AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

siparişlerim geldi sonunda kızlar ve işte bu ayki siparişler:KK16:
Eki Görüntüle 288317 eyeliner fırçasını çok sevdim jel eyeliner de gayet iyi ben onu da beğendim renk olarak da güzel
Eki Görüntüle 288316 Eki Görüntüle 288315 soldan sağa ultra colour rich ruj frostiest mauve, color trend sequin, iced champink,raisin vine. açılmamış olanlar sipariş
Eki Görüntüle 288314 farlar mükemmel kızlar bayıldım resmen palet olan glamour eyes bu annemin:)), sağdaki panaromadan glitz and glamour, alttaki de color trend cocoa dreams

Canım Soldaki Ruj Pembe Olan..
Nasıl ??
Belirgin Pembe mi?

Canım Soldaki Ruj Pembe Olan..
Nasıl ??
Belirgin Pembe mi?

evet canım belirgin ben çok beğendim çok güzel bi rengi var hatta bugün sürdüm direk sordular hangi ruj diye hafif parıltılı bi ruj çok güzel:KK16::KK16::KK16: yalnız tam pembe değil yani pembe lila karışımı gibi bilmiyorum o rengin adını anlatamadım o tarz işte:KK1:

ben beğendim canım bazı arkadaşlar parfümlere pahalı diyolardı ama bence çok cazip fiyatları var ..mesela perceıve kullananlar direk sipariş verdiler..3 tanesi 60 milyon daha ne olsunn:KK31:

perceive fiyatı uygun canım da incandessence fiyatı pahalı geldi herkese :44:

Ben beğendim makara :))
:KK53: Sen Beğendiysen Gerisi Teferruattır :KK53::KK19:
evet canım belirgin ben çok beğendim çok güzel bi rengi var hatta bugün sürdüm direk sordular hangi ruj diye hafif parıltılı bi ruj çok güzel:KK16::KK16::KK16: yalnız tam pembe değil yani pembe lila karışımı gibi bilmiyorum o rengin adını anlatamadım o tarz işte:KK1:

Resim Ekleyeceğim Onun Gibidir İnşallah Bulamıyorum ..
Avonda da Yok Galiba..

$pembe.jpg

Böyle mi?:26:

evet canım ilk bakışta renk böyle gibi görünüyo ben mi açık sürüyorum dudağıma bilmiyorum ama bunun biraz daha açık rengi bu eklediğin çok canlı ama çok benziyolar bu renk tonunda anlıcağın:)

İstiyorum O Zaman..:KK1:
Birde Turuncu Ruj İstiyorum O da Var mı Avon'da ?

perceive fiyatı uygun canım da incandessence fiyatı pahalı geldi herkese :44:

ama onunda bi tanesi 23 e geliyor.yani bu parfümleri sürekli kullananlara göre süper fiyatlar.bizimkiler signatureyi beğenmediler onun yerine full speed filan olsaymış bomba olurmuş:KK1::KK1::KK1:

ama onunda bi tanesi 23 e geliyor.yani bu parfümleri sürekli kullananlara göre süper fiyatlar.bizimkiler signatureyi beğenmediler onun yerine full speed filan olsaymış bomba olurmuş:KK1::KK1::KK1:

evet bencede signatureyi tam bilmiyorum ben :44: sayfadan koklamıştım iyi gibiydi :)

turuncu???:44: bilemiyorum bi bakmak lazım katalogdan canım. bu ruju kaçırma k13te uygun fiyatı k14te indirim yok

K13'te mi ?
Bakayım Bir..
Sayfa Kaç :KK53:
Yeni Üye Oldum..
2 Hafta Oldu..:KK17:
İlk Siparişlerim Geldi Dün Akşam..
Faturamı Ödeyeyim 2. Siparişlere Geçeceğim..
Rujuda Alayım :KK17:

Dur Bakayım..
Hemen Döneceğim Sana :KK34:
Ya Burası Görsel Paylaşım Alanı..
Burayı İşgal Ediyoruz Sohbetle..
Diğer Topiğe mi Geçsek..
Avon Topiğine..:44:

soracağın bişey olursa yaz o zaman öteki yere ben takip ederim :KK34: evet canım ucuz bu ay:)

Son düzenleme:
X