önce iyi haberi yazayım, stoklarda olmayan ürünlerden dolayı fatura tutarınız düsse bile hediye hakkınızı kaybetmiyorsunuz. çünkü hediyeler için sizin girmis oldugunuz sipariste ki "ödül satıs" tutarınıza bakılıyor. 290 + 10 katalog girdi iseniz hediyeleriniz gelecektir.
maalesef stok problemi zaman zaman yasanıyor. ama hiç gelmeyecek değil, stoga tekrar girdiğinde sonra ki siparisinizde gelecektir. müsterinize boyle bir acıklama yapabilirsiniz.
bol kazanclar dilerim.
KIZLAR GÜNAYDINNNpeki stokta olmayan ürünlerden dolayı fatura düşerse kargo ücreti ödüyomuyuz bu durumda?
kızlar jet homme ve jet femme nin kokuları nasıl bilen varmı
kızlar jet homme ve jet femme nin kokuları nasıl bilen varmı
yaklaşık 70 tllik iadenin faturalarını bekletip, eksi faturalarla birlikte yakan o salak benim:84::84fff ya nasıl yaptım böyle birşeyi ben:26:
anaaa tüühhh nasıl oldu kız o keşke dikkat etseydin...kaldımı şimdi iadeleravondan yeni fatura istesen göndermezmi ki??bide neden yakıyosun canım faturalarını ki??
canım eski faturaları atıyodum ben. yani son 3 kampanyada daha eskilerini. iade edilmiyo zaten eskilerle bekletmenin bi anlamı yok diye. yenileride onlarla birlikte yakmışım. neyse artık zaten bırakıyorum avonu. artık sipariş girmiycem. bugün yatırdım faturamıda.kalanlarıda ben kullanırım yada hediye ederim artık
KIZLAR GÜNAYDINNNpeki stokta olmayan ürünlerden dolayı fatura düşerse kargo ücreti ödüyomuyuz bu durumda?
hayır cnm ödemiyorsun
ben hıc ıade etmedım daha zor gelıyor bana ınsallah ıade etmem gerekmez hıc(
neden sıparıs vermıycen canım artık
kızlar bi cvp yazıverin şu pembe kapaklı saç maskesi
aldım ama kullanamıyorum üstündede yazmıyo bişey
nasıl kullancam
benim takım öncüm ve bölge satış sorumlum artık bıktırdı canım beni. dayanamıyorum bu kadınlara. bırakıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?