- 12 Eylül 2009
- 1.020
- 1
arkadaşlar sadece bir arkadaştan yorum geldi başka yorumlarda bekliyorum lütfennn
calming effects alsın ozman cnm üstünede açık renk pudra sürüsn ki parlamasın cildi.yağlıymış mademki..
colortrend kötü yaa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sadece bir arkadaştan yorum geldi başka yorumlarda bekliyorum lütfennn
acayip sinirliymmm!!!!
rimeli alabilmek için dün avona sipariş verdim ama onlar bana yollaya yollaya
sıcak kahveli dudak balmı yollamışlar
az önce firmayı aradım ancak cumartesi olduğu için sistem yanıt vermedi
ama arıcam pazartesi qünü ve atıcam fırçayı!!!
ben rimeli alayım diye bir sürü satış yapmışım!
bana yollaya yollay 1 tl lik maliyeti olan balmı layık qörmüşler!!!
geri yollamak istiorum dicem ! onu yollucağınıza hiç yollamasaydınız !!
rezillik resmen rezillikkkkkkkkkk
Günaydınnnnn kıslarrrrrrrrrrr
calming effects alsın ozman cnm üstünede açık renk pudra sürüsn ki parlamasın cildi.yağlıymış mademki..
colortrend kötü yaa..
canım bencede kötü color trendin fondöteni diğerini bilmiyorum denemedim.
acayip sinirliymmm!!!!
rimeli alabilmek için dün avona sipariş verdim ama onlar bana yollaya yollaya
sıcak kahveli dudak balmı yollamışlar
az önce firmayı aradım ancak cumartesi olduğu için sistem yanıt vermedi
ama arıcam pazartesi qünü ve atıcam fırçayı!!!
ben rimeli alayım diye bir sürü satış yapmışım!
bana yollaya yollay 1 tl lik maliyeti olan balmı layık qörmüşler!!!
geri yollamak istiorum dicem ! onu yollucağınıza hiç yollamasaydınız !!
rezillik resmen rezillikkkkkkkkkk
canım sen yeni mi uyandın :)
Arkadaşlar başka bir sorum daha olacak k14 de çift taraflı kalem farlar varya onlar nasıl kendim için alıcam ama karar veremedim renkleri nasıl acaba açık mı koyumu simli mi değilmi kremli mi değil mi topaklanma oluyor mu sürünce bilgisi olan arkadaşlar cvp larınızı bekliyorum bide farlar güzelse hangi renkleri güzel önerebileceğiniz
kızlarr acil yardım bekliorummmm. fergienin çıkardığı parfümü kullanan varmı kalıcımı yani acaba ?
Ben bu ay 5 tne sattım birde kendime aldım. süper bişi outspoken. Hatta kullanmya kıyamadm. çeyizime saklamayı bile düşnüyorum
Arkadaşlar başka bir sorum daha olacak k14 de çift taraflı kalem farlar varya onlar nasıl kendim için alıcam ama karar veremedim renkleri nasıl acaba açık mı koyumu simli mi değilmi kremli mi değil mi topaklanma oluyor mu sürünce bilgisi olan arkadaşlar cvp larınızı bekliyorum bide farlar güzelse hangi renkleri güzel önerebileceğiniz
bende pazrtesi gricem sparişi canım ya dibinde bırakalım düğün günü sıkarız
cnm sırf bende rımeli alabilmek için uğraştım satış yaptım allahtan bel aldım rımelim geliyor faturamda gözüküyor yazmışlar sen saat kaçta verdin siparişini dün ben saat 2-2.30 ARASI VERDİM ÖĞLEN ÜZÜLDÜM ADINA İNSANIN ZORUNA GİDİYOR BÖLE OLUNCA GERÇEKTEN BENDEDE BAŞKA SEFER BÖLE OLDUDA SİNİRİMDEN AĞLAMIŞTIM