- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
(( surulmez sanırım cnm yaaa
sürülür cnm yüzüne iyi gelmeyen bakım kremlerini bile ellerine sürenleri biliyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
(( surulmez sanırım cnm yaaa
kızlar bir şey soracağım;
ben avon'a kayıt olmak istiyorum internet adresinden,bana kargo gönderirler mi?
yani avon'u tanıtıcı broşürler falan bir de ücret verme işi oluyor mu ilk kayıt olduğumda?
sürülür cnm yüzüne iyi gelmeyen bakım kremlerini bile ellerine sürenleri biliyorum ben
golden kaçar kızlar kendinize iyi bakın iyi akşamlarr
canım temsılcımı olmak ıstıyorsun ben netten kayıt oldumama en yakın yerdekı kısıyı yolladılar o geldı evıme bana ılk urunlerı getırdı katalog felan ılk uye ucretınıde ılk sıparıste aldılar 7bucuk lıra canım
ama bu sıtede t ö bır arkadas var ıstersen o senı daha ıyı yonlendırebılır bence
valla benim 75 oraya gitse bana ne gelecek bir kerede 75i 2 koli yapsalar yarısı bana yarısı ona gitse tamam ama bu şekilde yine benim işime gelmez.bu gidişle veda vakti geldi bana canlar belki memlekete taşınırsak tekrar üye olurum çünkü zevkli bişey bence ama işte çevren olmalı
(((58: bence nasıl olsa her ay alman gerekmıyo ıyıne ayrılma
bakalım canım 3 ay da belki bir sipariş daha verebilirim.yaniumarım verebilirim.aslında şu 75 i düşürseler çok iyi olur ben mailde atmıştım bu yönde ama cevap olarak görüşleriniz bizim için önemlidir fikirlerinizi ilgililere bildireceğiz falan gibi bişeyler yazmışlar.icraat yok tabianlıyacağın yıkama yağlama yapıyolar sadece
kızlar bir şey soracağım;
ben avon'a kayıt olmak istiyorum internet adresinden,bana kargo gönderirler mi?
yani avon'u tanıtıcı broşürler falan bir de ücret verme işi oluyor mu ilk kayıt olduğumda?
arkadaşlar pazardan geldim ya 2 tl ye makyaj ürünleri dedim bu rujlar ne işe yarar allah askına ama alim dedim merak ettim aldım 3 tane ama renkler mükemmel eve geldim denedim yeminle avonun rujundan daha güzel çıktı hele bir renk var bayıldım
hele 2 tane simli far almışım aynı fiyat bayıldım resimlerini çekicem
Çok merak ettim tatlım. bakalım fotoları çekte.Bende pazarda rastlıyorum öle ürünlere falan ama guvenemiyorum açıkcası bide ruj olunca içime sinmiyo.
benim yaramaz kızım fotograf makinasının pillerini kaybetmiş malesef çekemedim ama eklemeye çalışacam canım :)
Eki Görüntüle 117896 Eki Görüntüle 117897 Eki Görüntüle 117898 Eki Görüntüle 117899 Eki Görüntüle 117900 kızlar renk olarak ekliyorum ama sürümü gayet güzel ben bayıldım valla tam beklentimi karşıladı şaştım kaldım
1.ve2.renk rujlar çok hoş
3.renk ruja bayıldım
ama farlar full simli dügünlük yani iki resimdekinden de satılıyordu var markası newwell eklediğim farlar marka ve görsel birebir aynı.