• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

vavvv kızlarr avonda büyük değişiklik var bakarmısınız birden çok şaşırdım ekip yönetimi ve değişik başlıklar koymuşlar tö başlığı filan ne güzel olmuş vallaa ama bir dakika ben tö adayı oldum onun içinmi çıkıyo bende yoksa?

canım tö olduğun için öyle oldu site :)

kızlar sitede siparişleri sepete atsam fakat gönder demesem. o ürünler beklermi bi kaç gün sipariş girişi olarak avona iletilmez dimi.yanımda katalok olmadığı için yazamıyorum kataloğunun üzerine internetten bakıp sepete atıyorum siparş aldığımda müşterilerimden.

kızlar benim sorumada cvp verirmisnz yardımınıza ihtiyacım var:26:

kızlar acill durum.85 tl lik 2.siparişimi vermiştim bugün geldi tava ve kek kalıbıda var.neyse onlar önemli değilde komşunun acil olara sipariş verdiği black suade erkek parfümü gelmemiş.faturadada yok zaten bir dahaki siparişinizle gönderilecektir diyo.e ben ne yapcam şimdi.sipariş vermicemki iptal etsem hediyeleri gönderip kargo parasıda vermem gerecek.gelse işime yaramayacak.b u durumda ne yapmam lazım arkadaşlar bilenler yardım etsin.avon arasam hallolurmuki..

kızlar acill durum.85 tl lik 2.siparişimi vermiştim bugün geldi tava ve kek kalıbıda var.neyse onlar önemli değilde komşunun acil olara sipariş verdiği black suade erkek parfümü gelmemiş.faturadada yok zaten bir dahaki siparişinizle gönderilecektir diyo.e ben ne yapcam şimdi.sipariş vermicemki iptal etsem hediyeleri gönderip kargo parasıda vermem gerecek.gelse işime yaramayacak.b u durumda ne yapmam lazım arkadaşlar bilenler yardım etsin.avon arasam hallolurmuki..

elacım sen bence önce takım öncünle aranız iiyse ona bir sor belki kendi stoğunda vardır o parfümden alırsın avonun daha sonra yolladığını iade edersin sorun kalkar

elacım sen bence önce takım öncünle aranız iiyse ona bir sor belki kendi stoğunda vardır o parfümden alırsın avonun daha sonra yolladığını iade edersin sorun kalkar

sağol cnm olabilir belki,başka cevap varmı arkadaşlar.ilkşah, dersena ve diğer arkadaşlar yardım

sağol cnm olabilir belki,başka cevap varmı arkadaşlar.ilkşah, dersena ve diğer arkadaşlar yardım

ama parfümü iade edersen 270in altına düşmemelisin,yoksa hediyeleride parfümle beraber yollaman gerekir ona dikkat et olur mu?

daha ikinci sipariş verişimdi bu ay 290 lira vermiştim ama bi sürü siparişim iptal olmus 220ye düşmüş böyle yapması cok sacma değil mi madem sipariş girilirken bi uyarı olsun ki ona göre değiştirebilelim değil mi ama hediye şansımı da kaybettim hem de müşterilerim sipariş beklerken gelmeyeceğini söylemek zorundayım şimdi.... :59:

daha ikinci sipariş verişimdi bu ay 290 lira vermiştim ama bi sürü siparişim iptal olmus 220ye düşmüş böyle yapması cok sacma değil mi madem sipariş girilirken bi uyarı olsun ki ona göre değiştirebilelim değil mi ama hediye şansımı da kaybettim hem de müşterilerim sipariş beklerken gelmeyeceğini söylemek zorundayım şimdi.... :59:

üzüldüm cnm banada öle oldu bir parfüm gelmemiş oda çok önemliydi bende şimdi ne yapcam diye burada yırtınıyorum bakalım..

Bu ay nedense herkes Stok sorunu yaşadı. Ne saçma ya madem katalokta sınırlı sayıda yazılsn bizde erkn siprş verelm yada dedğin gbi uyarı verilsn. Müşterilere bu durumu anltması daha zor yanı :(:18:

üzüldüm cnm banada öle oldu bir parfüm gelmemiş oda çok önemliydi bende şimdi ne yapcam diye burada yırtınıyorum bakalım..

aynen işte yani ben kendimi müşterilerin yerine koyuyorum sinir bozucu bi durum. hic değilse sipariş gönderilmeden uyarılsak daha iyi olur..

Bu ay nedense herkes Stok sorunu yaşadı. Ne saçma ya madem katalokta sınırlı sayıda yazılsn bizde erkn siprş verelm yada dedğin gbi uyarı verilsn. Müşterilere bu durumu anltması daha zor yanı :(:18:

daha ikinci ayımda bu sorunu yaşamak sinirimi bozmadı değil yani :59: hem indirim verip hem de stoklarda tüketmek sacmalıktan baska bir şey değil :(

daha ikinci ayımda bu sorunu yaşamak sinirimi bozmadı değil yani :59: hem indirim verip hem de stoklarda tüketmek sacmalıktan baska bir şey değil :(

yaklaşık 70 tllik iadenin faturalarını bekletip, eksi faturalarla birlikte yakan o salak benim:84::84:offf ya nasıl yaptım böyle birşeyi ben:26:

önce iyi haberi yazayım, stoklarda olmayan ürünlerden dolayı fatura tutarınız düsse bile hediye hakkınızı kaybetmiyorsunuz. çünkü hediyeler için sizin girmis oldugunuz sipariste ki "ödül satıs" tutarınıza bakılıyor. 290 + 10 katalog girdi iseniz hediyeleriniz gelecektir.

maalesef stok problemi zaman zaman yasanıyor. ama hiç gelmeyecek değil, stoga tekrar girdiğinde sonra ki siparisinizde gelecektir. müsterinize boyle bir acıklama yapabilirsiniz.

bol kazanclar dilerim.

Back