çok zor değil aslında tanıdıklarına katalog verirsen illaki birşey almak isteyen olacaktır fazla zamanını almaz zaten sipariş verme zorunluluğun yok sipariş veremezsen üç ay sonra üyeliğin iptal oluyor sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sadece gittiğin yerlere katalog bırakırsın başka yapman gereken birşey yok derslerini etkileceğini düşünmüyorum
Çok teşekkürler cevap için. Peki ne kadarın altında sipariş verirsem kargo ücreti ödüyorum
ben bir kere bir buçuk ay geciktirmiştim 3.5 lira faiz ödedim çok fazla faiz işlemiyor canım borcunu ödedikten sonra vereceğin siparişlerde bir sıkıntı olmaz
Çok teşekkür ederim canıminanılmaz makbule geçti gerçekten ellerine sağlık, çok sağol. babam için koku çok farketmez de, annemin burnu çok hassastır şimdi o zaman riske girmeye hiç gerek yok dimi ama
Satış deneyimin çok sanırım, peki hangi erkek parfümleri en çok gidiyor, bir sıralama yapabilirmisin aklında kaldığı kadarıyla :44:
Buarada iade adresini yazan bendimBenim burdaki Yurtiçi kargo şubesi paketi üstüne adres yazmadan kabul etmemişti. Kabul ediyorlarsa bile, ne olur ne olmaz, paketin üstüne adres yazmakta fayda var bence. Bu kargo firmalarına (bazı çalışanlara) güven olmaz. Kargo kutularını tekmeleyenler mi dersin, ordan oraya fırlatanlar mı dersin, telefonda sana bağırıp çağıranlar mı dersin.. ne kadar kötü eleman varsa Yurtiçi kargo dahil tüm kargo firmalarında toplanmış durumda.. Paketini teslim alan eleman şubeye gidince bir yere atar, unutur gider, üstünde adres bişi de yazmıyorsa, paket ortalıkta kalır kaybolur gider. (genelde bu tip saçmalıklar da hep beni bulur) O yüzden bence üstüne adres yazın derim tabii her Yurtiçi kargo şubesi kötü olacak diye birşey de yok, mutlaka iyileri de vardır
iyiyimiş hakikaten.. ben bir keresinde sadece 2 gün unutmuştum, 2 gün için 1 liraya yakın faiz almışlardı diye hatırlıyorum.. 1 lira bişi değil ama 2 gün için 1 lira, 20 gün ödemeyince 10 lira olur diye düşünmüştümgerçi yıllar öncesiydi bu bahsettiğim. şimdiki durum iyiymiş
kızlar bana kampanya 13 ün fırsat broşürü gelmedi.çok ilginçtir 2 aydır satış temsilcisi fiyat listeside gelmiyor.ürünleri girerken öğreniyorum fiyatlarıfırsat broşürü sizlere geldi mi acaba ? panoramada bu kampanyanın fırsat broşürünü internet sitemizin anasayfasında görebilirsiniz yazıyor.ilk defa fırsat broşürümüz internet sitemizde yazıyor.merak ettim , o broşürde neler var ki :44: sanırım 8 kasımda yani kampanyanın başladığı gün görebileceğim.
Kızlar nasıl katılabiliyoruz Avon'a
Merhaba, ben yazdıklarınızı biraz okudum ve size birkaç sorum olacak. Bende avona katılmak istiyorum eve biraz katkım olsun diye 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum çok zaman alır mı beni etkiler mi merak ediyorum bi de çok geniş bir çevrem yok kotayı doldurmak çok mu zor? Cevaplarsanız sevinirim.
Fiyat listesi artık hiç kimseye gönderilmeyecek. Temsilci girişi yaptıktan sonra Avondan haberler sekmesine tıklayarak sayfanın en altına gidin. Orda fiyat listesi linki var ordan güncel listeye ulaşabilirsiniz.
k13 ün fırsat broşürü yok. her katalogta fırsat broşürü yayınlanmaz. bu bazen olan bir şeydir. k12 ye ait fırsat broşürü için temsilci girişi yaptıktan sonra KATALOG VE BROŞÜRLER resmine tıklayın, orada güncel olan tüm yayınları yani katalog, panorama, fırsat broşürü, hoşgeldin programını bulabilirsiniz.
İnternet üzerinden başvuru yapmak için avon.com anasayfaya gidin. Avon'a Katılın diye bir başlık var ona tıklayın, iki seçenek çıkar, temsilci başvurusuna tıklayın, ordaki küçük formu doldurun, kısa sürede sizi bir takım öncüsüne yönlendirip tanışmanızı sağlarlar. Sonraki aşamaları da öncünüz size anlatır. Ama kişisel fikrimi sorarsanız bu şekilde üye olmak demek Türkiye genelinden her hangi bir yerden bir takım öncüsüne denk gelirsiniz demek. Bence yaşadığınız şehirden bir temsilci bulun, o kişiye takım öncüsünden memnun olup olmadığını sorun, eğer memnunum derse tlf no isteyin, o kişiyi arayıp üye olmak istediğinizi söyleyin. Yakından ilgileneceklerini umuyorum. Bu tavsiyeyi neden verdiğimi de söyleyeyim. Gün gelir, satışlarınız artar, müşterileriniz çoğalır, bazen siparişinizin dışında ürün gerekir, ya da tam sipariş verdiğiniz gün birisi gelir "ayy ben bunu da istiyodumm" der, ama sizin koliniz coktan yola cıkmıştır, ya da bazen bi ürün elinizde kalır, iade süresi dolar, satmanız gerekir, böyle şeyler yardımlaşmayla daha kolay olur, ehh bunun için de aynı memlekette olmak gerekir, inanın iki türlüsünü de denedim ben ve bu şekilde çok daha rahat, üstelik belli aralıklarla ekip olarak toplanıyorsunuz, birbirinizi tanıyorsunuz, çevreniz daha fazla genişliyor.. Nacizane fikrim bu, internetten değil tanıdık vasıtasıyla üye olun..
