mrb kızlar k3 çok şükür çok iyi gidiyor 500lük sipariş girdim halende siparişlerimgeliyoı fazladanda girdim bakalım indirimbroşüründen gelirse tabii,ben size bişey soracağım bugun bi arkadaşım aradı ona katalog göndermiştim doğum yapmıştı ve aşırı doğum lekesi varmış benden bu lekerin geçmesi için kesin olan bi krem istedi parası önemli dğil ne kadar olursa olsun yeterki geçersin dedi,bende ona anewden önerdim ama bu ay anew gündüz kremleri filan indirimde değil ,panaromaya baktım hemen ordan anew 14 günde etki eden 4lü setten getirteyim dedim ama onlarda deneme boyu çok küçükler tam boy olanıda var ama o göz için olanıymıuş bilmiyorum bunumu getirtsem acaba mahcup olurmuyum 36 lira filan tutar demiştim eline küçücük şeyler ulaşırsa mahcup olurum ,siz ne dersiniz bana önereceğiniz bişey varmı lütfen bi yardımcı olun hemen sipariş verceğim pazartesiye kadar kadın bekliyo 25 yaş üstü olcak zatenn
ablamın da doğumdan sonra özellikle anlında gölgeler oldu cilt tonu bozuklugu anev +35 serisi alnındaki koca lekeyi düzenli kullanımından sonra geçirdi.. anevi bence bi denesin
ii akşamlar hatunlar
ben kampanya açılır açılmaz giriyorum hç sorun yaşamıyorum stok flnn
ilk 15 dakka sonra grilmiyor zaten bir müddet
tşk canım ilk ay üyelik ücretinden haberim yoktu ama başlasammı kararsızım arkadaş başka bi marka varmış onu öneriyo daha çok kazandırıyo diye sence satmak kolaymı avonu
kadın 30yaşında canım +25 olanımı getirteyim panaromadaki yoksa+35 olanımı
Kızlar merhaba
Dün kargaşada site kitlendi açıldı falan acele acele sipariş verdim fakat katolog olarak tekrar k3 katologunu girmişim 360 liralıkta siparişim var katolog eski olduğundan hediyemi yollamama durumu olabilir mi acaba müşteri hizmetlerini aradım hafta sonu çalışmıyorlarmış Tö de telefonlarıma cevap vermiyor bileniniz var mı acaba ?
canım cilt yaşı 30 dan fazla ve lekeleri yogun ise +35 derim hatta çok daha yaşlı ise 45 de olur .. önemli olan cilt yaşıdır
canım önemi yok hangi katalogdan girdiğinin .. sorun olmaz .. merak etme
tmm anladımçok teşkkür ederim ozaman +35 getirteyimyoğunmuş leker çünkü panaromadan getirteceğim 4lü olandan zaten inş. iyi gelirr
canım önemi yok hangi katalogdan girdiğinin .. sorun olmaz .. merak etme
bende de aynısı oldu zaten aceleden k3 girmişim aradımama düzeltemeyeceklerin iptal edebileceklerini söylediler ama ben istemedim,gelsin k4 sipariş ederim k3ü geri yollarımartık iade etmeye çok alıştımkolay oluyo nasılsa
Çok teşekkür ederim bende kara kara düşünüyordum naparım diye içime su serpildi valla :)
Kataloglarda da iade oluyor mu oluyorsa bende yollıyım o zaman boşuna para vermemiş olurum hiç iade yapmadım nasıl olur bilmiyorum gerçi
rica ederim tatlım :) katalog iadesi hiç yapmadım yapma gereğide duymadım sonuçta o benim dükkanım ve paronama hediyeleri için 20 tane şart . iade çok kolay sadece faturanın aslı veya suretinde hangi ürünü iade etmnek istiyorsan çarpı koyacaksın .. adetini yazacaksın fiyatını yazacaksın .. ve sebep kodunu yazacaksın .. en son alt tarafa imza atacksın sonra kargo teslime gelen görevliye bu iadem dicen vericen bu kadar ..
Kolaymış o zaman kargo geldiğinde bi dakka deyip faturayı çıkarmam lazım beklerler mi acaba birde kargo ücreti ödüyor muyuz iadelerde
Kızlar merhaba
Dün kargaşada site kitlendi açıldı falan acele acele sipariş verdim fakat katolog olarak tekrar k3 katologunu girmişim 360 liralıkta siparişim var katolog eski olduğundan hediyemi yollamama durumu olabilir mi acaba müşteri hizmetlerini aradım hafta sonu çalışmıyorlarmış Tö de telefonlarıma cevap vermiyor bileniniz var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?