avon Kullanirim çok Memnunum Sadece Hassas Ciltler Için Kremi Kötü Diyer ürünleri Harika

bende avona üye olmuştum bir zamanlar.2 3 ay yaptım.yaptım derken kendime aldım hep hiç satamadım.avon satıcısının bırı bana yapıştı ağzımdan girdi burnumdan çıktı tlf da saatlerce konuştu benimle beni üye yaptı.ama nefret ettim.kadın beni resmen kullandı.bazı ürünler yanlış geldi kadın dediki iade yok.meğer varmış.iade etmemesinin sebebi kendiside benim sattığmdan para kazanıyor olmasıymış.müşteri bir takı beğendi 2 tane sipariş verdim resimde görunenden çok farklı.müşteri almadı.iade edecem takım öncüsü almıyor.sen kendine al diyor.ben bunu kar amaçlı yapıyorsam niye her satılmayanı kendime alayım.ayrıca bazı ürünler stokta olmuyor.sonra ne zaman gelirse o zaman gönderiyorlar o zaman vakitli vakitsiz fatura kesiliyor o anda para bulup ödemen gerekiyor.anlayacağınız kadın yalanlarla beni kandırdı benim üzerimden kazanmak için bende bıraktım.müşteri olarak bile kesinlikle almam.ayrıca ürünlerde üretim tarihi ve son kullanım tarihi yazmıyor.ben çok yalanlarını yakaladım

göz kalemiyle bi parfümünü almıştım güzeldi ama kremleri ve rolonlardan hiç memnun kalmadım

Ben sadece rujundan memnun kaldım. kremleri ve rolonları bana göre iyi degil maskarasıda top top oluyor.

iyi günle ben 34 haftalık hamileyim ve bilindiği gibi karın bölgemde yırtılmalar oldu ilk hamilelik olduğu için çok deyil ama yinede görüntüsünün kalıcı olması can sıkıyor avondan selülüt ve çatlaklıklar için kremler var kulanmak istiyorum ama yinede şüpem var herhangi bilginiz veya kullanan varsa cevap bekliyorum teşekkürler

avonu temsilciliğini yapmış biri olarak asla tavsiye etmem kızlar

bende kullanamıyorum cunku cildim çok hassas
ve avon ürünlerini yüzüme sürdüğüm an alerji yapıyor bana cildimde kabarma ve kaşıntı oluşuyor.tabi ben bunu yine geçmeyen alerji şikayetim üzerine cildiye doktoruna gittiğimde öğrendim kullandıgın kozmetik ürünlerinden oluştuğu söylendi.
parlatıcı rujları güzel ama onlarda dudakları daha fazla çatlatıyor bence.
ama parfümleri gerçekten güzel onda bir sorun yaşamadım.

avonun ağda bezleri var aranızda kullanan oldumu acaba ben veed kullanıyorum.avon daha ekonomik geldi kararsız kaldım alıp almamakta bir fikriniz varmı acaba ??

nemlendiricileri,güzelim cildimde sivilceler yaptı:(mahvoldu,rimelleri berbat,parfümleri ve allıklarını begeniyorum sadece...

iyi günle ben 34 haftalık hamileyim ve bilindiği gibi karın bölgemde yırtılmalar oldu ilk hamilelik olduğu için çok deyil ama yinede görüntüsünün kalıcı olması can sıkıyor avondan selülüt ve çatlaklıklar için kremler var kulanmak istiyorum ama yinede şüpem var herhangi bilginiz veya kullanan varsa cevap bekliyorum teşekkürler

canım ben ilk hamileliğimde lierac diye krem kullanmıstım hiç çatlağım olmadı ikincide hiç bişey kullanmadım ama catlağım yok sana tavsiyem ya doğal şeyler badem kakao yağı gibi yada lierac kullan avon tavsiye etmem

