- 27 Ocak 2010
- 1.212
- 0
ben facebookta kayıtlı olmayınca önce kaydol dedi bana
ehueeee ben de diilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben facebookta kayıtlı olmayınca önce kaydol dedi bana
cagın;bi dahaki siparişinde eger stoga girmişse gelir canım
ya kızlar urun stogu beklenıyor dıyor nekadar surer bu
canım bende katıldım o kampanyaya ama senin dileğini göremiyorum önce arkadaşmı olmamız gerekiyor acaba?
eternel magıc verdım color trent setı verdım gozkalemı sac fırcası ve numune setı verdım nasıl hıcbırı olmaz yabilgim yok canım yaa.... az ürün mü verdin...azsa belki hiçbiri stokta kalmamıştır..... çok ama sadece bazılarında stoksuzluk görünüyosa diğer siparişlerinle gelir.
ay ınsallah canım yaaa cuma aksamı sehır dısına cıkıcam ((( aglarım yoksa pekı kargo eve geldı bulamadı mesela bırdaha gelıyormu yoksa gıdıp alman gerekıyormubende de öle olmuştu bu ay en az 2 gün içinde faturalnıp gnderirler
ay ınsallah canım yaaa cuma aksamı sehır dısına cıkıcam ((( aglarım yoksa pekı kargo eve geldı bulamadı mesela bırdaha gelıyormu yoksa gıdıp alman gerekıyormu
not bırakıor bidahada gelmior
not bıraksalar iyi yine bırakmıyolar bana hiç ya sinir oluyorum
not bıraksalar iyi yine bırakmıyolar bana hiç ya sinir oluyorum
bakın avon yılbaşına özel kampanya yapmış dileklerinizidileyin hediyeleri alınn..bana oy verin bende size veririm :) hadi dayanışma
ay kızlarrr rare gold ve todayın denedim çok ağır geldi bana bence zevk meselesi bu ya..
helee JF yi denedim numuneyi sürdüm hep üstümee falan...sabah bi kalktım bi miğdem bulandıki anlatamam çok keskin kokusu berbatt üstümü değiştim hemen oderece :)
apartmanda oturuyorsan aşağıdan zile basınca kimse açmıyorsa gidiyorlar ama kapına kadar çıkabilirse not bırakıyorlar ben bir kargoyu arayıp sordum birkere evde bulamadıkları zaman öğle paydosunda bunları şubeye bırakıp tekrar başka kolileri teslime çıkıyorlarmış kargo yakınsa kendin gidip alabilirsin yada telefon açıp tekrar bırakabilirmisiniz diye sorabilirsin bunları yapmaz isen kolin orada 2 gün bekliyor ve tekrar avona ürün sahibine ulaşılamadı adında geri gönderiyorlarmış.