AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar ben bir şey soracağım 3 ay üst üste sipariş girmezsek temsilcilik üyemiz iptal mi oluyor

kızlar kampanya 10 da sipariş limiti ne kadar 50 tl mi 95 mi acil cevap bekliyorum cevap veren olursa çok sevinirim..

kampanya 10da 95 tl. ben kotamı dolduramadığım için 9.5 tl kargo ücreti ödemek zorunda kaldım

Arkadaslar bnde birsey soracagim bana temcilci no gelmedi henuz ben de bana yardimci olan temcilcimden kodlari girmesini istedm yardimci olur musunz dedm tamam dedi ama bu no bana gelmedi o girebilir mi bu kodlari nasil oluyor anlamadm acikcasi bilen arkadaslar cvplayabilir mi

Merhaba ,

Takım öncünüzün ekranında kendisine bağlı tüm temsilcilerin sayfalarına ulaşım adımı mevcut. O adımı kullanarak ürünlerinizi sizin adınıza girecek.

Temsilci no nuzun oluşmuş olması gerekir. 0212 473 11 11 nolu Avon müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz :)

Ardim kaydinz gorunmuyor eski kaydinz var dedi kayit formum ulasmamis olabilirmis

Peki kaydım ulaşmadı ise takım öncüm nasıl benim adıma sipariş girecek diye sordunuz mu ? Kaç gün oldu kayıt olalı. 1-2 günlük bir süreç ise ondan olabilir.
5 gun oldu zaten bnde ondan merak edip sordum size bn nomu alamiyorum ama takim oncum bana daha kaydin olmadi biraz bekle demedi kodlari ver gireyim dedi bnde bana temsilci no gelmedi dedim gelir bugun en gec yarin dedi ama bugunde gelmedi

5 gun oldu zaten bnde ondan merak edip sordum size bn nomu alamiyorum ama takim oncum bana daha kaydin olmadi biraz bekle demedi kodlari ver gireyim dedi bnde bana temsilci no gelmedi dedim gelir bugun en gec yarin dedi ama bugunde gelmedi

İlk üye olduğum zamanı hatırlamaya çalışıyorum. Temsilci no geldikten sonra şifre için mi beklemiştim hatırlayamıyorum. İlk siparişimi benimde takım öncüm girmişti. Hatta telefonda konuşarak teyitte etmiştim. Başka bir şey istemiyorum diye. Sonrakilerde siparişlerimi kendim girdim.

İsterseniz müşteri hizmetlerini tekrar arayın , takım öncüm şu kişi. Benim temsilci numaram yoksa henüz ; siparişlerim nasıl girilecek diye sorun. Müşteri hizmetlerindeki her temsilcinin deneyim süresi bir değil , umarım bu kez daha detaylı bilgi verecek bir temsilciyle konuşursunuz.

arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum. yaşım 51 ve katalog satışı yapıyorum. avon hiç yapmadım yapmayı da düşünmem.çünkü ürünleri sağlık bakanlığı onaylı değil. içinde domuz yağı ve türevleri var mı yok mu belli değil. eğer yoksa neden helal sertifikası yok bu da merak konusu. ayrıca ürünler çinde üretiliyor ki bildiğiniz gibi çinde en değersiz şey insan hayatı. ben farmasi adında %100 türk malı(fabrika istanbulda), ürünleri sağlık bakanlığı onaylı ve içinde domuz yağı ve türevleri olmadığına dair sertifikası olan ürünlerin satışını yapıyorum. direktör seviyesindeyim. ben de bu işi para ve çocuklarıma daha iyi bir gelecek sunmak için yapıyorum ama en azından sattığım ürünlerin sağlıklı olduğunu ve gerekli merciilerden de onay aldığını biliyorum. üstelik dediğim gibi türk malı. avon amerikan malı. farmasi hakkında bilgilendirilmek isterseniz seve seve yardımcı olurum. sağlıcakla kalın :)

bir de farmasi yapmak zorunda da değilsiniz yanlış anlamayın lütfen. yeter ki sağlıklı ürünler kullanın ve kullandırın. en azından ben söylemiş olayım tabi ki olay sizde biter :)

bir de farmasi yapmak zorunda da değilsiniz yanlış anlamayın lütfen. yeter ki sağlıklı ürünler kullanın ve kullandırın. en azından ben söylemiş olayım tabi ki olay sizde biter :)

Merhaba ,

Katalogla satış yapan firmalar için sitenin uyarı metni aşağıdaki gibidir. Bu konunun ilk mesajında da yer almaktadır.

Bir firmayı överken , diğer firma için ispatı olmayan iddialarda bulunmanız suçtur. İnternet ortamında yaptığınız paylaşımlardan yasalar önünde sorumlusunuz.

Paylaşımlarınızda daha özenli olmanız dileğiyle ...

Merhaba..

Arkadaşlar sık sık bu uyarımızı bu tür temsilcilik içeren konulara yazıyoruz ama ne yazık ki dikkate alınmıyor..

Bu firmalara üye olacaklar ürünlerin kendi sitelerine, üye toplayacak olanlar ise lütfen eşine,dostuna,etrafına yönelsin..Sitemizin kuralları vardır ama bu tür konularda mesaj yazarken hiçbir üyemiz ne forum kurallarına göz atıyor ne de konu içine yazdığımız uyarıları dikkate alıyor..

Aşağıda belirteceğim noktaları iyi anlayalım, bilmeden yazanlara da anlatalım lütfen..Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.

Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..

Ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..

Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..

Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

Merhaba ben kotu bir sey soylemedigimi dusunuyorum. Sadece saglikliysa veya suysa buysa.... neden belgesi yok diyorum. hiçbir sekilde itham etmedim kimseyi. yanlış anlaşılmak da istemem ama sorun yaratıcaksa özür de dilerim. hatta yorumumu kaldıra da bilirsiniz :)

Merhaba ,

Ben Yönetici değilim. Site Admin i Mune nin uyarı metni aşağıdaki gibidir.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nin mesajından alıntıdır :

Konu,mesaj,fotoğraf vb. sitede paylaştığınız hertürlü materyali saklamak zorundayız, silme işlemi yapmıyoruz, vereceğim linkte neden silmediğimizi ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz.
Paylaşımda bulunurken silinmeyeceğini bilerek adım atmalısınız.Sitemizde güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...esap-kapatilmasi-konu-fotograf-silinmesi.html

Arkadaşlar avona üye olmayı düşünüyorum fakat bazı konularda bilgi almak istiyorum avon kataloğu ücretli mi aylık doldurmamız gereken bir kota varmı ve istediğimiz zaman üyeliği iptal edebiliyormuyuz ?yardımcı olursanız sevinirim

Slm kizlar k11de anew testeri alana k12 katalog ve cilt tipi testi hediye diyor bana cilt tipi testi geldi ama kataloglar gelmedi neden olabilir acaba bilgisi olan varmi

kızlar bana bu ay bir yığın avon anew yeni çıkan krem testerı geldi, sebep nedir acaba? hep şikayet ederdik avon bişi göndermiyor diye, bu sefer bonkörlüğü tutmuş avonun, tam 12 adet krem testerı geldi
şikayetim yok tabii bu sefer hehe ama hep şikayet yazıyorum avon hediye göndermiyor vs diye, bu sefer iyi bişi oldu paylaşayım dedim

luck for her hediye saatini gönderilemeyen ürün diye yazmışlar. madem gönderemeyeceksiniz, niye kampanya yapıyonuzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…