- 27 Ocak 2010
- 1.212
- 0
yok burdan bahsediyordum canım Allah A llah niye gitmiyor ilkinde:44:tamam tekrar gönderiyorum canım
temam canım geldi kabul ettim çok teşekkür ederim hihhihhhiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok burdan bahsediyordum canım Allah A llah niye gitmiyor ilkinde:44:tamam tekrar gönderiyorum canım
temam canım geldi kabul ettim çok teşekkür ederim hihhihhhiiiii
yupppppiiiiiiiiii :) siparişlerim geldi hemde 0 hata ay çok sevdim ben avonu...
e canım numaran gelmeden nasıl spariş verdinki? Numara ile verilmiyormu aten spariş :S
ovvv süper. ama kesin büyüktür bu.Eki Görüntüle 115062 Eki Görüntüle 115061
Umarım olmuştur görüntüler kötü çıktı ama idare edn pek beceremedim
hayatım kaç kişi açıyoki ben şahsen düşündüm ama kargocu bazen ben evde yokken getiriyo annem alıyo kadın açmakla mı uğraşacak bazen ben alıyorum kargocu hemen gidiyo onu bekletmek ne kadar olası bişi bilemiyorum ka.ç kişi uygulayabiliyoduraynen öyle tatlım valla
bendede olmuştu 1 ltrelik banyo köpüğü akmıştı saatlerce yıkamayla uğraştm ürünleri yıkanmaya kutuları sil sil öldüm çok sinirlenmiştm avonu arayıp şikayetimi belirtmiştm dedi ki bana biz sürekli temsilcilermze kargonuz geldiğinde görevli kapıdayken açın bakın akmış hasarlı varsa teslim almayın kutuyu zararı kargo karşılıo o zaman ama temsilcilermz bunu yapmıo sonra mecburen iade ediolar ve diğer ürünler içinde sürekli şikayet ediolar demişti
hay maşallah allah daha çok versin inşallahhhhben bu k14 de coştım 160 küsür kaldı tost makinasında ulaşmama
cuma günü rımel hediyesi günü o zmn grcem 400 küsürlük 3.siparişimi süpürge ve 2 rımel eşantiyon
sonrada geri kalanı toplarımda tostuda alırım inş fırınada alsam fene olmaz
cnaım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlen:) ve uyu:)))bu arada yeni topiciğimiz hayırlı olsun
kızlar size bi müjde vereyim hamileyimmmm:)))
belkş hatırlayanlarınız vardır. ikinci bebğimizi düşünüyoruz diyodum. dün öğrendim hamile olduğumu inşallah sağ salim kucağıma alırım hayırlısıyla:)))
Ya arkadaşlar :) bana genel olarak Avon un Hangi ürünlerini daha Çok beğendiğinizi Yazabılırmısınız ve Parfumler En Çok hangi parfumlerı beğeniyorsunuz Musterılerınız En Çok hangi parfumlerı beğeniyor talep ediyor Bayan ve erkek parfumlerı belırtırsenız sevınırım :)
yupppppiiiiiiiiii :) siparişlerim geldi hemde 0 hata ay çok sevdim ben avonu...
Ya arkadaşlar :) bana genel olarak Avon un Hangi ürünlerini daha Çok beğendiğinizi Yazabılırmısınız ve Parfumler En Çok hangi parfumlerı beğeniyorsunuz Musterılerınız En Çok hangi parfumlerı beğeniyor talep ediyor Bayan ve erkek parfumlerı belırtırsenız sevınırım :)
cnaım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlen:) ve uyu:)))
Eki Görüntüle 115062 Eki Görüntüle 115061
canım çok teşekkür ederim :))),
evet uyku çok bastırıyo ama 2.5 yaşında oğlum var dinlmek pek mümkün değil :))
hayırlı olsun cnm ben seni çok iyi anlıyorum benimde 32. haftam ve kızım 2 yasında öldürüyor beni.
o saatten bende aldım dün geldi benim siparişlerde ve saat çok güzel çok şık duruyo
sonunda gitmişmi şüküraslında ben burdaki çoğu arkadaşla arkadaş olmustum senle niye olmamışız ya:44:belkide o aralar sen girmiyomuydun acaba:44:ben senlede arkadaşım sanıyordum oysaki
Eki Görüntüle 115062 Eki Görüntüle 115061
ben secret fantasty,enternal magic ve soft musk parfümleri çok begeniyorum.makyaj temizleme losyonu güzel.berrak görünün veren kremleri güzel.el kremleride güzel.süpershock maskaradan memnunum.ayrıca çok severek asansörlü kalemini kullanıyorum hiç bir şekilde akmıyor bende kalıcı tüm gün ama söyle birşey var cnm gözün bir damla bile sulanırsa sürülmüyor.
avonun hangi ürünü güzel yerine hangi ürünü kötü dersen bak daha çok seçenek çıkar ortaya
cnm ben yıllardır bronz allık toplarını kulanırım beyenerek parfum olarak for avay kullanırım erkek parfumu olarak fullspeed bıde son 3 yıldır lıkıt fondoten kullanıyorum bunlardan hep memnun kaldım