vallahi emin olun arastan daha çok şikayet edeceğiz yurtiçi geri gelsn die dua edeceğiz
arkadaşlar günaydın... Siparişlerim İNŞALLAH bugün elimde olacak ama yine bi sorun var !! Ben kampanya 2 nin kataloğundan 5 tane istedim ama b.s.s kampanya 1 in kataloğundan 5 tane girmiş ne yapayım ben şimdi.Kampanya bitiyo boşu boşuna 5,5 milyonu neden ona vereyim ki ya !!
arkadaşlar günaydın... Siparişlerim İNŞALLAH bugün elimde olacak ama yine bi sorun var !! Ben kampanya 2 nin kataloğundan 5 tane istedim ama b.s.s kampanya 1 in kataloğundan 5 tane girmiş ne yapayım ben şimdi.Kampanya bitiyo boşu boşuna 5,5 milyonu neden ona vereyim ki ya !!
3 duj jelınınde kodunu gırıcez dımı kızlar
Benimde yıl olacak ama yeni hoşgeldin diorlar bu avon bi alem
3 duj jelınınde kodunu gırıcez dımı kızlar
günaydın kızlar avon bu sabah bana mesaj yolladı gülerek uyandım:) avon ailesine hoşgeldinizi diye :) ayol neredeyse çıkıcam kaç kampanya geçti :) daha yeni hoşgeldiniz diyor :) acaba gün hediyesimi vr dedim alel acele siteye girdim. ama yokçagın verdin mi canım siparişleri şimdik giricem ben
150 lıralık sıparıste benım bısey yapmam yada bırseyısaretlemem gerekıyormu odeme gunumun bır ay sonra olması ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?