AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Açıklamasında Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notalarıyla muhteşem birleşimi...
Bunu soruyorsan bence çok güzel bir koku. Şeker kokularını seviyorsan denemeni şiddetle tavsiye ederim :)

AVON-SECRET-FANTASY-EDT-PARFUM-50-INDIRIM__38248336_0.jpg

bu parfüm midemi bulandırıyo koku konusunda çok hassasım çok şekerli bni tatmin eden kokulardan biri avonun pur blancasıdır kesnkle iğrenmiycem bi koku geri kalan tm parfümlerden ne olurrsa olosun bi şeklde iğreniyorum

Makyaj temizleyicisi benimde gözümü biraz yakıyor. Bu şikayet çoğu kişide var sanırım :44:
Yüz kremi ve vücut losyonundan memnunum. Vücut losyonu çok güzel kokuyor.

1-1.jpg

Kalemlerdende memnunum. Siyah olan biraz simli sürünce çok hoş duruyor.

2.jpg

Fondötenlerden pek memnun değilim. Yakın fiyatlara maybeline, max falan alınıp daha mutlu mesut makyaj yapılabilir :KK9: Rimelleri çok güzel. Kendinden fırçalı pudradanda çok memnunum.

3.jpg

Bu parfümleri burdada birçok kişi kullanıyor. Bende bu kokuları çok seviyorum. Celebre bitmek üzere :KK43:

4.jpg

Bu iki ürün benim cildime yaramadı. Şimdiye kadar iki kere kullandım. Bende çok kötü sivilce yaptılar. Kullanamıyorum öyle duruyorlar. Eğer isteyen olursa kargo parasını ödemek şartıyla birine hediye edebilirim. :KK16:

5.jpg

planet spanın yüz maskesiyse rica edenbilirmiyim :26:

bu parfüm midemi bulandırıyo koku konusunda çok hassasım çok şekerli bni tatmin eden kokulardan biri avonun pur blancasıdır kesnkle iğrenmiycem bi koku geri kalan tm parfümlerden ne olurrsa olosun bi şeklde iğreniyorum

Bazılarının hiç hoşuna gitmiyor bu koku. Çok ağır ve çok kötü bulanlarda var. Şeker kokularını sevip sevmemekle alakalı sanırım. :)
Pur blancayı bende denemek istiyorum. Çok merak ediyorum bu parfümü. Birde Avonun Bond Girl 007 si çok güzel kokuyor. Pur Blanca ve Bond Girl 007 bu ay indirimdeler sanırım.

Son düzenleme:
Bazılarının hiç hoşuna gitmiyor bu koku. Çok ağır ve çok kötü bulanlarda var. Şeker kokularını sevip sevmemekle alakalı sanırım. :)
Pur blancayı bende denemek istiyorum. Çok merak ediyorum bu parfümü. Birde Avonun Bond Girl 007 si çok güzel kokuyor. Pur Blanca ve Bond Girl 007 bu ay indirimdeler sanırım.

secret fantasy kesinlikle kullanmıycam bi parfüm tek kelimeyle mide bulandırıcı şekerli şurup gibi.Bond girl bende var 2011 dileği kampanyasında avonun facebook sayfasından kazanmıştım.Ağır bi koku ama kalıcı ve çok hoş.

Canım dün mesajı yazdıktan sonra esmermelek86 isimli üye özel mesajla bana ulaştı. Onunla konuştum pazartesi onun için kargoya vericem :)

sağlık olsun :) merak ediyorum planet spayı kaliteliye benziyo da ondan istemiştim satın alayım bari

Açıklamasında Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notalarıyla muhteşem birleşimi...
Bunu soruyorsan bence çok güzel bir koku. Şeker kokularını seviyorsan denemeni şiddetle tavsiye ederim :)

parfümü alalı 1,5 ay kadar oldu ama harika şişesi küçük olmasına karşın hergün üstüme boca ettiğim halde daha yarılanmadı.. kokusuna ayrıca bayıldım. kokusu cok insanın üzerinde durmuyor. bittikçe alacağım bir parfüm..

