- 4 Nisan 2008
- 2.025
- 556
- 123
- Konu Sahibi _nur_
bende heves etmiştim temsilci olacağım diye. oldum da:) 2 ay sonra bıraktım. anneme aldığım 58 ytl lik kren kadını kıpkırmızı yaptı üstelik cilt tipine uygundu ve stokta beklememişti. kendime aldığım fondöteni yüzümün bi yerinde ufak nokta sivilceye sürdüm komple bile sürmedim. akşama sürdüğüm yanağım komple sivilce içindeydi ve aylarca geçmediler. ama pudrası var böyle üstü çiçekli olan cynthia rowley in tasarladığı ondan hakikaten memnumum ve ilk deffa hayatım boyunca biten bi üründen memnun kalıp yeniden alıcam.
artık suratıma sadece pudra sürüyorum biraz da allık oda flormarın 87 numarası pembe-şeftali süper bir renk. biraz göz kalemi onunda markası elite sürümü sert ama gözünü ovalasan bile çıkmıyo buna rağmen yıkayınca çıkıyo. rimelim ise maybelline çünkü alerjik bi göze sahibim açtığım rimeli 1 ay sonra atmam gerekiyo ve maybelline hiç problem yaratmadı bana alerji konusunda...
artık suratıma sadece pudra sürüyorum biraz da allık oda flormarın 87 numarası pembe-şeftali süper bir renk. biraz göz kalemi onunda markası elite sürümü sert ama gözünü ovalasan bile çıkmıyo buna rağmen yıkayınca çıkıyo. rimelim ise maybelline çünkü alerjik bi göze sahibim açtığım rimeli 1 ay sonra atmam gerekiyo ve maybelline hiç problem yaratmadı bana alerji konusunda...