avon soft musk

ben hiç sevmiyorum çok ağır yaa..başımı ağrıtır midemi bulandırır...bi arkadaşım kullunıyordu bi kere dayanamadım nolur benimle buluşacağın zaman bunu sıkma resmen hasta ediyor beni demiştim..

Çok seviyorum bu kokuyu. Geçen sene hep kullandım. Sabah sürüyorum, akşam hala hissediyorum. Kalıcı bir parfüm. Şuanda da annem kullanıyor. O da çok seviyor.

ben de soft musk var çok da beğenerek kullanıyorum.
koku kşiye göre değşir senin de bakıp beğenmen lazım tenden tene bile farkediyor koku
denemden bilmezsin

avonda alacağım son parfüm...daha iyileri var onları denemelisin.hoş bi koku değil bence..

Bende almayı düşünüyorum ama sevenler kadar sevmeyenlerde çok. Napsam bilemedim şimdi kampanyalı hemde ürün :s

Bende almayı düşünüyorum ama sevenler kadar sevmeyenlerde çok. Napsam bilemedim şimdi kampanyalı hemde ürün :s

numunesini alabilirsin.bence hafif bir koku ben cok sevdim,kokladıkça koklayası geliyor insanın.k3 katalogu bulabılırsen orda var kokusu sayfada

Yaa ne ağırı yaa inanmıyorum..
Adı üstünde soft musk üstelikte edt..ağır olabilir mi sizce?
Pudramsı çiçek kokusu tıpkı bi bebek gibi kokusu var..
Herkesin zevki farklıdır bişey diyemem ama kesinlikle çok kaliteli bi koku ve asla ağır değil..

kesinlikle bildiğim en hafif parfümlerden birisi.avon satış temsilcisiyim,özellikle astımı olan bayanlara tavsiye ediyorum ve memnunlar.onlar her parfümü kaldıramazlar nefes tıkanması gibi şeyler yüzünden.yıllardır bayılarak kullandığım canım parfümümbayanssulusmile

Gerçekten çok seviyorum bu kokuyu. hatta herkes benim gibi düşünür sanmıştım ama sanırım pekçoğunuz sevmiyor. çok şaşırdım. bana dayanmıyor hatta. indirime girdiği an çifter çifter alıyorum. zevk tabi. tartışılmaz ama şaşırdım cidden nefret ediyorum falan diyenleri görünce. acaba ben sıkıncada mı öyle düşünüyor millet ne?? CADIARZU hayır yani insanlara acı çektirmeye gerek yok kötü kokarak : P neyse. ben tavsiye ederim kısaca.alışınca bağımlılık yapıyor..

bence hiçte ağır değil hatta çok hafif gerçekten bebek gibi kokuyor insan.. gayet hoş bir koku ben daha önce incandessence kullandım o daha pahalıydı ama memnun kalmadım pek kalıcı felan diyorlardı bende hiç de kalıcı değildi.. verdiğim para boşa gitti.. zevkler tartışılmaz ama hafifi olan bir koku nasıl iğrenç olabilir ki? demek ki herkesin teninde farklı duruyor..

kokusu fena değil hafif de bi koku hatta o kadar hafif ki hiç kalıcı değil hemen uçup gidiyor tavsiye etmemlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…