AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Gece gece güldürdünüz yahu :KK70:
Oje delisi biri olmama rağmen Avon'un ojelerini denemedim hiç
Bana pek çekici gelmiyorlar nedense

selam kızlar :KK3:

ben geçen yıldı sanırım 3 ürün alınca ojesiyle uygun fiyata geliyordu o zaman decadence rengini almıştım.sedefli güzel hoş bir oje çıktı sağolsun:) kampanya olmasa alırmıydım derseniz özellikle tercih etmezdim piyasada o kadar çok marka var ki.avondan 1 oje alırken aynı fiyata dışarıdan 3 oje alınabiliyor.güzel çıkıyor ojeleri ancak kendi adıma kıyamıyorum ben.ojeler çabuk bitmiyor bi süre sonra kuruyor diye.performansı güzeldi ama :KK66:

di-3LF8VF5P.jpg

İşte perfect pink turuncumsu dediğiniz ruj...:KK53:

kızlarrr merhaba
sizlere bir sey sorucam.. avonun anew serisinin güneş koruyucu yüz losyonu 50 faktörlük olanı nasıl sizce kullanan var mı? bu ayki katalogta indirimde ama kararsızım sizce nasıl?:44:

arkadaşım bu beşlinin içinden favorin hangisi acaba :)

favori rengim pout ve carnation :) en çok poutu beğeniyodum ama carnation ilk sıraya geçti :) pout biraz uçuk pembe gibi duruyo ben üstünden bu tona yakın orta koyulukta bi renkle geçiyorum daha iyi oluyo. carnation da mat bi renk altından nemlendirici sürünce çok güzel duruyo. diğerlerini de çok seviyorum hepsi kendi renk tonunda çok güzel. sıralama yapacak olursam carnation, pout,ıced coffee, perfect peach, frozen rose :KK16:

Son düzenleme:
kızlarrr merhaba
sizlere bir sey sorucam.. avonun anew serisinin güneş koruyucu yüz losyonu 50 faktörlük olanı nasıl sizce kullanan var mı? bu ayki katalogta indirimde ama kararsızım sizce nasıl?:44:

ben geçen yaz numunesinden sipariş vermiştim denemek amaçlı.denizde kullandım numuneyi. acayip güzel koruyo hiç yanma olmadı yüzümde ufacık bi kızarma bile olmadı gayet güzel koruyo. ama yanmak istiyosan sürme derim :) çünkü gerçekten güneşlenmemiş gibi kalıyo yüzün. hassas bi cildin varsa çok iyi gelir ama canım

favori rengim pout ve carnation :) en çok poutu beğeniyodum ama carnation ilk sıraya geçti :) pout biraz uçuk pembe gibi duruyo ben üstünden bu tona yakın orta koyulukta bi renkle geçiyorum daha iyi oluyo. carnation da mat bi renk altından nemlendirici sürünce çok güzel duruyo. diğerlerini de çok seviyorum hepsi kendi renk tonunda çok güzel. sıralama yapacak olursam carnation, pout,ıced coffee, perfect peach, frozen rose :KK16:

ruj fotolarıyla kendime geldim teşekkürler special35 eline sağlık çok iyi geldi :KK16::KK16::KK16:

flaşlı resimlerde rujlar baya simli görünüyo numunelerde bu durumu gözlemleyemedim nedense sanki çok farklılar gibi
ama gözüme çukulata gibi görünüyolar hepsinden alabilirim şu anki ruh halimle :KK3::KK3::KK3::KK3:

ruj fotolarıyla kendime geldim teşekkürler special35 eline sağlık çok iyi geldi :KK16::KK16::KK16:

flaşlı resimlerde rujlar baya simli görünüyo numunelerde bu durumu gözlemleyemedim nedense sanki çok farklılar gibi
ama gözüme çukulata gibi görünüyolar hepsinden alabilirim şu anki ruh halimle :KK3::KK3::KK3::KK3:

rica ederimmm canım :) :KK16: yok çok simli değiller sürünce.bende pek sevmem simlileri. aynı numunelerdeki gibi canım flashlı olunca simleri daha çok belli olmuş. numune olarak bu aldıklarımdan frozen rose vardı o da aynı burda göründüğü gibi yani

bayanlar aranızda bu rimeli kullanan var mıı ısmarladımda eğer gerçekten uzatmıyosa iptal edicem acil cvp verirseniz sevinirimmm :44:
$Avon-SuperExtend-Extreme-Mascara-1.jpg

bayanlar aranızda bu rimeli kullanan var mıı ısmarladımda eğer gerçekten uzatmıyosa iptal edicem acil cvp verirseniz sevinirimmm :44:
Eki Görüntüle 405339

valla ben aldım ama çok memnun değilim uzatıyor bi nebze tabi ama kıvamı çok sıvı vede gözlerimi yaktı bi daha tercih edermiyim etmem sanırım,ama kirpik yapısına göre belkide değişiyordur uzatması ben memnun kalmadım açıkçası:KK50:

valla ben aldım ama çok memnun değilim uzatıyor bi nebze tabi ama kıvamı çok sıvı vede gözlerimi yaktı bi daha tercih edermiyim etmem sanırım,ama kirpik yapısına göre belkide değişiyordur uzatması ben memnun kalmadım açıkçası:KK50:
hımmm :44: peki cok memnun kaldıgın avonun başka rimeli varmı canım takma kirpik etkisi yaratsn amaa cooook uzun olsunn :KK1:

hımmm :44: peki cok memnun kaldıgın avonun başka rimeli varmı canım takma kirpik etkisi yaratsn amaa cooook uzun olsunn :KK1:

valla ben rimelde avondan çok memnun değilim ama kullanan ark.lar super shock max maskarayı tavsiye ediyorlar açıkçası ben denemedim ama indirime girdiğinde almayı düşünüyorum canım:KK34:

bu katalogda anneler günü için parfümler indirimde kızlar hangisini önerirsiniz

valla ben rimelde avondan çok memnun değilim ama kullanan ark.lar super shock max maskarayı tavsiye ediyorlar açıkçası ben denemedim ama indirime girdiğinde almayı düşünüyorum canım:KK34:
anladım cnm gerçi suan ben orflimenın kullanıyorum baya uzun yapıyoo simsiyah yapıyo bide ama bitmek üzere indirimdede değill o yüzden avondan bakıyorum suanda :KK31:

celebre

soft musk

forever (yeniymiş sanrım tomorrow ve today karışımı)

ıncandessence

little black dress

eternal magic

bunlar canım:21::KK23::KK31:

X