bir sorum olacak arkadaşlar ben bu k1den 300 küsür satış yaptım(ayrı ayrı ama)ilk siparişimde 5li katalog getirtmiştim şimdi yine 5li katalog getirtsen şu mehtap tava kek kalıbı gelirmi?
Gelir canım. zaten faturana bi göz atarsan orada kek kalıbı ve tava için gereken miktarı yazar örneğin 150 TL daha siprş verin ve bu na 5 adet katalok ekleyn diye bi not görürsün faturanı bi incele canım.
ılk sayfalardakı kremler stoklarda bıtmez demı ya kızlar onumuzdekı hafta sıparıs verıcem
Hç blmyrm inş. btmez benmde yüklü derece bu secret'lardan var inş. bitmez. Şansımıza bakalım neler görcez daha nekadar isyan edicez avona
bende bır secret alıcam meraktan
çok seker bısey anlattıgın gıbıyseAl canım al bende ilk siparişimde almıştım hoş kokusu var :) El bombası gibi şişesi :) anahtarı çekmedn sıkmıyor :) komiğime gidiyor
selam kızlarrr
bu ay bitsin die bakıyorum çok sıkıcı bi ay yahuuu
bu arada çağın ben avondan hiç tırnak cilası aseton vs almadım bana çok pahalı geliyor maalesef
kızlar selam katalogda kırmızı bir çanta var deve kuşu derisi görünümlü kararsız kaldım alıp almamakta napıyım:))
kızlar selam katalogda kırmızı bir çanta var deve kuşu derisi görünümlü kararsız kaldım alıp almamakta napıyım:))
gerçekten de doğru iyi farketmişsinnAl canım al bende ilk siparişimde almıştım hoş kokusu var :) El bombası gibi şişesi :) anahtarı çekmedn sıkmıyor :) komiğime gidiyor
kokusu da şeker gibi yanık yanık ama hoş baymıyorçok seker bısey anlattıgın gıbıyse
gerçekten de doğru iyi farketmişsinn
kokusu da şeker gibi yanık yanık ama hoş baymıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?