AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya benim ödül satışım da 268 gözüküyo neden böyle anlamadım ki 10 katalog haric mi 270 olmalıydı siparişim :44:

kızlar jet homme ve jet femme nin kokuları nasıl bilen varmı

tenden tene farkediyor demek ki..

ben buğday tenliyim.. jet femme'nin hafif, spora kaçan bi kokusu var açıkcası ben hiç beğenmedim.. ve koku benim tenimde hiç kalıcı değidi kısacası jet femme'ye 10 üstünden 3 veririm en fazla cnm

gunaydın hanımlar ya ne dıycem benım tırnaklarım cok zor uzar eger sık manıkure gıtmıs ve koruyucu ojeler surmussen belkı ama kış gırdıgınden berı ugrasmıyordum ama su glıserınlı kremı varya avonun ıkı haftadır onu kullanıyorum ellerıme ve tırnaklarım nasıl sert ve guzel uzadı ınanamıyorum

dun bende sordum kımse cevap vermedı (

ya kızlar avonun sıtesınden telefon bılgılerımı guncelledım yeterlı olur dımı telefonum degıstı takım oncumu aramak ıstemıyorum ben ıslerımı genelde netten halledıyorum onunla kayt harıcınde hıc gorusmedım

olur diye düşünüyorum canım bnde mail adresimi değişmiştim çünkü. Avondan maiilr gelio artık yenisine. Bu arada hala sipariş vermedm bundan sonra gün hediyesi olurmu acaba. Bide neyle karşılaşcam acaba bukadar geçe kaldım ya stok durumu yaşarsam:18:

günaydın arkadaşlar....canım yeterli olur sanırım, neticede siteye öyle bir bölüm koymuşlar...sende gereğini yapmışsın...

tesekkurler kızlar :))) sıze sorunca ıcım rahatlıyor

nurdı cım bende haftaya yıne sıparıs verıcem sanırım 2 sıparısım olucakk goruyonmu hıc vermem derken ama bende stoklardan korkuyorum

tesekkurler kızlar :))) sıze sorunca ıcım rahatlıyor

nurdı cım bende haftaya yıne sıparıs verıcem sanırım 2 sıparısım olucakk goruyonmu hıc vermem derken ama bende stoklardan korkuyorum

Evet kuzum ya vermicektin eline nasıl katalok geçecek diye düşürken 2. siparişi verceksin şansın bol olsun canım benim :)

Evet kuzum ya vermicektin eline nasıl katalok geçecek diye düşürken 2. siparişi verceksin şansın bol olsun canım benim :)

ama k2 katalogundan umıtlı degılım gecen kardesımde baktı abla alıcak pek bısey yok gıbı dedı anca bır ayda 85 toplarız herhalde

ama k2 katalogundan umıtlı degılım gecen kardesımde baktı abla alıcak pek bısey yok gıbı dedı anca bır ayda 85 toplarız herhalde

İnş toplarsn canım. bn k2den bayagı topladım fincanları alıyorum. Daha fazlada uğraşmaya gerek yok olursa olur. çünkü tencereleri hiç sanmıyorum alabilceğimi.

İnş toplarsn canım. bn k2den bayagı topladım fincanları alıyorum. Daha fazlada uğraşmaya gerek yok olursa olur. çünkü tencereleri hiç sanmıyorum alabilceğimi.

o ıyıymıs be k2 gostermeye baslamadım daha kendı ıhtıyacım da cocuk sampunı top allık ama belkı gostersem bıseyler olur

ya nette avonun resmı sıtesı harıcınde blogla avon urunlerının resımlerı var sanırım temsılcıler blog acmıs yasak degılmı bılıyormusun dun de sordum kımse gormedı benımde blogum var fıyat yazmadan katalog dakı ındırımlerı yazsam yasak tır dıye cekınıyorum

Hiç bilgim yok canım. Ama sanmıyorum yasak olması ya. Gene ilksah gelince cvplar o en doğrusunu bilir

yasak değil canım. blog,pazar,sokak her yerde serbest:) sadece avon adıyla dükkan açmak yasak. onunda kolayını bulmuşlar. başka şeyler satmak için açıyolar. avonuda sergiliyolar.

bu arada evet ya dısarda kozmatık magazalarıda felanda satılıyormu :)

kozmetik mağazalarında satılmıyor. ama benim oturduğum caddede bi yün ip satan yer var o satıyo, bi tane bebe giyim satan yer var o satıyo. bide bi amca var küçük bi mağazası var o satıyo. ve amcam bölge satış birincisi. bunların hepsi aynı caddede gelde avon sat

arkadaşlar bu ay fırsat köşesinde Circular Scroll Takı Seti var ya onu kullanan var mı?
kek kalıbını almak için biraz eksiğim kaldı kalanı kendim tamamlıcam.bu set nasıldır acaba alsam mı kendime:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…