haklısın seni çok yorduk ama sen güzel yüklüyorsun, fotoğrafların filan hep güzel oluyorduson 2-3 seferdir ben yüklüyorm kataloğu zaten.bu defa da sizden bekleyelim madem
İnan çok güzel açıkladın çok teşekkür ederim mahçup ettiniz sağolun iyi akşamlarmerhaba,
satış fiyatı üzerinden hesaplarsan %25 kazanıyoruz. alış fiyatı üzerinden hesaplarsan %33 kazanıyoruz.
örneğin satış fiyatı 100 lira olan ürünü biz 75 liraya alıyoruz 25 lira kazanıyoruz. yani aslında %25 daha mantıklı bir hesap oluyor.
Ayrıca katalogda gördüğün fiyatları 0,75 ile çarparsan (veya 4e bölüp 3 ile çarparsan) alış fiyatını buluyorsun. (bazı takı ürünleri hariç)
umarım bilgi faydalı olmuştur
kızlar telefonla çekince çok zor oluyor.hepsini aynı anda bilgisayarıma aktaramıyorum katalog sayfaları çok olunca.vakit bulamadım ama bugün dijital fotoğraf makinesiyle çektim onlarında boyutu büyük geldi yüklenmedi kaldı öyle . kusura bakmayın :2:
İnan çok güzel açıkladın çok teşekkür ederim mahçup ettiniz sağolun iyi akşamlar
Aşkolsun hiç katalog yüklememişim gibi konuşuyosunuz eski mesajlarıma bi göz gezdirin isterseniz..neyse .. kargom gelmedi daha ama gittim takım öncümden katalog aldım sırf meraktan.. ama şimdi misafir gelecek.. onlar gitsin bi kaç saat içinde yüklerim ama..
Kizlar ben tekrar avona basladim. Yalniz adres olarak ev vermek istemiyorum, evime gelmesin koli.
Universitemin icindeki yurtici kargoya gelsin o subeden almak istiyorum. Evden cok zor oluyor okula tasimak urunleri. Boyle birsey yapabilir miyim? Mantik olarak dogru geliyor ama sorayim dedim .Urunlerini subeye bu sekilde getirttiren var mi?
Takim oncume sordum oda emin olamadigini soyledi.Bugun ona gore girecegim siparis ,lutfen yardim edin.
Merhaba, evet şubeden alabilirsin kolilrini. Ben yeni taşındığımız evin burdaki Yurtiçi kargo şubesiyle kavgalıyım, berbat bir şube. Eve gelmiyor, geldik diyorlar, ve çok suratsız ve kabalar.. o kadar şikayet ettim bir işe yaramadı. Artık Avon kolilerimi ya annemlere istiyorum veya eski evin ordaki Yurtiçi kargodan şube teslim istiyorum. Eşim gidip alıyor.
Sipariş girerken alternatif adresi seçiyorsun, oraya istediğin adresi hatta Yurtiçi kargo şubesinden teslim diye de yazabiliyorsun. Cadde sokak isimleri filan var ama ben oraya direk Yurtiçi kargo ... şubesinden teslim semt ve il yazıyorum, oluyor bitiyor. Adres girilen yerde doldurmak gereken boşluk sayısı fazla geliyor sadece bina ismi filan oluyor, oraya da şube teslim yazıyorum tekrar. Bu şekilde 10 defa filan aldım kolilerimi hiç sorun olmadı. Yani yapılabiliyor.
ama sakın Yurtiçi kargonun adresini yazma oraya. Yoksa adres teslim gibi algılanır ve o Yurtiçi kargonun şube adresinde sen bulunmadığın için karışıklık çıkar. Şube teslim diye yazmayı sakın unutma. Aynen bu şekilde ben yapıyorum:
Yurtiçi kargo .... şubesinden teslim Şube teslim. Çiğli İzmir
hepsi bu kadar
Cok ama cok tesekkur ederim canim :) Harika aciklamissin hemen yapacagim bende
325 lıralık verdım bende dahada verenler var siparıs ıphone ıstıyorum yaaa ıns cıkar
Merhaba, evet şubeden alabilirsin kolilrini. Ben yeni taşındığımız evin burdaki Yurtiçi kargo şubesiyle kavgalıyım, berbat bir şube. Eve gelmiyor, geldik diyorlar, ve çok suratsız ve kabalar.. o kadar şikayet ettim bir işe yaramadı. Artık Avon kolilerimi ya annemlere istiyorum veya eski evin ordaki Yurtiçi kargodan şube teslim istiyorum. Eşim gidip alıyor.
Sipariş girerken alternatif adresi seçiyorsun, oraya istediğin adresi hatta Yurtiçi kargo şubesinden teslim diye de yazabiliyorsun. Cadde sokak isimleri filan var ama ben oraya direk Yurtiçi kargo ... şubesinden teslim semt ve il yazıyorum, oluyor bitiyor. Adres girilen yerde doldurmak gereken boşluk sayısı fazla geliyor sadece bina ismi filan oluyor, oraya da şube teslim yazıyorum tekrar. Bu şekilde 10 defa filan aldım kolilerimi hiç sorun olmadı. Yani yapılabiliyor.
ama sakın Yurtiçi kargonun adresini yazma oraya. Yoksa adres teslim gibi algılanır ve o Yurtiçi kargonun şube adresinde sen bulunmadığın için karışıklık çıkar. Şube teslim diye yazmayı sakın unutma. Aynen bu şekilde ben yapıyorum:
Yurtiçi kargo .... şubesinden teslim Şube teslim. Çiğli İzmir
hepsi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?