Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlarrr oleyyyyy oleyyyyy kargodan mesaj geldı bugunkargom gelıcekmısss sevıyorum bu avonu ıkıdır ıslerım hep hızlı gıttı dun korktum stok beklenıyo yazısını gorunce ama
herseyım tam gozukuyor faturada
ılk kampanya hedıyem goz temızleme jelıde gelıyor bıde rozet yazıyo :)))
benim ilk ay iadem olmustu ben salak gibi rozetide geri gönderdim avona hiç bişe bilmiyodum ozamanlar
evet canım sanırım oyle demek oluyorKIZLAR BAKIN ,
pazartesi iademi verdim kargoya şimdi baktım siteye cari hesap özetine yansımamış daha ama sipariş takibinde en üstte iade iptal var sipariş numarası falan bu ellerine geldi ama daha işleme geçmemişler demek oluyo dimi
(( gerı yollasalardı yaaa ısteseydın keskı nasıl bısey bende bılmıyorum ama
cokta önemli değil cnm ya küçük bi rozet siyah taban üzerinde avon yazıyo
anladım canım:)))ben kampanya bıttıkten sonra dıyer kampanyanını ılk sıparısınde goz temızleme solısyonunu yollarlar sanmıstım onuda sımdı yolladılar
o göz temizleme losyonu güzel kardeşimde aldı ondan memnun
:))))) normal fıyatı ne burdan sormam yasakmı
kızlar color trend ikili toz göz farlarından alan varmı acaba matmı yoksa metalikmi?
mat ve hiç renk vermior cnm.
hmm aslında mat istiyordum renk vermiyorsa almıyayım şu indirim broşurunda ikili toz farların yorumlarını okudum aşırı pırıltılı ve fazla renk vermiyor yazıyordu bir müddet sonra sadece simler kalıyormuş gözlerde ozaman şu 4lü farlara bakmak lazım.
kızlar color trend ikili toz göz farlarından alan varmı acaba matmı yoksa metalikmi?
en iiisi 4 lü farlar dioalr zaten.
diğerleri 5 para etmez ya renk vermiolar yada toz toz olup uçuolar.sürerken bile fırçayla kazıorum ben resmen ya
ben almam artık avondan far..flormar bile daha güzel
ok ben bugun atıyorum ozaman