k13 ün fırsat broşürü yok. her katalogta fırsat broşürü yayınlanmaz. bu bazen olan bir şeydir. k12 ye ait fırsat broşürü için temsilci girişi yaptıktan sonra KATALOG VE BROŞÜRLER resmine tıklayın, orada güncel olan tüm yayınları yani katalog, panorama, fırsat broşürü, hoşgeldin programını bulabilirsiniz.
anlıyorum fakat k13 ün panoramasında ilk kez fırsat broşürümüz internet sayfamızda diyor.demek ki internet sitelerinde yayınlayacaklar 8 kasımda.
Yıllar dahilinde bir istatistik yapacak olursakD en çok sattığım Individual Blue , hatta bazı erkek müşteriler "ya ben anlamam yaz işte bi şey" der bazen ben de direk Blue yazarım ve hiç de beğenmedim diyen olmamıştır, üstelik daima fiyatı uygundur, ve de 100 ml dir.( K12 63.sayfa 22,5 tl )
Bundan başka sıralama yapmıyım ama riske girmek istemiyorum dersen genel beğeniye uygun olanları söyleyebilrim, Fullspeed Adrenaline çok tuttu ( k13 sf 104 34,5 tl ) , eğer fiyatı önemli değilse biraz pahalı ama çok hoş ve kalıcı Chrstian Lacroix Noir olabilir ( k12 sf 66 74 tl ), Urban Edge ve True Force ilk sıkıldığı anda anlaşılmaz ama 10 dk sonra aa bu çok iyiymiş yaa derler ( T.Force k12 sf 62 31 tl ), Parfümünün traş losyonu gibi kokmasından hoşlanan erkekler için Perfect strength önerileblilr ( k12 sf 61 31 tl ), ucuz bir şey lazımsa Simply Because Him de seni yanıltmaz ama çok da kalıcı değildir ( k12 sf 70 15.9 tl) , bir de bu aralar pek kataloga girmiyor galiba ikinci versiyonu mavisi çıktı diye ama ben ilkini daha çok beğeniyorum ve çok da satmışımdır ala bi daha almıştır buu nedir bubu da O15 bunun da dezavantajı şişesinin küçük olması ama fiyatı da ona göre yani.. biraz daha genç yaşlar içinse My Vibe önerebilirim..
Perceive erkek için de şunu söyliyim beğenen çok beğenir, beğenmeyen bu ne yaa çok ekşi der, yani hediyelik durum varsa alacak kişi kendisi denememişse, o biraz riskli olabilir.
benim fikirlerim bunlar.. efenim herkese iyi alışverişlerr..
kızlar bana kampanya 13 ün fırsat broşürü gelmedi.çok ilginçtir 2 aydır satış temsilcisi fiyat listeside gelmiyor.ürünleri girerken öğreniyorum fiyatlarıfırsat broşürü sizlere geldi mi acaba ? panoramada bu kampanyanın fırsat broşürünü internet sitemizin anasayfasında görebilirsiniz yazıyor.ilk defa fırsat broşürümüz internet sitemizde yazıyor.merak ettim , o broşürde neler var ki :44: sanırım 8 kasımda yani kampanyanın başladığı gün görebileceğim.
Ürünlerin alış fiyatları için, katalog fiyatlarını 0,75 ile çarpıp bulabilirsin. ben hep böyle yapıyorum, çok pratik oluyor. Yakınlarda hesap makinası olmadığı zamanlarda, kafadan 4e bölüp 3 ile çarpabilirsin. Gerçi her rakamı kafadan hesaplamak kolay olmayabiliyor ama enazından yaklaşık bişi bulunabilir. Özellikle 4ün katlarında çok pratik oluyorörneğin 40 liralık ürünü 30a alıyoruz. 20 liralıklar 15e geliyor vs vs
Fırsat broşürünü ben de merak ettim :44: Avon niye böyle yaptıki acep? insanlar müşterilerine nasıl gösterecekler? hiç iyi olmamış sanki
anlıyorum fakat k13 ün panoramasında ilk kez fırsat broşürümüz internet sayfamızda diyor.demek ki internet sitelerinde yayınlayacaklar 8 kasımda.
Yeterli yorumum olmadığı için özel mesajınıza cevap veremedim burdan yazim.İlginiz için teşekkür ederim ama takım öncüsü olmak istemiyorum sadece merak ettiğim sorular vardı ne kadar kazanabilirim veya çok çevrem olmadığı halde kazanabilir miyim diye, takım öncülüğü için ayıracak vaktim yok malesef derslerden dolayıMerhabalar Öğrenci olman olumsuz değil olumlu etkiler sipariş daha rahat toparlarsın ama her temsilcime dediğim ayrı cüzdanınız olmamaz ödeme zamanı geldiğinde zorlanırsınız..%25 kazanırsın ama daha fazla kazanmak istersen Takımöncüsü olmanı öneririm Alt üyelerinden de kazanmaya başlarsın ama takımöncüsü biraz zamanını alabilir bir çok sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsin
kızlar ya bişi sorucam
neden panoramanın içinde fiyat listesi yok artık
ürünlerin temsilci fiyatını nasıl öğrenicez :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?