• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya ben siparişime bir şeyler daha eklemek istiyorum, daha faturalanmadı da ama nerden yapıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

şekerim hiç bilmiyorum ama öyle bişeye rastlamadım sanırım böyle sorunları müşteri hizmetlerini arayıp hallediyorlar

kızlar bende far away vücut pudrası,perceıve vücut spreyi,boyalı saçlar için maske 5 tane bunları müşterilerime hediye etmeyi düşünüyorum.damla şeklinde takı seti,spirals takı seti,christina linear takı seti,scalloped bileklik ablam bi kaç kampanya öncesi takı setini almıştı bilekliğini istedi.kenya yüzük 8 ve 10.birde erkek cüzdanı verdim sipariş inşallah hepsi gelir.bunları kendime aldımm takı meraklısı oldum iyice :21:

ya faturalanmamış siparişi iptal edebiliyosun diye biliyorm ben :44:
cnm iptal ediliyor da ürün ekleniyor mu die anladım ben senin sorunu pardon...
kızlar bende far away vücut pudrası,perceıve vücut spreyi,boyalı saçlar için maske 5 tane bunları müşterilerime hediye etmeyi düşünüyorum.damla şeklinde takı seti,spirals takı seti,christina linear takı seti,scalloped bileklik ablam bi kaç kampanya öncesi takı setini almıştı bilekliğini istedi.kenya yüzük 8 ve 10.birde erkek cüzdanı verdim sipariş inşallah hepsi gelir.bunları kendime aldımm takı meraklısı oldum iyice :21:

sorma ya ben de paso takı istemişim
ya benm işyerindne bi arkdş da avon yapıyodu o da bana veriyo artık siparişlerini ona gelişinden veriyorum zira o da avon satıyor ben vermesem kendisi alcak zaten benm satışım yükselsin bari diyorum ama bunu duyan bi başka arkdş bana da öyle ver ona veriyosun dedi ne diyeceğimi şaşırdım aramız da iyi düşünürüz dedim bi başkası bana indirim yaparsın dimi dedi diğerlerine normal fiyattan veriyorum ya ben kendimi suçlu hissediyorum nedense birilerine indirimli verip diğerleirne katalog fiyatından vermek acayip benm niyetim sadece avon satan o arkadaşa gelişinden vermekti bunun doğru olduğunu düşünüyorum zaten o arkdş da herkese gelişinden veriyodu ürünleri.
ben de müşterilerime hediyeler almayı düşünüyodum bu broşürden ama birine verip öbürüne vermzsem olmaz ki ben bu şekilde kar yapamazken kimseye de hediye veremem en çok numune veririm o da normal fiyattan alanlara diye düşünüyorum aman ne bileyim galba elime yüzüme bulaştırdım bu işi

cnm iptal ediliyor da ürün ekleniyor mu die anladım ben senin sorunu pardon...

Ya ben eklemeyi düşünmüştüm de eklenmiceni farkettim iptal edip tekrar gireyim siparişi diye düşündüm şimdi de:9: peki iptal nasıl yapılıyor canım yardımcı olabilir misin?

cnm önceden iptal için inetrnet kullanılabiliyodu sonradan onu müşteri temsilcisine bağladılar ben hiç iptal etmedim bilmiyorum
senin yerinde olsam önce avonu arardım eğer ulaşamıyosam da bi sipariş daha verir unuttuğum ürünü de eklerdim eğer 85i bulmuyosa başka ürünler alırdım satabileceğim ürünler seçerdim satamazsam da bi sonraki siparişimde iade ederdim ben böyle yapardım:)

mesela o yeni parfüm baya bi satar fiyatı çok uygun zira... ben 3er tane sipariş aldım bile
ya da celebre soft muska tutkunları için de iyi bi indirim yapılmış
yani seçenek bol ya da k4teki örnek ürünlerden seçebilirsin
eğer düşünüyosan fırsat köşesindeki o saat iyi fikir olabilir
gibi... ben olsm tercihlerimi böyle kullanırdım sen bilirsin tabii yine de şekerim

cnm önceden iptal için inetrnet kullanılabiliyodu sonradan onu müşteri temsilcisine bağladılar ben hiç iptal etmedim bilmiyorum
senin yerinde olsam önce avonu arardım eğer ulaşamıyosam da bi sipariş daha verir unuttuğum ürünü de eklerdim eğer 85i bulmuyosa başka ürünler alırdım satabileceğim ürünler seçerdim satamazsam da bi sonraki siparişimde iade ederdim ben böyle yapardım:)

son sorum :) müşteri temsilcisi nosu kaç acaba?

merhaba arkadaşlar ben biraz önce girdim siparişlerimi indirimbroşüründen de dün bitti denilen bali bliss de girdim ama bi uyarı gelmedi acaba cumartesi olduğu için mi yoksa ürünü gönderceklermi ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar ben biraz önce girdim siparişlerimi indirimbroşüründen de dün bitti denilen bali bliss de girdim ama bi uyarı gelmedi acaba cumartesi olduğu için mi yoksa ürünü gönderceklermi ne dersiniz?
cnm eğer uyarı gelmediyse gelecektir en son baktın mı sipariş takibinden orda bi numara oluyor tıklayınca da siparişlerimiz görünüyor ya ona baktın mı dün bi de site çöktü filan ya ben de bazı ürünlerin hala olduğunu düşünüyorum bi de kampanyanın ilerleyen günlerinde stokta olmayan ürünler sipariş edilebiliyor
son sorum :) müşteri temsilcisi nosu kaç acaba?

avon tel no2124731111

selam kızlar
bir şey öğrenmek istiyorum..
şimdi ben bir kaç tane sipariş girdim,indirim katoloğundanda
yalnız göndermedim sepette bekliyor..
siparişi gönderdiğimde kalmama durumu olabilir mi..yoksa ben sepete attığım için orda kalır mı?

