Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tek temsilci borcu ben ve 4 temsilci hariç onları dahil edersek 2.400 falan mı yapıor Yine ilk sırada sen kal Kuşumm(4 Temsilcinin siparişlerininide ben veriorum bu kız delimi niye milletin ödeyecegi parayıda hesap edior demeyin aktif tutan benim yani
canım yaa çok çok geçmiş olsn Allah en kısa zamanda sağlığına kavuştrsn kızınıKızlar hepinizden allah razı olsun.çok duygulandırdınız beni.İnşallah çabuk iyileşir kuzucum benim ağrısı yok gibi biraz mızmız sadece.Konuyuda fazla dağıtmak istemiyorum ama direk sizinle paylaşmak istedim.Hiçbirinizi tanımıyorum ama kimseye söylemeden burda paylaştım.Çok moral oldunuz bana.Çok sağolun kızlar...
Konuya dönelim artık...Allah herkese bol satışlar nasip etsin..benimde siparişlerim yarın gelir sanıyorum...
pro go to rujlarımı begenmedım hıc ılk kez almısdım
bıdaha almam klasık rujlar daha ıyı ya cok pişman oldum
arkdşlar color trendin pudrasını kullanan var mı nasıl ?
gerçektenmi canım ya sipariş verebiliyomusunAvona 2.000 tl borcu olan el kaldırsınbennnnnnnnn
gerçektenmi canım ya sipariş verebiliyomusun
ucundan baktım gönül istiyor ama bakmak süpriz olsun diye bakmadım hepsinehttp://www.kadinlarkulubu.com/cilt-b...at-sayisi.html (AVON K-2 KATALOĞU (şubat sayısı))
canım ilkşah ekledi sende bak yeni katalog:)
Kızlar hepinizden allah razı olsun.çok duygulandırdınız beni.İnşallah çabuk iyileşir kuzucum benim ağrısı yok gibi biraz mızmız sadece.Konuyuda fazla dağıtmak istemiyorum ama direk sizinle paylaşmak istedim.Hiçbirinizi tanımıyorum ama kimseye söylemeden burda paylaştım.Çok moral oldunuz bana.Çok sağolun kızlar...
Konuya dönelim artık...Allah herkese bol satışlar nasip etsin..benimde siparişlerim yarın gelir sanıyorum...
aaa nie begenmedin cnm??
hangi renkleri almıştın
kızlar sizden akıl almak istiyorum özellikle ersena ve ilkşah..mutlaka forumda başka tö ler de vardır ama ben ikinizi biliyorumm ben tö olmaya karar verdim bss ilede görüştüm bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum artıları ve eksileri nelerdir altından kalkabilir miyim endişeliyim açıkçası birde bu kampanya 6 kişi tamamlarsam 210 tl kazancakmışım eşimi temsilci yapsam nasıl olur yani teslimat adresi aynı olunca bi sorun çıkar mı..yardımcı olun bana:26::26:
kayıt formuna bir akrabanın adrsni yaz sonra kayı açıldığı msjı geldiği gibi sisteme gir değiştr adresi ev adresnz yaz oluo cnm