Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bayanlar.birsey soracagım parfüm sisesinin altnda Z 03112013 yazıyor.bu ne demek ? Üretim tarihi mi son kullanma tarihi mi acaba
Bayanlar, ben henüz yeni temsilci oldum ve ilk siparişlerimi internet sitesi üzerinden vericem fakat fırsatların ve promosyonların fiyatı olması gereken indirim fiyatı olarak görünmüyor (devam ürünü 2 tl gelmeli fakat görünen fiyatı 18.90tl, gibi) bu ödemede sorun yaratır mı yoksa normal mi böyle olması? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :44:
Merhaba bluejeanx ,
siparişinizi girdikten sonra siparişi gönder butonuna gelmeden tahmini fatura tutarına basarsanız indirimlerin düşüldüğünü görebilirsiniz.
ah gerçekten çok teşekkür ederim
rica ederim
birde şeyi soracağım, fiyat 190ı geçmiş acaba kampanya 1 için olan parfüm gelecek midir onunla ilgili bir bilgi göremiyorum
ytgp program detaylarına bakmalısınız. ordaki şartları sağlıyorsa faturanıza eklenecektir )
iki yıldan beri avon temsilcisiyim. üç aydır da alt üyelerim oldu ve takım öncüsü olacağım. 1 üyeye ihtiyacım var hala. avon temsilcisi olmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atsın.
Ben Temsilciyimde size bir şey soracağım elimde 2 3 tane iade var 1 tanesi geçen kampanyanın onuda iade edebilir miyim ?
Fatura tarihinden itibaren 40 gün içerisinde iade edebilirsiniz. 40 gün geçti ise iade edemezsiniz.
Fatura tarihinden itibaren 40 gün içerisinde iade edebilirsiniz. 40 gün geçti ise iade edemezsiniz.
faturam yeni geldi 4. günüydü bugün ürün iadesi yapıcam yalnız ücretili gönderilir diyo nasıl bir iştir bu yaa
Merhaba kızlar,
Ben istanbul 4.leventteyim. avonda argan yağlı saç bakım ürünü var. Ama cevremde hiç avon temsilcisi yok. Bu ürünü satın almak istiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Teşekkürlerrr