• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

en son nerede kaldığımı bulana kadar akla karayı seçtim, sevgili Acabaaa sağolsun, 2 sayfa doldurmuş :34::37::27::54:

K13 Panorama :19::19::19: Begenmedim ben pek beklentimi karşılamadı
Ellerine sağlık, çok güzel olmuş yüklemen, bence fotolar gayet iyi ben beğendim :16::54:
ama panorama konusunda haklısın, eh işte, çok şahane bişi yok.. bir tek Elite Gentleman ilgimi çekti, babaya filan yılbaşı hediyesi olabilir :34: Bundan kullanan var mı eşiniz veya çevrenizde, nasıl bir koku?? :44:

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş yüklemen, bence fotolar gayet iyi ben beğendim :16::54:
ama panorama konusunda haklısın, eh işte, çok şahane bişi yok.. bir tek Elite Gentleman ilgimi çekti, babaya filan yılbaşı hediyesi olabilir :34: Bundan kullanan var mı eşiniz veya çevrenizde, nasıl bir koku?? :44:

net hatırlamıyorum ama sanırım ılk cıktıgında numunesı gönderılmıstı hatırladıgım kadarıylada benım zevkıme hıtap eden bır koku degıldı.

net hatırlamıyorum ama sanırım ılk cıktıgında numunesı gönderılmıstı hatırladıgım kadarıylada benım zevkıme hıtap eden bır koku degıldı.

çok teşekkür ederim cevabın için :16: peki neleri beğenirsin avondan, ona göre bana hitab eder mi diye karar vereyim :34:

benimde katalogda ev botu hoşuma gitti.onu alabilirim.bir de düzleştirici saç spreyi aslında daha uygun bir fiyata düşebiliyor ama dayanamıcam onu da alıcam :) geçen ay bir sürü şey aldım.yılbaşı kataloğunda süper indirimler olacak gibi özellikle de parfümlerde.

benimde katalogda ev botu hoşuma gitti.onu alabilirim.bir de düzleştirici saç spreyi aslında daha uygun bir fiyata düşebiliyor ama dayanamıcam onu da alıcam :) geçen ay bir sürü şey aldım.yılbaşı kataloğunda süper indirimler olacak gibi özellikle de parfümlerde.

Canım ev botu alırsan altı nasıl, yani tabanı kalınmı, neyden yapılmış, paylaşırsan çooooooook makbule geçer:34: Benim ayaklarım çok üşür, ama altının kalın olması lazım, haberini bekleyeceğim :44:

Back