otomatik ödeme değilmi canım senin?
yaa cagın'cım korkutğum başıma geldi ürün stoğu bekleniyor diyor :) ühü
(( olsun canım yaa bana gecen sıparısımdede oyle yazdı ılk gun sonra hersey tam geldı
ölemi inş. eksiksiz gelir benimde. k2 yi hemen vericem şubat 2-3 gibi beklemicem gün hediyesi.
:))) ben annemlere gıdıcem haftaya donmeyı beklıycem sıparıs ıcın
bende oyle umuyorum bakalımHımm anladım olsun belki satışın olur :) Daha iyi canım
Bende kalan tüm siparislerimi dün aksam girdim, su saatten sonra gün hediyesi olmaz kızlar :) yada sanırım diyeyim.
Birde gecen konustugumuz üyelik iptali konusu, dedigim gibi avonu arayıp, soylüyormussunuz, sonra size yapmanız gerekenleri telefonda soylerler... dileyen üyelik iptali gerceklestikten tam 1 ay sonra yeniden kayıt yaptırabiliyormus. bu bilgi kesin bilgidir canlarım :)
günaydın kızlar avon bu sabah bana mesaj yolladı gülerek uyandım:) avon ailesine hoşgeldinizi diye :) ayol neredeyse çıkıcam kaç kampanya geçti :) daha yeni hoşgeldiniz diyor :) acaba gün hediyesimi vr dedim alel acele siteye girdim. ama yokçagın verdin mi canım siparişleri şimdik giricem ben
Benimde yıl olacak ama yeni hoşgeldin diorlar bu avon bi alem
banada geldı temsılcı numarasıyla havale yapabılırsınız dıyor
hadı odeme gunun yarın unutma demek ıstıyor bana sanırm
bana o mesajdan 2 tane geldi
bu arada jet femmeyi kötülemiştim bu sabah bi daha denedim fena gelmedi
çok hafif şekerli çiçeksi bi kokusu var.. çiçeksi kokulara kıyasla daha kalıcıhoş bi kokusu var.. kötü deği kesinlikle..
ben heralde yanlışlıkla jet homme'yi denedim galiba gaha önceBanada 2.yi yolladılar az önce canım hoşgeldin mesajı:) Ben demiştim sana jet feme güzel diye. bnde erkeğini merak ediyorum jet homme olanını k2 te alıcam inş.
ben heralde yanlışlıkla jet homme'yi denedim galiba gaha önce
Kızlar sparis verıcemde 40 TL yi gecıyor faturam Calming efect fondoten 20 TL lik alısverıse 9 TL ye gelıyor bitane arkadasıma sparıs verdım bitane daha vereyım elımde bulunsun satarım birine dıyorum ama hangı rengı vereyım daha cok tercıh edılen Renk hangısı bu fondoten de acaba ? ben kullanmadıgım icin bılmıyorum tavsıye beklıyorum :)
almond al canım.her tene uyuyor o.birde en çok tercih edien renk
Kızlar bide Ungaro bayan parfumu varmı lıstelerde ya ? ben deng gelmedım ama kuzenım soruyor gormemısde olabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?