sağlık olsun :) merak ediyorum planet spayı kaliteliye benziyo da ondan istemiştim satın alayım bari

Bende kaliteliye benziyor diye almıştım. İlk başta çok güzel yaptı bayılmıştım. Fakat yaklaşık 1 2 saat sonra yüzüm hafif kızarmaya başladı. Sanki ateşim var gibi cayır cayır yandım :KK9: Sonrada minik minik sivilce yaptı. :KK25:

çok güzel bir şişe :KK12:
yasemin var,ağır olmasn:44:

evet canım ağır aynı bebek şurupları gibi kokuyo ben kendime almıştım bir kere kullandım sonra bi arkadaşa sattım durdurmak bile saçmalık güzel cekici bi kokusu yok bence belli bir süreden sonra insanın başını ağrıtıyor tabi bu benim düşüncem herkes farklı bana da zaten şişesi cazip gelmişti ama içi felaket...:KK20:

Son düzenleme:

kızlar ben bukokudan cok saatım kendımde kullandım valla ben cok begendım tennden tene fark olabılır benım tenıme yakısdı bu kokuocokda kalıcı geldı bana:21:

avonun parfümlerinden asla vazgeçmem favorilerim resimdekileeeer <3 ayrıca avon neden kadifemsi ruju üretmiyor artık çok mutusuzm çok kalıcı ve güzel bi rujdu:KK43::KK43: bir de öneri isticem kızlar ice cheers yaz için ideal mi ve şeker kokusu mu acep? ben görüldüğü gibi çiçek kokularını daha çok seviyorumda :)

Eklentiler

• $145_1.jpg
    $145_1.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $45357961_avon-bond-girl-007-50ml-edp.jpg
    $45357961_avon-bond-girl-007-50ml-edp.jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $26122882.jpg
    $26122882.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $AVON_P~1.JPG
    $AVON_P~1.JPG
    32,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $avon-lip-products-smooth-velvet-lip-colour-in-plumfull.jpg
    $avon-lip-products-smooth-velvet-lip-colour-in-plumfull.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $cb-outspoken.jpg
    $cb-outspoken.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 59
  • $celebre-by-avon-is-a-floral-1.jpg
    $celebre-by-avon-is-a-floral-1.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $1292438280-19168-0.jpg
    $1292438280-19168-0.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 66
ice sheers
ben kokusunu Böğürtlenli sekerlere benzetıorum aslında su mentosun bı sekerını yemısdım bogurtlenlı ona cok benzıo ben alıcam bbu ay hos bence:KK55:

avonun parfümlerinden asla vazgeçmem favorilerim resimdekileeeer <3 ayrıca avon neden kadifemsi ruju üretmiyor artık çok mutusuzm çok kalıcı ve güzel bi rujdu:KK43::KK43: bir de öneri isticem kızlar ice cheers yaz için ideal mi ve şeker kokusu mu acep? ben görüldüğü gibi çiçek kokularını daha çok seviyorumda :)

Daha çok meyve ve şeker ağırlıklı bir koku cnm ama öyle çok buram buram şeker kokmuyo meyve notaları biraz daha baskın hafif bir koku yaz için uygun olabilir ama öyle aman amanda birşey değil bence yinede uygun fiyata alıp denenebilcek bi parfüm..

Daha çok meyve ve şeker ağırlıklı bir koku cnm ama öyle çok buram buram şeker kokmuyo meyve notaları biraz daha baskın hafif bir koku yaz için uygun olabilir ama öyle aman amanda birşey değil bence yinede uygun fiyata alıp denenebilcek bi parfüm..

tşk ederm cnm..denicem bakalım en azından..secret fantasy miydi adını tam hatrlamıorum onun gibi tofita kokulu değildir :KK70::KK70:

X