• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

olur tatlım benım kamudan üyelerım mevcut 3 senedır herhangı bır sıkıntı yasamadık bende sıgortacıyım baska ış yapmam yasak ama networkıng farklı

Arkadaşlar önceden buraya gönüllü olarak katalog yüklerdik şimdi çok gecikmeli olarak görüyorum kataloğu ben 2 aydır sipariş vermiyorum elime de geçmedi katalog bitürlü şu önümüzdeki k3 kataloğunu yükleyebilecek olan gönüllü arkadaşlardan rica ediyorum lütfen en fazla 15 dk ınızı alacak bir şey ve karşılığında bir sürü iyi dilek:16:

kızlar K2 den jena cüzdan alan oldu mu olduysa iç resmini koyabilir misiniz??

Arkadaşlar önceden buraya gönüllü olarak katalog yüklerdik şimdi çok gecikmeli olarak görüyorum kataloğu ben 2 aydır sipariş vermiyorum elime de geçmedi katalog bitürlü şu önümüzdeki k3 kataloğunu yükleyebilecek olan gönüllü arkadaşlardan rica ediyorum lütfen en fazla 15 dk ınızı alacak bir şey ve karşılığında bir sürü iyi dilek:16:

ben daha k2 den sipariş vericem elimde olsaydı yüklerdim eğer ben alana kadar yüklenmezse yüklerim canım bu hafta içi sipariş vericem..

kızlar ben 500tllik sipariş vermiştim yılbaşı kataloğundan bir daha da vermedim yeniden üye yapmşlardı beni parfüm geldi o ilk ytgp siparişimdi şimdi değişmiş 210tllik siparişe maskara ve kalem diyor ytgp 2. sipariş için. şimdi bu 2. kampanya dediği ben herhangi bi zamanda vereceğim 210 tllik sipariş mi yoksa hemen yılbaşında başlattığım sipariş sonrası k1 den vermem gereken sipariş için mi geçerli biraz karışık oldu ama bilen biri varsa cevaplayabilir mi :44:

ben kampanya 9 da üye olmuştum beni de avon club üyesi yaptılar.kampanya 4 ten itibaren puan toplamaya başlayacakmışım sanırım kağıtta yazılanları tam anlamadım .almak istediğim o kadar çok şey var ki :21: :16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar
ben daha bugün temsilc oldum ayaküstü sokakta ve eksik sorular sorduğumu farkettim cuma günü sizi arayacağız dediler o zamana kadar bekleyemicem galiba , temsilcilik satış yapmadığınız zaman kendiliğinden sonlanıyormu yoksa devam eden bir temsilcilik ücreti falan ödeniyormu çünkü çok satış yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden tedirgin oldum. Birde boş yere ödemeyelim

merhaba kızlar
ben daha bugün temsilc oldum ayaküstü sokakta ve eksik sorular sorduğumu farkettim cuma günü sizi arayacağız dediler o zamana kadar bekleyemicem galiba , temsilcilik satış yapmadığınız zaman kendiliğinden sonlanıyormu yoksa devam eden bir temsilcilik ücreti falan ödeniyormu çünkü çok satış yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden tedirgin oldum. Birde boş yere ödemeyelim

cnm bnm zamanımda temsilcilik ücreti yoktu ama varsada 1 lira gibi bir fiyattır. Onun dışında 3 ay üst üste sipariş vermezsen temsilciliğin iptal edilio okadar :)

kızlar merhaba hepinize.. ben yeni temsilci oldum siteyi okurken bir şey gördüm müşteri sözleşmesi diye :44: zorunlu falan felan diyolar da bilgisi olan varmı :16:

Back