secret'ın karamelimsi yanık şekerli bi kokusu var
edt olmasına ve ucuz olmasına rağmen çok kalıcı
şişesi minik ama ben beğeniyorum, ufak olduğundan çantaya rahatlıkla atılıyor, iyi oluyor..
turuncu elidor şampuanın kokusuna benziyor kokusu..
tamam canım sorun yok okey
bu arada yeri değil ama bizden kimler orflameye kayıt oldu
gunaydın bayanlar
site içi değil,sadece tanışmak istiyorum.tanışıp görüşmek yasak değil değil mi
Ben oldum .......
Kızlar avondan mailime anket gelmiş ilk cevaplayan 100 kişiye morgan saat hediye diyo.Sizede gelmişmi kontrol edin bi inşallah kazanırız yaaa o saati çok beğenmiştim
gelmemıs canım ınsallah kazanırsın canım yaaa belkı cok kısıye maıl atmamıslardır
bende oldum kızalr ama sunu fark ettım oldukdan sora avondan kat kat pahalıya gellıo
bı kere sıparıs verdm bıda kolay kolay vermem
Allah allah neye göre gönderdiler ki takım öncüsü falanda değilim ama??başka gelen yokmu kızlar yaa
evet banada geldi kek kalıbı ve tava çok beğendim bende biraz küçük ama idare eder işte eğer iade filan yapmazsam inş. benimolucak...
ha bu arada kızlar 2 üye yapmıştım takım öncüm aradı hesapnumarası istedi para yatıcakmış galiba bide dediki tavsiye hediyelerinide başka temsilciden girdim gelince sana veririm dedibunu anlamadım,nasıl oluyorkiiibu benimkaybettiğim bişey filan varmıbiraz bilgi verin de benikandırmasın?
evet banada geldi kek kalıbı ve tava çok beğendim bende biraz küçük ama idare eder işte eğer iade filan yapmazsam inş. benimolucak...
ha bu arada kızlar 2 üye yapmıştım takım öncüm aradı hesapnumarası istedi para yatıcakmış galiba bide dediki tavsiye hediyelerinide başka temsilciden girdim gelince sana veririm dedibunu anlamadım,nasıl oluyorkiiibu benimkaybettiğim bişey filan varmıbiraz bilgi verin de benikandırmasın?
canım takım öncün seni kandırmamış. çok şaşırdım:) benimki kandırmıştıda:) sen tö olduğun için temsilci tavsiye hediyelerini alamıyosun. hani panaromada olan. bir kişiyi üye yapınca banyo köpüğü falan. töler alamıyo bu hediyeleri. oda form doldururken takım öncüsü olarak senin adını temsilciyi tavsiye edenede başka birinin adını yazmışki hediyeyi alabilesin. hediyeler tavsiye eden kişiye gidecek. takım öncün ondan alıp sana verir artık. vay bee hala şoktayım böyle takım öncüleri kaldı mı ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?