Son düzenleme:
selam kızlar
Siparişi gönderdiğimde kalmama durumu olabilir mi..yoksa ben sepete attığım için orda kalır mı?

canım dün 4de başladığında ben bi ara girebildim ve sepete attım sipariş gönderemeden site kişlitlendi 5den önce aradan yarım saat geçtikten sonra siparişimi gönder dediğimde duruyodu ürünlerim ama bikaç gün sona olsa ne olur bilmiyorum açıkcası

canım dün 4de başladığında ben bi ara girebildim ve sepete attım sipariş gönderemeden site kişlitlendi 5den önce aradan yarım saat geçtikten sonra siparişimi gönder dediğimde duruyodu ürünlerim ama bikaç gün sona olsa ne olur bilmiyorum açıkcası

anladım..tamam teşekkür ederim cevap için..umarım gönderene kadar bitmez :51:

selam kızlar
siparişi gönderdiğimde kalmama durumu olabilir mi..yoksa ben sepete attığım için orda kalır mı?

cnm spetteki ürünler size ayrılmış demek değildir göndermediğin sürece eğer stokta kalmazsa gelmez yani siparişi göndermen lazım ya da kalmazsa da önemli değil diyorsan bekleyebilirsin
ben mesela sepete ürünleri sipariş geldikçe atıyorum sonra bi ara gönder e basıp gönderiyorum yani bi yere not alıyomuşsun gibi düşün.

Arkadaşlar panoramada yer alan Felicia kolye ve küpeden, Rosy Glow takı setinden, Moonstine Saat ve Bileklikten, Onyx Lustre farlar ve glosslardan sipariş vereniniz veya verecek olanınız var mı?
Eğer vermişseniz gelince ürünler hakkında yorum yazarsanız sevinirim bu ürünlerden almayı düşünüyorum ama kararsızım.

cnm spetteki ürünler size ayrılmış demek değildir göndermediğin sürece eğer stokta kalmazsa gelmez yani siparişi göndermen lazım ya da kalmazsa da önemli değil diyorsan bekleyebilirsin
ben mesela sepete ürünleri sipariş geldikçe atıyorum sonra bi ara gönder e basıp gönderiyorum yani bi yere not alıyomuşsun gibi düşün.

teşekkürler..elimi çabuk tutmam lazım
çok çabuk tükeniyor ya stoklar :19:

Arkadaşlar panoramada yer alan Felicia kolye ve küpeden, Rosy Glow takı setinden, Moonstine Saat ve Bileklikten, Onyx Lustre farlar ve glosslardan sipariş vereniniz veya verecek olanınız var mı?
Eğer vermişseniz gelince ürünler hakkında yorum yazarsanız sevinirim bu ürünlerden almayı düşünüyorum ama kararsızım.

canım hepsini gördüm tö toplantısında takılarr süperr avondan beklenmicek kadar şıkk:1::1::1:
altın karat seriside çok şıkk pırıl pırıl renklerrr

arkadaşlar ben bu katologdaki ürünleri gördüm bana sorarsanız sevinirim 16. sayfadaki ürün ok güzel aynı durduğu gibi bayıldım o yüzügün siyah taşları hafif hareketli bileklik güzel ama alan olursa siyah taşlı olan daha güzel küpe ve yüzük kariba küpe vce yüzük seti şiddetle tavsiye edilir.....
2 18. sayfa gabriella set ok güzel parlak ve 1 aydır bulaşık yıkarken bile parmağımda hi bir şey olmadı ....... siparişler hep bu setten geldi bende kullanıyorum rengi parlak
3.14.sayfada kaeya set bileklikseni cok zayıf olanlara önermem
ama kolyesi ok güzel
4.süper teklif olan saat ok dekoratif bilek hareket edince şıkır ses çıkarıyor bileklik kısmı çok kaliteli değil ama çok şık duruyor birde saate bakarken saati düzeltip bakmak zorunda kalıyorsunuz

Kızlar merhaba
Dün kargaşada site kitlendi açıldı falan acele acele sipariş verdim fakat katolog olarak tekrar k3 katologunu girmişim 360 liralıkta siparişim var katolog eski olduğundan hediyemi yollamama durumu olabilir mi acaba müşteri hizmetlerini aradım hafta sonu çalışmıyorlarmış Tö de telefonlarıma cevap vermiyor bileniniz var mı acaba ?

Back
X