yok dogru cnm :)
kargo zannedersem 8.9 a kadar falan çalışıyor cnm
oylede toplama ısınıde ınsallah yapıyolardır osaate kadar da gelırler :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok dogru cnm :)
kargo zannedersem 8.9 a kadar falan çalışıyor cnm
ay cnm o parfüm baya tutan bi parfüm bence en çok ondan sipariş gelcek
bi de rujlardan...
ya ben tekrar bi k14 kataloguna baktım da maalesef o kış kreminin el için olanı yok daha doğrusu katalogda el için yüz için die bi ayrım yapmamış kızlar sf 63teki kremden bahsediyorum ben gündüz kreminden aldım evden çıkarken sürerim elime die düşünüyodum
Mrb arkadaşlar yaa ben k14 den şu çift taraflı kalem farlar varya indirimde olan 11.50 olan onlardan aldım onların uçları bitince nasıl sivriltilecek yaa çok kalın uçları
Mrb arkadaşlar yaa ben k14 den şu çift taraflı kalem farlar varya indirimde olan 11.50 olan onlardan aldım onların uçları bitince nasıl sivriltilecek yaa çok kalın uçları
cnm o kötü dediğin marka golden lady deyil golden rose demek istedin herhalde :)) evet o marka ruj var bende 2 adet kızlar hediye almışlar sırf sim hiç renk vermiyor flormar farları bende beğeniyorum birde elitt marka açık tenrengi farım var en çokta bunu kullanıyorum sadece bunu sürsem bile güzel oluyor kızlar farlarınızın markası ne olursa olsun yoğun renk vermesini ve uzun süre dayanmasını istiyorsanız göz kapaklarınızın üstüne kaş çizgisine kadar avonun uzun süre kalıcı fondotenini sürün bir kaç dakika bekleyin sonra farınızı uygulayın hem daha net renk veriyor hemde farınız akmıyor .
cnm o gereksiz yazıların üstüne evde daksin varsa (hani hatalı yazıları kapatmak için kullanılan mat beyaz yazı kapatıcısı ) onunla kapat ben böyle yapmıştım gönderdim sorun olmadı.
KIzlar K14 de Avon Care urunlerı varya 7,5 TL lik alısverıse el kremi 0,75 TL hani ben sımdı bunun Avoncare paketini sparis edicem 21 TL .. ozaman 2 el kremı sparis etsem 2 side 0,75 mi Gelicek?
hayır cnm gelmez 22.5 yapar 7.5dan 3 ürün. paket 21.00TL ve sadece örnek ürün olduğu için 1 adet verebiliyorsun. bnde o konuda şüphede kalıp takım öncümede sordum.
arkadaşlar far away ın kokusu nasıl bilen varmı aranızda ?