ya kızlar normal tüy dökücü genital bölgeye kullanılmazmı avonun bikini bölgesi için tüy dökücüsünü kullanan varmı??
birde naturalde salatalık ve kavun özlü sıvı el sabunu nasıl güzelmi?
eternel magıc verdım color trent setı verdım gozkalemı sac fırcası ve numune setı verdım nasıl hıcbırı olmaz ya
apartmanda oturuyorsan aşağıdan zile basınca kimse açmıyorsa gidiyorlar ama kapına kadar çıkabilirse not bırakıyorlar ben bir kargoyu arayıp sordum birkere evde bulamadıkları zaman öğle paydosunda bunları şubeye bırakıp tekrar başka kolileri teslime çıkıyorlarmış kargo yakınsa kendin gidip alabilirsin yada telefon açıp tekrar bırakabilirmisiniz diye sorabilirsin bunları yapmaz isen kolin orada 2 gün bekliyor ve tekrar avona ürün sahibine ulaşılamadı adında geri gönderiyorlarmış.
cnm ya tüm gün evde oldugumuz zaman bile adamlar sizi bulamadık dediği odlu sorumsuzluk esnek çalışıyolar..
hele gecen gün güldüm adam aradı evi ev tarif ettim adama 10dk.anca buldu..50 kez anlattım yani aderste dogruu yani
hayır onlar gelir bence , an itibariyle öyle yazmışlardır bikaç gün içinde gelir. bi arkadaşımıza daha böyle olmuştu kimdi hatırlayamadım. ama gelir yani...hele numune seti diyosun.o kesin gelirr canımm
ayyy o sabunu burda kaç kez yazmıştım çoookkk güzelll misler gibi ferah ferah.... mutlaka al canım.... yurtdışında vucut kremi de var bunun ama bizde henüz yok.gelirse hemen onu da alcam....tavsiye ediyorum canım al, hatta bizim evdeki stogumuz bitti yine alcaktım ama bu ay indirimde değilmiş k1 i bilmiyorum canım.indirimdeyse al kaçırma miss gibi.
var cnm adrese teslım edıyolar ptt kargo varKIzlar ürünü postalarken kargo sırketıyle deılde PTT ile gondersem onlarında adrese teslım işlemi varmıydı ? hiç Gondermedim de PTT ile merak dan soruyorum :)
var cnm adrese teslım edıyolar ptt kargo var
mikrodalgayı aldııııımmmm yuppiii annem çok sevincek hemen ona kargoladmsürpris ama tabi ev parfümle doldu o ayrı bir konu
guel gule kullansın annen canımmikrodalgayı aldııııımmmm yuppiii annem çok sevincek hemen ona kargoladmsürpris ama tabi ev parfümle doldu o ayrı bir konu
kızlar bu arada temsilcmn parfümü çalınmış veya kaybolmuştu ya kargoda avon araştrıodu falan hata bizm olmadığından parfümü bulamazlarsada iade olarak düşeceklerini söylemişlerdi bana veeeeeeeee şimdi düşmüşler iade olark parfm yok ortada ama
kızlar bu arada temsilcmn parfümü çalınmış veya kaybolmuştu ya kargoda avon araştrıodu falan hata bizm olmadığından parfümü bulamazlarsada iade olarak düşeceklerini söylemişlerdi bana veeeeeeeee şimdi düşmüşler iade olark parfm yok ortada ama
aaa nasıl olmuskı o oyle yaaaa
yeni bi eleman almış o hafta kargo şubesi sanırm o çocuk yürütmüş ama konu o değil avonun ne kadr büyük bir şirket olduğunu bir kez daha anladm sonuçta iade göndermiş kadın 3 tane ürün 2si düşmüş biri yok erkek parfmü 45 tl istese avon kanıtlayn derdi ve bizde kanıtlayamaycğmzdan yalan olurduk sonuçta iadeleri kapıda veriorz tamam fiş veriolar ama poşetin içine hangi parfmü kremi vs. koyduğun yazmıo orda kaybolduğunda ben şu parfmü göndermiştm demek çok inandrıcı değil yinede avon sağolsun sözünün arkasında durdu ve bizm mağduriyetmzi giderdi bugüne kadar kazandırdığım tüüüüümm paralar helal olsun çok mutlu oldm valla
mikrodalgayı aldııııımmmm yuppiii annem çok sevincek hemen ona kargoladmsürpris ama tabi ev parfümle doldu o ayrı bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?