• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

önce iyi haberi yazayım, stoklarda olmayan ürünlerden dolayı fatura tutarınız düsse bile hediye hakkınızı kaybetmiyorsunuz. çünkü hediyeler için sizin girmis oldugunuz sipariste ki "ödül satıs" tutarınıza bakılıyor. 290 + 10 katalog girdi iseniz hediyeleriniz gelecektir.

maalesef stok problemi zaman zaman yasanıyor. ama hiç gelmeyecek değil, stoga tekrar girdiğinde sonra ki siparisinizde gelecektir. müsterinize boyle bir acıklama yapabilirsiniz.

bol kazanclar dilerim.

aaaaaaaaaaa gercektenmı boyle oldugunu bılmıyordum tesekkurler canımmm

kızlar sıze gonderılmeyenler arasında neler var rose takı setı varmı mesela
son hafta sıparıs gırcem ya neler tukendı acaba

KIZLAR GÜNAYDINNN:16: peki stokta olmayan ürünlerden dolayı fatura düşerse kargo ücreti ödüyomuyuz bu durumda?

kızlar jet homme ve jet femme nin kokuları nasıl bilen varmı

jet femme çk guzl edt olmasına ragmen kalıcı. ben 2009 yılında almıştım kullandım fakat kalkmıştı şimdi tekrardan satışa girmesine çok sevindim :) Ama jet homme bnde bilmyrm Alıcam o yüzden.
Gayet hesaplı oluyor k2de canım.inş jet hommen içn yorumlar gelir kızlardan :40:

yaklaşık 70 tllik iadenin faturalarını bekletip, eksi faturalarla birlikte yakan o salak benim:84::84:offf ya nasıl yaptım böyle birşeyi ben:26:

anaaa tüühhh nasıl oldu kız o keşke dikkat etseydin...kaldımı şimdi iadeler :( avondan yeni fatura istesen göndermezmi ki??bide neden yakıyosun canım faturalarını ki??

anaaa tüühhh nasıl oldu kız o keşke dikkat etseydin...kaldımı şimdi iadeler :( avondan yeni fatura istesen göndermezmi ki??bide neden yakıyosun canım faturalarını ki??

canım eski faturaları atıyodum ben. yani son 3 kampanyada daha eskilerini. iade edilmiyo zaten eskilerle bekletmenin bi anlamı yok diye. yenileride onlarla birlikte yakmışım. neyse artık zaten bırakıyorum avonu. artık sipariş girmiycem. bugün yatırdım faturamıda.kalanlarıda ben kullanırım yada hediye ederim artık

canım eski faturaları atıyodum ben. yani son 3 kampanyada daha eskilerini. iade edilmiyo zaten eskilerle bekletmenin bi anlamı yok diye. yenileride onlarla birlikte yakmışım. neyse artık zaten bırakıyorum avonu. artık sipariş girmiycem. bugün yatırdım faturamıda.kalanlarıda ben kullanırım yada hediye ederim artık

ben hıc ıade etmedım daha zor gelıyor bana ınsallah ıade etmem gerekmez hıc :((

neden sıparıs vermıycen canım artık

kızlar bi cvp yazıverin şu pembe kapaklı saç maskesi
aldım ama kullanamıyorum üstündede yazmıyo bişey
nasıl kullancam

ben hıc ıade etmedım daha zor gelıyor bana ınsallah ıade etmem gerekmez hıc :((

neden sıparıs vermıycen canım artık

benim takım öncüm ve bölge satış sorumlum artık bıktırdı canım beni. dayanamıyorum bu kadınlara. bırakıyorum o yüzden

Back