cnm ne güzelmiş bunların renkleri farlara bayıldım güle güle kullan şekerimarkadaşlar pazardan 2 tl aldıgım bir kaç ürün vardı çektim resimlerini en sonunda :)Eki Görüntüle 118941 Eki Görüntüle 118940
Ya arkadaşlar İlk sparişimi verdim perşembe akşamı .. sımdı spariş takıbı kısmından Fatura Numarası kısmına tıkladım Ürünlerin listesi var en altta ayrı bi bölümde Gönderilemeyen Ürün yazıyor True Force EDT yazıyor Sımdı bu Urun yokmu kolimde :? daha teslım edılmedı bana koli bugun gelır sanırım . spariş kısmından tekrar bakıyorum sparis vercek gibi kodu giriyorum Stokda bulunmuyor diye bi uyarıda yok .. Neden gondermedılerki..
cnm ne güzelmiş bunların renkleri farlara bayıldım güle güle kullan şekerim
geçen gün fark ettim benm güzel bi kırmızı rujum yok açık kırmızı sedefli var ama kırmızı değil avondan alıcam bakalım inş iyi bi renk tuttururum
saoğol canım aman diyim avondan mega impact ruju kırmızı sanıp alma su gün hediyesi geleni.
cnm ne güzelmiş bunların renkleri farlara bayıldım güle güle kullan şekerim
geçen gün fark ettim benm güzel bi kırmızı rujum yok açık kırmızı sedefli var ama kırmızı değil avondan alıcam bakalım inş iyi bi renk tuttururum
saoğol canım aman diyim avondan mega impact ruju kırmızı sanıp alma su gün hediyesi geleni.
alemsin yahu:)
kırmızı ruj istiyorum harbi kırmızı ama:) öyle parlak sedefli filan deil bakalım k1 başlasın da aliim diyorum
2 gün içinde 300 tl lik sipariş girene değişik hediyeler var ama hediyeleri onlar belirliyo benm hoşuma gitmedi zaten hiç bi hediyeyi tutturamıyorum ben
k1de de olmıcak şimdiden nerde bizim parfümler diyo arkadaşlarım yani gün hediyesine kadar bekleyemicekler
şekercik...alemsin yahu:)
kırmızı ruj istiyorum harbi kırmızı ama:) öyle parlak sedefli filan deil bakalım k1 başlasın da aliim diyorum
2 gün içinde 300 tl lik sipariş girene değişik hediyeler var ama hediyeleri onlar belirliyo benm hoşuma gitmedi zaten hiç bi hediyeyi tutturamıyorum ben
k1de de olmıcak şimdiden nerde bizim parfümler diyo arkadaşlarım yani gün hediyesine kadar bekleyemicekler
k1 sayfa 24 te red2000 rengi istediğin kırmızı cnm..
hahay tosta ulaşıorum sanırım 220 kalmıştı sipariş aldımm limitte doluyor şükür:))
şekercik...
k1 sayfa 24 te red2000 rengi istediğin kırmızı cnm..
hah baktım hemen süper bi renk gerçek kırmızı:) saol cnm aslında popy love da güzeldi ben sattım ondan bu ay
SIKANDAL :) hay şansıma tükirim ben ... Yeni üyeyim İlk sparişimi perşembe gecesi verdim :) Ve sparişim TUZLA ya gitmiş ... Kolideki ürünler benim fatura benim ama koli dışındaki teslim adresi tuzladaki kadına ait :) bu nasıl bi şansdır ya . Takım öncüm le görüştüm hayret etti ilkdefa böle bi yanlışlık oluyor nasıl olur dedi :) neyse görüştü tuzladaki bayanın takım öncüsü işe artık başka bi aksilik çıkmazsa pazartesi yada salı elimde olur
hah baktım hemen süper bi renk gerçek kırmızı:) saol cnm aslında popy love da güzeldi ben sattım ondan bu ay
hmm bende aldım popy love ama istediğim renk çıkmadı
nar çicegi bekliodum rengi halbukiii
ya bi bilginiz va rmı est hakkında http://www.kadinlarkulubu.com/indir...lerkampanyalar-paylasim-113.html#post16813241 burda sordum ama cvp veren çıkmadı
Arkadaşlar Avon'un sitesinde fırsat köşesinde Ellie saat var.
O saatten daha önce almış olanınız veya göreniniz var mı nasıl bir saat güzel mi daha önce katalogta bana pek şıkırtılı gelmişti merak ettiydim ama almadıydım şimdi fiyatı baya uygun acaba alsam mı diyorum ama beğenmezsem diyede tereddüt ediyorum.
bu ay baya ii oldu cnm sağol hepimizinkinimaşallah yaa ne güzel satış yapıyosunuz Allah daha da arttırsınnn
cnm msj at arkadaşım yapıyor sorar yardımcı olurumdore yapan arkadaşlar bana msj atabilirmi bişi sorcam
Black suedu sattım hoş tam bi erkek kokusu cnm
Yanlış bilgi vermek istemem canım ama sanırım o sünger kısmı kalemi dağıtmak için far şeklinde kullanmak için diye biliyorum. Evet iade yapma şansın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?