• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba bayanlar.birsey soracagım parfüm sisesinin altnda Z 03112013 yazıyor.bu ne demek ? Üretim tarihi mi son kullanma tarihi mi acaba

Bayanlar, ben henüz yeni temsilci oldum ve ilk siparişlerimi internet sitesi üzerinden vericem fakat fırsatların ve promosyonların fiyatı olması gereken indirim fiyatı olarak görünmüyor (devam ürünü 2 tl gelmeli fakat görünen fiyatı 18.90tl, gibi) bu ödemede sorun yaratır mı yoksa normal mi böyle olması? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :44:

Merhaba bayanlar.birsey soracagım parfüm sisesinin altnda Z 03112013 yazıyor.bu ne demek ? Üretim tarihi mi son kullanma tarihi mi acaba

Burcu Hanım merhaba ,

İlgili tarihler üretim tarihini gösterir. Kendi sitelerindeki resmi açıklama aşağıdaki gibidir.

Avon ürünlerinin son kullanma tarihi ve açıldıktan sonraki kullanım süreleri ne kadardır?

24.03.2005 tarih/5324 sayılı Kozmetik Kanunu ve 23.05.2005 tarih/ 25823 sayılı Kozmetik Yönetmeliği gereği; bir ürün, üretim tarihinden itibaren açılmadan 30 ay süresince stabilitesini koruyamıyorsa, ürünün uzerine son kullanma tarihinin yazılmasi gerekmektedir. Ürün açılmadan stabilitesini 30 aydan daha uzun bir süre koruduğu durumlarda ise ürünün üzerine son kullanma tarihi yazılmasi gerekli değildir. Avon Ürünleri direkt ısı ve güneş ışığına maruz kalmadan, 3 sene (36 ay) boyunca stabilitesini koruduğu için ürünlerimizin üzerinde son kullanma tarihi yer almamaktadır. Kozmetik Yönetmeliği gereği, eğer ürün 30 aydan uzun bir süre stabilitesini koruyorsa, ürünün üzerine son kullanma tarihi yazmak yerine açıldıktan sonraki kullanım sembolü yer almalıdır. Kapağı açık kavanoz şeklinde gösterilen bu sembolün üzerinde yer alan örneğin 12M gibi bir ibare gördüğünüzde; bu ürünün açıldıktan sonra 12 ay süre ile kullanılabileceğini belirtmektedir. Ürün ambalajlarımızda, üretim tarihleri bir kodlama sistemiyle yer almaktadır, kodlamalar üretim yerine bağlı olarak farklılık göstermektedir. Örneğin; Z020409 şeklinde olan bu kodlama sistemine göre ürünün 02.04.2009 tarihinde üretildiği anlaşılmaktadır. Bu durumda ürün açılmadan saklandığında, son kullanma tarihi bu tarihten 3 yıl sonra, yani 02.04.2012 olmaktadır. Kuruluşumuzun ürün ithalat planlamaları, üretim tarihine dikkat edilerek yapılmakta olup kullanım süresi dolmaya yaklaşan hiçbir ürün ithal edilmemektedir.

Bayanlar, ben henüz yeni temsilci oldum ve ilk siparişlerimi internet sitesi üzerinden vericem fakat fırsatların ve promosyonların fiyatı olması gereken indirim fiyatı olarak görünmüyor (devam ürünü 2 tl gelmeli fakat görünen fiyatı 18.90tl, gibi) bu ödemede sorun yaratır mı yoksa normal mi böyle olması? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :44:

Merhaba bluejeanx ,

siparişinizi girdikten sonra siparişi gönder butonuna gelmeden tahmini fatura tutarına basarsanız indirimlerin düşüldüğünü görebilirsiniz.:34:

iki yıldan beri avon temsilcisiyim. üç aydır da alt üyelerim oldu ve takım öncüsü olacağım. 1 üyeye ihtiyacım var hala. avon temsilcisi olmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atsın.:34::34::34::34:

Ben Temsilciyimde size bir şey soracağım elimde 2 3 tane iade var 1 tanesi geçen kampanyanın onuda iade edebilir miyim ?

faturam yeni geldi 4. günüydü bugün ürün iadesi yapıcam yalnız ücretili gönderilir diyo nasıl bir iştir bu yaa :50:

Merhaba ,

Sipariş koliniz geldi ve yeni siparişi beklemeden iade mi yollayacaksınız ? Siparişiniz geldiğinde kargo personeline iadelerinizi teslim ederseniz herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

Kendiniz kargo ofisine giderek iade yollayacaksanız ücret alınıyor. Temsilcilerin ürün iadelerinde indirimli fiyat uygulandığını okumuştum forumdan.

Daha detaylı bilgi için avon müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Merhaba kızlar,
Ben istanbul 4.leventteyim. avonda argan yağlı saç bakım ürünü var. Ama cevremde hiç avon temsilcisi yok. Bu ürünü satın almak istiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Teşekkürlerrr

Merhaba kızlar,
Ben istanbul 4.leventteyim. avonda argan yağlı saç bakım ürünü var. Ama cevremde hiç avon temsilcisi yok. Bu ürünü satın almak istiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Teşekkürlerrr

Merhaba ,

Forumda satış yapmak yasak. Avon müşteri hizmetleri sizi en yakın temsilciye yönlendirecektir ürün alımınız için. bilginize.

Merhaba ben yeni temsilcisi oldum. şubat kataloğundan sipariş vermeyi düşünüyorum da. Sipariş verdikten sonra mi ödeme yapicam ödeme nasıl yapabilirim mesela kredi kartı kullanmıyorum başka bir alternatif var mi ödeme için?

Son düzenleme:
Back