yo canım neden zararı olsun bence ıyı olur senın ıcın ama tabı deneyımlıler ne dıycek bakarız ben cok satıs yapamıyorum cok sevremde yok zaten burda kendı yakınlarım ıste
kızlar mineralli fondöteni kullanan var mı aranızda almak istyrm nasıl acaba
BENDE YURTİÇİ KARGO ÇALIŞANINDAN öğrendim. Aras kargoya geçerseler işimiz çok zor.
kızlar avon katalog gönderileri artık aras kargo ile olacakmş normal sipariş gönderileri yurtiçi ilemiş ama sanki yavaş yavaş arasa geçiyorlar gibi geldi bana inş öyle değildir aras rezil bir kargo
kızlar avon katalog gönderileri artık aras kargo ile olacakmş normal sipariş gönderileri yurtiçi ilemiş ama sanki yavaş yavaş arasa geçiyorlar gibi geldi bana inş öyle değildir aras rezil bir kargo
BENDE YURTİÇİ KARGO ÇALIŞANINDAN öğrendim. Aras kargoya geçerseler işimiz çok zor.
ßende Yurtiçi Kargo'dan çok memnunum .
Umarım Aras Kargo'ya geçiş yapmazlar ..
boyle bişi olursa çok üzülürüm aslında yurt içi bize uzak ama işlerini çok düzgün yapıyorlar aras çok yakın ama bir işe yaramıyor bence :26:
ßakalım artık zamanla görücez nolucak
ben itiraz ederimtemsilcilerin desteğinle
Nası yani artık kataloglar ayrı siparişler ayrı mı gelecek yok böyle bir saçmalık
Aras kargo ile pek birşey göndermedim ama yurtiçi kargodan zaman zaman dert yansamda 11 senedir memnundum.
Avon Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar Ups ile çalışıyorlarmış keşke yine Ups ile çalışsalar ama nerdeee
Öğlen saat 3 gibi k1'den son siparişimi girdim daha hiç bir kıpırtı yok acep bu yüzden kargom gecikir mi ufff
yok böyle bir saçmalık hemen itiraz edelim arasmı kabus gibi ben yurtiçiden çok memnunummmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84:
ßende Yurtiçi Kargo'dan çok memnunum .
Umarım Aras Kargo'ya geçiş yapmazlar ..
boyle bişi olursa çok üzülürüm aslında yurt içi bize uzak ama işlerini çok düzgün yapıyorlar aras çok yakın ama bir işe yaramıyor bence :26:
sipariş vermeyen temsilcilerin kataloglarını şimdilik arasla gönderecekmişler ama inşllh tamamen arasa geçmezler hem heryere dağıtm yapmıolar hem de kolileri mahvediyorlar ben bir parfüm gönderdim antalyaya havalı poşetlerle 5 kat sardım verdm görevli şubede açmış poşedi havalı poşetleri çıkarmış öyle göndermiş birde parfmmü acaba die ya da kokusuna bakmak içn amışlar açarken kutuyu yırtmışlar teslim alan kadın bu ne dedi mahvolmuş bu kutu resmen yırtılmış kutusu üstelik havalı poşet falanda yok dedi şok oldum
ben de buraya taşındıktan sonra yurtiçinden şikayetçiydim avon bana ekstradan katalog göndermişti bi ay, kargo geldi zile basmadan gitti aradım elemanların ız geldi dedim ne döndüler ne bişi sinir oldum kırk kere arıyorum her ay gelsin die ayrıca arasla ilgili düzenli kargo gelim gidimi olmadığından bi fikrim yok ama yurtiçinde iadelerde de sorun yaşanıyodu kaybolan ürünlerden bahsediyodu ya kızlar ne biliim ya bizi mağdur etmesinler de kimle çalışırlarsa çalışsınlar ofselamlar
ben cosmopolitan abonesiyim.. yurtiçi getiriyordu, bana çok çektirmişti... hatta o kadar abarttılar ki işlerini savsaklamayı cosmopolitanın tüzel kişi temsilcisinden genel yayın yönetmenine, hatta editörlerine kadar mail döşedim.. dedim ben aboneliğimi iptal edicem ve yurtiçi'nin rezaletlerini anlattım.. gönül almak için turkuvaz yayınlarının o ayki tüm dergilerini yollamışlardı.. sonrada 6 ay derginiz ulaştı mı diye aramışlardı. sonrasında da UPSle çalışmaya başlamışlardı.. yurtiçi kargo'ya da şikayetimi iletmiştim ama bi geri dönüş bile yapmamışlardı..
ailemin ve avonun yolladığı kargolarda ise herhangi bi sorunla hiç karşılaşmadım yurtiçi kullanmalarına rağmen.. yine de yaşadıklarımdan sonra ben avon iadeleri haricinde yurtiçi kargoyu kullanmıyorum..
aras nası olur bilmiyorum.. yurtiçi fiyatı kırmadı, aras kırdı heralde.. veya dergi aboneliğindeki gibi yaptılarsa çok şikayet olmuştur.. yine de avon kargolarımı getirmelerinden memnundum genelde çok hızlı getiriyolardı..
ben de buraya taşındıktan sonra yurtiçinden şikayetçiydim avon bana ekstradan katalog göndermişti bi ay, kargo geldi zile basmadan gitti aradım elemanların ız geldi dedim ne döndüler ne bişi sinir oldum kırk kere arıyorum her ay gelsin die ayrıca arasla ilgili düzenli kargo gelim gidimi olmadığından bi fikrim yok ama yurtiçinde iadelerde de sorun yaşanıyodu kaybolan ürünlerden bahsediyodu ya kızlar ne biliim ya bizi mağdur etmesinler de kimle çalışırlarsa çalışsınlar of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?