önce iyi haberi yazayım, stoklarda olmayan ürünlerden dolayı fatura tutarınız düsse bile hediye hakkınızı kaybetmiyorsunuz. çünkü hediyeler için sizin girmis oldugunuz sipariste ki "ödül satıs" tutarınıza bakılıyor. 290 + 10 katalog girdi iseniz hediyeleriniz gelecektir.
maalesef stok problemi zaman zaman yasanıyor. ama hiç gelmeyecek değil, stoga tekrar girdiğinde sonra ki siparisinizde gelecektir. müsterinize boyle bir acıklama yapabilirsiniz.
bol kazanclar dilerim.
kızlar jet homme ve jet femme nin kokuları nasıl bilen varmı
tenden tene farkediyor demek ki..jet femme çk guzl edt olmasına ragmen kalıcı. ben 2009 yılında almıştım kullandım fakat kalkmıştı şimdi tekrardan satışa girmesine çok sevindim :) Ama jet homme bnde bilmyrm Alıcam o yüzden.
Gayet hesaplı oluyor k2de canım.inş jet hommen içn yorumlar gelir kızlardan
dun bende sordum kımse cevap vermedı(
ya kızlar avonun sıtesınden telefon bılgılerımı guncelledım yeterlı olur dımı telefonum degıstı takım oncumu aramak ıstemıyorum ben ıslerımı genelde netten halledıyorum onunla kayt harıcınde hıc gorusmedım
dun bende sordum kımse cevap vermedı(
ya kızlar avonun sıtesınden telefon bılgılerımı guncelledım yeterlı olur dımı telefonum degıstı takım oncumu aramak ıstemıyorum ben ıslerımı genelde netten halledıyorum onunla kayt harıcınde hıc gorusmedım
tesekkurler kızlar :))) sıze sorunca ıcım rahatlıyor
nurdı cım bende haftaya yıne sıparıs verıcem sanırım 2 sıparısım olucakk goruyonmu hıc vermem derken ama bende stoklardan korkuyorum
Evet kuzum ya vermicektin eline nasıl katalok geçecek diye düşürken 2. siparişi verceksin şansın bol olsun canım benim :)
ama k2 katalogundan umıtlı degılım gecen kardesımde baktı abla alıcak pek bısey yok gıbı dedı anca bır ayda 85 toplarız herhalde
İnş toplarsn canım. bn k2den bayagı topladım fincanları alıyorum. Daha fazlada uğraşmaya gerek yok olursa olur. çünkü tencereleri hiç sanmıyorum alabilceğimi.
ya nette avonun resmı sıtesı harıcınde blogla avon urunlerının resımlerı var sanırım temsılcıler blog acmıs yasak degılmı bılıyormusun dun de sordum kımse gormedı benımde blogum var fıyat yazmadan katalog dakı ındırımlerı yazsam yasak tır dıye cekınıyorum
Hiç bilgim yok canım. Ama sanmıyorum yasak olması ya. Gene ilksah gelince cvplar o en doğrusunu bilir
ya nette avonun resmı sıtesı harıcınde blogla avon urunlerının resımlerı var sanırım temsılcıler blog acmıs yasak degılmı bılıyormusun dun de sordum kımse gormedı benımde blogum var fıyat yazmadan katalog dakı ındırımlerı yazsam yasak tır dıye cekınıyorum
yasak değil canım. blog,pazar,sokak her yerde serbest:) sadece avon adıyla dükkan açmak yasak. onunda kolayını bulmuşlar. başka şeyler satmak için açıyolar. avonuda sergiliyolar.
bu arada evet ya dısarda kozmatık magazalarıda felanda satılıyormu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?