- 15 Haziran 2014
- 4
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ersağ yerli firmadır denizlide
Merhaba, çok teşekkür ederim cevap için bir sorum daha olacak, kirpikler yumuşak kalıyor mu acaba? yoksa diğer maskalara gibi mi?Aero volume maskara cidden güzel almak konusunda kararsız kalanlara öneririm.
Hem güzel bir hacım veriyor hem de az da olsa dolgunluk veriyor açıkcası şu ana kadar Avon'dan aldığım maskaralar içerisinde en beğendiğim bu oldu.
Merhaba, çok teşekkür ederim cevap için bir sorum daha olacak, kirpikler yumuşak kalıyor mu acaba? yoksa diğer maskalara gibi mi?
çook teşekkür ederimm. tamam o zaman benim istediğim gibiymiş, çok mersiMesela daha önce max factor false lashes kullanmıştım o baya bir sertleştiriyordu aero volume azıcık sertleştiriyor öyle rahatsız edici bir düzeyde değil.
aynen ben de k11 bekliyorum :) çok tatmin etmedi k10K 11 katalogu eline ulaşan yokmu arkadaslar yuklense hic fena olmaz :)
Ben kullandım çevremde bir iki arkadaşım daha kullandı. Kokusu güzel ama kalıcı değil bence. biraz daha kalıcı olsa süper olurmuş yoksa kokusu güzel hafifKızlar avon femme parfümü nasıl kullanan var mı merak ediyorum çanta boyu da çıkmış ?
ellerine sağlık, çok teşekkürlerrrr