Yıllar dahilinde bir istatistik yapacak olursak
D en çok sattığım Individual Blue , hatta bazı erkek müşteriler "ya ben anlamam yaz işte bi şey" der bazen ben de direk Blue yazarım ve hiç de beğenmedim diyen olmamıştır, üstelik daima fiyatı uygundur, ve de 100 ml dir.( K12 63.sayfa 22,5 tl )
Bundan başka sıralama yapmıyım ama riske girmek istemiyorum dersen genel beğeniye uygun olanları söyleyebilrim, Fullspeed Adrenaline çok tuttu ( k13 sf 104 34,5 tl ) , eğer fiyatı önemli değilse biraz pahalı ama çok hoş ve kalıcı Chrstian Lacroix Noir olabilir ( k12 sf 66 74 tl ), Urban Edge ve True Force ilk sıkıldığı anda anlaşılmaz ama 10 dk sonra aa bu çok iyiymiş yaa derler ( T.Force k12 sf 62 31 tl ), Parfümünün traş losyonu gibi kokmasından hoşlanan erkekler için Perfect strength önerileblilr ( k12 sf 61 31 tl ), ucuz bir şey lazımsa Simply Because Him de seni yanıltmaz ama çok da kalıcı değildir ( k12 sf 70 15.9 tl) , bir de bu aralar pek kataloga girmiyor galiba ikinci versiyonu mavisi çıktı diye ama ben ilkini daha çok beğeniyorum ve çok da satmışımdır ala bi daha almıştır buu nedir bu
bu da O15 bunun da dezavantajı şişesinin küçük olması ama fiyatı da ona göre yani.. biraz daha genç yaşlar içinse My Vibe önerebilirim..
Perceive erkek için de şunu söyliyim beğenen çok beğenir, beğenmeyen bu ne yaa çok ekşi der, yani hediyelik durum varsa alacak kişi kendisi denememişse, o biraz riskli olabilir.
benim fikirlerim bunlar.. efenim herkese iyi alışverişlerr..