AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

İnan çok güzel açıkladın çok teşekkür ederim mahçup ettiniz sağolun iyi akşamlar

Aşkolsun hiç katalog yüklememişim gibi konuşuyosunuz eski mesajlarıma bi göz gezdirin isterseniz.. neyse .. kargom gelmedi daha ama gittim takım öncümden katalog aldım sırf meraktan.. ama şimdi misafir gelecek.. onlar gitsin bi kaç saat içinde yüklerim ama..

kızlar telefonla çekince çok zor oluyor.hepsini aynı anda bilgisayarıma aktaramıyorum katalog sayfaları çok olunca.vakit bulamadım ama bugün dijital fotoğraf makinesiyle çektim onlarında boyutu büyük geldi yüklenmedi kaldı öyle . kusura bakmayın :2:

düşünmen yeter canım teşekkürler:)

ellerinize sağlık yeni katalog yüklemeniz süper olmuş, emeğinize sağlık

merak edenler için K1 kataloğunu ve eklerinin hepsini alameti_farika yüklemiş. aşağıdaki linkte

http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...cak-2014-katalog-panorama-firsat-brosuru.html

kızlar ya sizden bişey istesem elinde ocak kataloğu olanlar true life erkek parfümü nasıl kokuyor acaba söylermisiniz :^__^

Kizlar ben tekrar avona basladim. Yalniz adres olarak ev vermek istemiyorum, evime gelmesin koli.
Universitemin icindeki yurtici kargoya gelsin o subeden almak istiyorum. Evden cok zor oluyor okula tasimak urunleri. Boyle birsey yapabilir miyim? Mantik olarak dogru geliyor ama sorayim dedim .Urunlerini subeye bu sekilde getirttiren var mi?
Takim oncume sordum oda emin olamadigini soyledi.Bugun ona gore girecegim siparis ,lutfen yardim edin.

Merhaba, evet şubeden alabilirsin kolilrini. Ben yeni taşındığımız evin burdaki Yurtiçi kargo şubesiyle kavgalıyım, berbat bir şube. Eve gelmiyor, geldik diyorlar, ve çok suratsız ve kabalar.. o kadar şikayet ettim bir işe yaramadı. Artık Avon kolilerimi ya annemlere istiyorum veya eski evin ordaki Yurtiçi kargodan şube teslim istiyorum. Eşim gidip alıyor.
Sipariş girerken alternatif adresi seçiyorsun, oraya istediğin adresi hatta Yurtiçi kargo şubesinden teslim diye de yazabiliyorsun. Cadde sokak isimleri filan var ama ben oraya direk Yurtiçi kargo ... şubesinden teslim semt ve il yazıyorum, oluyor bitiyor. Adres girilen yerde doldurmak gereken boşluk sayısı fazla geliyor sadece bina ismi filan oluyor, oraya da şube teslim yazıyorum tekrar. Bu şekilde 10 defa filan aldım kolilerimi hiç sorun olmadı. Yani yapılabiliyor.
ama sakın Yurtiçi kargonun adresini yazma oraya. Yoksa adres teslim gibi algılanır ve o Yurtiçi kargonun şube adresinde sen bulunmadığın için karışıklık çıkar. Şube teslim diye yazmayı sakın unutma. Aynen bu şekilde ben yapıyorum:
Yurtiçi kargo .... şubesinden teslim Şube teslim. Çiğli İzmir
hepsi bu kadar

Cok ama cok tesekkur ederim canim :) Harika aciklamissin hemen yapacagim bende

kızlar yardımına ihtiyacım var bugün kargom geldi 2 koli olması lazımdı ama bir koli getrdiler ve ürünlerimde eksik internete bakıyorum o koli dağıtıma çıkmamış sizce kargo mu göndermedi koluyi yoksa avon mu ??

ayy kızlar 250 lira siparişim var 2 tanede hediye çeki şansım oluyo demektir inşallah hediye gelir enemm çok heyecanlı

Nefret ediyorum yurt ici kargidan bir gun dediki burasi 4.kat artik kapiya teslim.etmicem asagi birakicam dedi aradim avonu sozlesme kapi teslim dedi bir daha getirdi
Ama simdilerde nedense hep wvde oldugumhalde yok oluyirum
Avrupa working ten satis yapmaya basladimoda yurtici malesed

merhabalar, avonda super shock eyeliner göz kalemi diye geçen ve yılbaşı katalogunda sf 37de bulunan kalemlerin siyahından yok mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…