ben kullaniyorum canim muthis bisey benimde fazla buyumus goguslerim var:utangac:biraz buyurken yirtilmalarim olmustu simdi dedigin kremi kullaniyorum gunde 2 kere daha 2 hafta oladi kullanali gercekten harika hemen gosterdi etkisini duzenli kullanmani tvsiye ederim:sm_cool:birde bu sitede cok sikayat duydum avonla ilgili uzulerek soyluyorumki bu tepkilerin bir cogu anlamsiz ingilteredeyim butun urulerini alip kullaniyorum dogru urunu dogru bolgede kullanirsan inan hic bir sorun olmuyor.ustelik kardeslerimde trde onlarda cok memnun dogru urunleri bulmaninizi oneririm avon kendi alaninda 1 numara bence ayrica ben sadece musterisiyim saticisi deil bunu da soylemis olim yanlis anlasilmasin sevgilerle kalin:dance:

selam canım hamile olduğun için dikkat.. avonun içinde paraben varki bu da kanserojen petrolle ilgili birşeyden yapılıyor. bu madde avonun bütün bakım ürünleri ve fondetenlerinde var.. bir onkolog profosör bepantol solüsyon tavsiye ediyor eczanelerde satılan hiç olmazsa bu tür zararlı maddeler yok onlarda.

pardon canım ben sana nemlendirici ismi söyledim çatlamaları önlemek için en güzeli eşit miktarda sarmaşık yağı, buğdayözü yağı, çilek yağı ve limon suyunu karıştır her gün cilde sür çatlakların oluşmasını önler. ama eczaneden alacağın bebeyağı da işini görür Allah tamamına erdirsin:))

Arkadaşlar o satıcının bilinçsiz satışından kanaklanıyor hangi krem hangi cilde iy igider bilmediği için yanlış ürün verebiliyorlar ve bu çok sık karşılaşılan bir durum dolayısıyla satıcı bilinçsizse siz bilinçli olun

maskaraları güzel bende kullanıyorum
roll-on ları güzel
parfümlerini hepsi değil ama bazıları hoş yeterki ten yapınıza uyum sağlasın
el kremleri özellikle de gliserinli el kremi müthiş egzamalı ele bile iyi geliyor
topuk yumuşatıcı kremi harika
kırık uç onarıcı saç serumu var kızıma kullandım hala kullanıyorum mükemmel
rujları güzel değil
celearskin (serisi sivilce serisi yani)kesinlikle çok etkili

kısacası ben memnunum yani
:1rolleyes:

avonun rimelleri benim kirpiklerimi döküyor nedensee

bende yıllardır avondan alışveriş yaparım,tüy seyreltici almıştım faydasını görmedim, bide geçenlerde göz çevresi yenileyici krem aldım nerdeyse 2 ay oldu gece yatmadan sürüyorum hala bi etki yok halbuki 1 haftada etkisini gösterir yazıyordu. bende mimik kırışığı var bide kaz ayağı var gözkapaklarımda onun için almıştım. duş jelleri güzel maskeleri güzel rujlar pek ii değil, parfümler pahalı olanlar güzel sivilce için aldığım tonikte sivilceleri azdırdı yüzüm kırmızı kırmızı yanık gibi sivilce doldu hemen bıraktım öyle duruyor evde tonik, ama jeli iyi geldi bide kapatıcısını aldım aynı serinin onda fena değil

Nerdeyse bir çok ürününü kullandım.Çok iyi olan hiç bir ürününü görmedim. Vücut şampuanları güzel kokuyor ama saç şampuanları vasat. Parfümleri hemen uçuyor. Makyaj malzemelri akıyor. Fondöteni fena değildi, sırıtmıyordu yüzde. Kremleri işe yaramaz. Ulaşmak kolay olduğu için alıyordum ama parfümeriye gidip iyi kalitedeki diğer ürünleri denedikten sonra (üstelik fiyatları genellikle aynı düzeyde yada biraz farklı) şuan kesinlikle avon kullanmıyorum. Yada ona benzer buşekilde satış yapan diğer ürünleri de.. Bence en iyisi görerek almak. Birde avon hakkında çıkan söylentiler çok soğuttu beni..

Back