AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aras'ta kapıda ödeme varmış ama bundan tercih ettiklerini sanmam

yurtiçi çok ucuza çalışıyodu avona belki bu yüzden anlaşamamışlardır..

ben ne iadelerde ne de teslimde yurtiçinde problem yaşamadım avon'da..

arkadaşlar günaydın... Siparişlerim İNŞALLAH bugün elimde olacak ama yine bi sorun var !! Ben kampanya 2 nin kataloğundan 5 tane istedim ama b.s.s kampanya 1 in kataloğundan 5 tane girmiş ne yapayım ben şimdi.Kampanya bitiyo boşu boşuna 5,5 milyonu neden ona vereyim ki ya !!

aaa kotu olmusss ( ne yapılabılırkı

aide edebilirsin canım avonuda ara bence bildir bss böyle yapıyor die adını soyadını ver k1 kataloglarınıda iade et naapcan kampanyası bitmiş katalogları

bende dün vermiştim bugün faturalanmış yarın gelir inşallah siparişlerim indirim broşürünün kapağındaki far paletini kampanyanın başında yazmıştım gelmemişti şimdi geliyo herkesede gelmez demiştim
kek kalıbı ve tavamda geliyo hiç ümidim yoktu halbuki toplayamam o kadar şipariş diyodum
bide kendime joanne çanta aldım en çok onu merak ediyorum inşallah güzeldir

günaydın kızlar avon bu sabah bana mesaj yolladı gülerek uyandım:) avon ailesine hoşgeldinizi diye :) ayol neredeyse çıkıcam kaç kampanya geçti :) daha yeni hoşgeldiniz diyor :) acaba gün hediyesimi vr dedim alel acele siteye girdim. ama yok çagın verdin mi canım siparişleri şimdik giricem ben

Kataloglarda iade yok ama bss nin hatası oldugu için bi arayıp görüşürün yardımcı olurlar..

:))) senı gondermek ıstemıyorlar hıssetmıslerdır

yok canım kayınvalıdem gelıcekmıs bıraz ısım var oglen gıbı gırıcem

Bende kalan tüm siparislerimi dün aksam girdim, su saatten sonra gün hediyesi olmaz kızlar :) yada sanırım diyeyim.

Birde gecen konustugumuz üyelik iptali konusu, dedigim gibi avonu arayıp, soylüyormussunuz, sonra size yapmanız gerekenleri telefonda soylerler... dileyen üyelik iptali gerceklestikten tam 1 ay sonra yeniden kayıt yaptırabiliyormus. bu bilgi kesin bilgidir canlarım :)

ayh bana da hoşgeldin mesajı geldi şaşırdım
birşey soracaktım kızlar şu cari hesap özetinde işlem tipi tarihleri varya oraya ne yazıyoruz.kampanya tarihini yazıyorum ama ''İçinde bulunduğumuz kampanyanın günleri için sorgulama yapabilirsiniz.''yazıyor

banada geldı temsılcı numarasıyla havale yapabılırsınız dıyor
hadı odeme gunun yarın unutma demek ıstıyor bana sanırm

150 lıralık sıparıste benım bısey yapmam yada bırseyısaretlemem gerekıyormu odeme gunumun bır ay sonra olması ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…