AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

avonun cilt temizleme urunleri nasil acaba ? aslinda artik kimyasal kullanmamaya karar verdim aam ucuzmus iyi diyen olursa son olarak bunu denerim :KK70:

avonun saatleri hakkında bilgi almak istiyorum öncelikle yeni temsilci oldum kendime floret lila saat almıştım 2 yıl garantili olmasına rağmen pek saglam gelmedi kordonu çok ince çıktı haberiniz olsun eşimede mavı jaime erkek saati almıştım çok güzel görünüyor ama kordonunun renkginde kalkmaları oldu saatlerinde sıkıntı çok gibi görülüyor bu aykı kataloktaki sarı saat nasıl acaba onunda kordonunda sıkıntı çıkmış diye duydum arkadaşın elinde kalmış saat alıpta sıkıntı yaşamayan varsa ismini paylaşırsa sevinirim müşterilerime iyi ürünleri önermek isterim

Son düzenleme:
Aero volume maskara cidden güzel almak konusunda kararsız kalanlara öneririm.
Hem güzel bir hacım veriyor hem de az da olsa dolgunluk veriyor açıkcası şu ana kadar Avon'dan aldığım maskaralar içerisinde en beğendiğim bu oldu.

Aero volume maskara cidden güzel almak konusunda kararsız kalanlara öneririm.
Hem güzel bir hacım veriyor hem de az da olsa dolgunluk veriyor açıkcası şu ana kadar Avon'dan aldığım maskaralar içerisinde en beğendiğim bu oldu.
Merhaba, çok teşekkür ederim cevap için :KK68: bir sorum daha olacak, kirpikler yumuşak kalıyor mu acaba? yoksa diğer maskalara gibi mi? :KK64:

Merhaba, çok teşekkür ederim cevap için :KK68: bir sorum daha olacak, kirpikler yumuşak kalıyor mu acaba? yoksa diğer maskalara gibi mi? :KK64:

Mesela daha önce max factor false lashes kullanmıştım o baya bir sertleştiriyordu aero volume azıcık sertleştiriyor öyle rahatsız edici bir düzeyde değil.

Kızlar avon femme parfümü nasıl kullanan var mı merak ediyorum çanta boyu da çıkmış ?
Ben kullandım çevremde bir iki arkadaşım daha kullandı. Kokusu güzel ama kalıcı değil bence. biraz daha kalıcı olsa süper olurmuş yoksa kokusu güzel hafif :KK66:

1-forever parfüm: Hediye olarak gelmişti, pek sevmedim, öyle arada sırada bitsin diye sıkıyorum ama onu bile bitiremiyorum :)
2-perceive: herhalde söylememe gerek yok, herkes gibi bende severek kullanıyorum ama bende pek kalıcı olmuyor
3-make me wonder: kokusu güzel ama kalıcı değil
4-treselle: çiçeksi kokulu bir parfüm, kokusunu çok sevdim, keşke birde kalıcı olabilseydi :KK43:
5-rare gold: işte avondan bittikçe defalarca alacağım parfüm, ilk başlarda hiç sevmemiştim ağır gelmişti misk gibi sanki, ama durdukça o kadar güzel koktu ki, ve en sevdiğim özelliği kalıcı, saçıma sıkıyorum 3 gün kalıyor rahat:KK66: çiçeksi bir kokuya sahip ama yazın ağır gelebilir
6-instinct: bunu avonun yaptığı yarışmada kazanmıştım, hiç sıkasım gelmiyor, sevmedim, öyle duruyor işte arada bir iki fısfıs
7-far away: bunu da böyle arada sıkıyorum, kokusu kalıcı, kimine göre güzel kimine göre kötü, banada arada güzel geliyor arada sıkıcı :)
8-rare pearls: bunu nerdeyse şişesi için aldım :) şaka bir yana rare golddan sonraki favori parfümüm, onun gibi kalıcı, yazlarıda bunu kullanıyorum :KK66:

Eklentiler

• 1.JPG
    1.JPG
    81,2 KB · Görüntüleme: 274
bunlarda avondan aldığım parfümlerin vücut kremleri, yazın pek kullanamıyorum ama kışın parfümlerle birlikte kullanıyorum.
1-little black, 2-perceive, 5-incandessence ( bunun parfümünü yeni bitirdim, tek kelimeyle harika, yazları kullanıyorum, kalıcı), 6-pur blanca (bunun da parfümü hoş ama kalıcı değil)
3-anew clinical e-defence: bunu da netteki bir yarışmadan kazanmıştım, çok şanslıyımdır :) kullanmadım hala ve hala :)
4-avon skin so soft skindisiac: harika bir kokusu var ya da bana öyle geliyor, hafif ışıltılar var içinde, nemlendirmeside iyi ama ben kokusu için akşamları sürüp koklaya koklaya uyuyorum :)

Eklentiler

• 2.JPG
    2.JPG
    54,3 KB · Görüntüleme: 236
1- avon care papatya ve yulaf özlü yüz,el ve vücut kremi: öyle bir krem işte :)
2-avon naturals şeftali ve pamuk özlü nemlendirici yüz kremi: çok çok güzel bir kokusu var :)
3-avon care parafinli el kremi: ben nemlendirmesinden gayet memnunum
4-avon care kakaolu el kremi: bildiğin çikolata kokusu ama bu tarz kokulardan hoşlanmıyorsanız almayın ağır gelebilir
5-avon care arı sütü içeren vücut kremi: bu da bildiğin bal kokusu ama güzelll :)
6- avon care deniz yosunu özlü sıkılaştırıcı vücut kremi: bununda kokusu güzelde neyi sıkılaştırdı anlamadım :)

Eklentiler

• 3.JPG
    3.JPG
    68,7 KB · Görüntüleme: 246
X