AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba arkadaslar bende 1yıldır avon temsilcisiyim. topigi uzun zamandır takip ediyorum. bu ayki siparsirimi girdim fakat son anda erkek arkdsımın ablası 3tane rimel sip etti birsey de diyemedim 75e tamamlarım diye düsündüm ama elimde hiç sipars yok ne yapıcam bilemiyorum

Kızlar avonun todat tomorrow always diye bir erkek parfümü varmı??Yoksa tomorrow parfümünün üstünde bumu yazıyor??Elinde olan varsa bi bakabilirmi rica etsem tomorrowa.Parfümünün fısfısının orda yazıyor

Cnm etrfnda avon temslci yokmu onlara ver siprşlerini.Rica edersn. Yada kampnya sonuna kadr bekle. belki 75e tammlrsn. Takım öncün mutlaka verecektir sipariş

today tomorrow always bunlar 3 ayrı parfüm ama bir grup canım bildiiğim kadaırla kutularındada örneğin today ise

today tomorrow alway

always ise

today tomorrow always

yazıo

Cnm etrfnda avon temslci yokmu onlara ver siprşlerini.Rica edersn. Yada kampnya sonuna kadr bekle. belki 75e tammlrsn. Takım öncün mutlaka verecektir sipariş

benimde eksiğim var takım öncüm yardım etmedi bana 90 liralık verdim dedi başka vermicem yardımcı olamam dedi

dımı ya 12 lıra aseton eger lımıt yetmezse dıye beklıyımmı dıyorum ama bakalım

bence limiti tamamlamak zorunda kalırsan başka bişey al satabileceğin veya satamasan da kendin kullanabileceğin bir şey... daha mantıklı geliyor bana böylesi ama gene de sen bilirsini tabiii

günaydın kızlar aslında uyanalı çoook oldu ama anca açabildim interneti.

kalıcı ruj hakkında bi bilgim yok ben hiç almadım satmadım bi fikrim yok o yüzden...

Canım o zmaan sende arkdşn dediği giibi satabilceğin sipariş ver. eger satamazsan 3 kampanya içinde iade yaparsın en kötü ihtimalle.

kızlar yaa 20tl lik sipariş laızm bana
temsilci fiyatıyla
bu ayda çok şey aldım :26:
bu arada oriflame de dün üye oldum
bana bu katalogdan en çok satan şeyi söylermisiniz
sizce neyi satabilirim elimde kalmaz? :26:
onu sipariş verim bari :26:
kek kalıbımda qelsinn

ben bol bol avon care yazdım kek kalıbını alabilmek için daha önce getirtmiştim alanlar çok memnun getirt bittikçe alırız dediler çok satılır gibi geliyor bana

kek kalıbını dün 2.kez kullandım çok güzel ya kek pat diye kalıp gibi çıkıveriyor

kızlar ya avon sorunlu mu bazı konularda yani hepsini okumadım ama şikayet eden çok olmuş gibi geldi bana.. bende başlamak istiyorum da avon mu oriflame mi karar veremedim, forumları okuyup karar veririm dedim ama yine kararsız kaldım :ss bir de birşey sorayım ben little black dress kullanıyorum da, eğer her ay sipariş verme zorunluluğu yoksa şayet ben avona üye olayım, en azından parfümümü indirimli alayım dedim, sizce?

eğer parfümü kullanıyorsan bende üye olmanı tavsiye ederim canım
ben hem oriflame hemde avon temsilciliği yapıyorum
ama çevremdekiler avonu daha çok tercih ediolar
çünkü oriflame avona qöre daha pahalı...
avonda her ay sipariş verme zorunluluğun yok
ancak 3 ay boyunca hiç sipariş vermezsen üyeliğin sonlanıyo
yani avonu bırakmak istersen 3 ay hiç sipariş vermezsin olur biter

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak avon satışı yapıyorum bir müşterim göz çevresi kırışıklıkları için etkili birşey istedi sizce hangi anew i önerebilirim mahçup olmak istemiyorum kadın 32 yasındayım dedi ama bana kalırsa 40 yas gibi.bana acil bilgisi olan varsa cvp verebilirmi ona göre sipariş verecegim şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…