AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Pardon bunca smiley mesajının arasında size cevap verilip verilmediğini göremedim ama birisi adres falan vermiş..bunlara hiç gerek yok. Fatura tarihinden itibaren 40 gün iade süreniz var. Bu süre içinde mutlaka bir siparişiniz daha olur sanırsam. Kargocu kapıya geldiğinde iade poşetinizi eline tutuşturun, onlar gerisini hallediyorlar, alışıklar zaten. Poşete ne koyucam derseniz, bir avon poşetine iadelerinizi koyun, size zımbalı halde gelen kağıtların arasından iki kopyalı faturayı bulup bir kopyasını makas işaretli yerden ayırın, iade edeceğiniz ürünleri işaretleyip kaçar adet iade edeceğinizi yanındaki kutucuğa yazın, fiyat tutarını yazın, sebep kodu sütunu için de en altta yazan sebep kodlarından birini seçip yazın, en altta iade edenin imzası bölümünü imzalayın, bu fatura kopyasını da poşete koyun, hepsi bu kadar..

dediğim gibi cevabınıza ulaştınız belki ama o zaman da bilmeyenlerin işine yaramış olur..

çok teşekkür ederim cevabın için peki neleri beğenirsin avondan, ona göre bana hitab eder mi diye karar vereyim

Valla size şu kadarını söyliyim, bi sürü müşterim olmuştur, bişeyleri beğenmeyip iade eden hatunlar olmuştur, ama bu Elite Edt çıkana kadar bana bi şey iade eden hiç erkek müşterim olmamıştı, allaha şükür bu saçma parfüm sayesinde o da oldu hem de bir ay içinde 3 iade aldım, zaten 5 elite satmıştım, sonra 3 kişi iade edince diğer sattıgım kişilerden birini yolda da görünce dayanamadım sordum yahu o aldıgın kokuyu beğendin mi vereyim bi tane daha falan diye sakayla karısık, o da demesin mi ya ben onu attım bi cekmeceye diyee.. sıkıyomuş yarım saat sonra ekşi kokuyomuş, sonra bi değişiyomuş falan, üstelik terlemediği halde .. yani böyle anlattı,, o da bana ayıp olur diye geri vermemiş.. Bu olay da Elite ilk çıktıgı ay oldu yani, tv de reklamlar dönüyo falan.. Yani kendi sattıgım markayı kötüleyecek değilim, sağolsnlar kazanıyoruz bişeyler, ama şimdi burda birbirimizi kandırmaya da gerek yok, her markada başarısız ürün olabilir, bu çok normal bi durum, bence bunlarda biri de Elit Edt dir yani.

Çok başarılı erkek kokuları var avonda bence onları değerlendirin, bunu gecin.

çok teşekkür ederim cevabın için peki neleri beğenirsin avondan, ona göre bana hitab eder mi diye karar vereyim

Ben erkek parfumlerınde daha çok odunsu kokuları begenıyorum.

çok teşekkur ederım bılgınz için :)

ilk çıktığında babam almıştı güzel kokusu var canım babam çok beğenmişti:)

çok teşekkür ederim canım ellerine sağlık:)

canım net karar vermedim ama alırsam yorumumu yazarım burada :)

Çok teşekkür ederim canım inanılmaz makbule geçti gerçekten ellerine sağlık, çok sağol. babam için koku çok farketmez de, annemin burnu çok hassastır şimdi o zaman riske girmeye hiç gerek yok dimi ama
Satış deneyimin çok sanırım, peki hangi erkek parfümleri en çok gidiyor, bir sıralama yapabilirmisin aklında kaldığı kadarıyla :44:

Buarada iade adresini yazan bendim Benim burdaki Yurtiçi kargo şubesi paketi üstüne adres yazmadan kabul etmemişti. Kabul ediyorlarsa bile, ne olur ne olmaz, paketin üstüne adres yazmakta fayda var bence. Bu kargo firmalarına (bazı çalışanlara) güven olmaz. Kargo kutularını tekmeleyenler mi dersin, ordan oraya fırlatanlar mı dersin, telefonda sana bağırıp çağıranlar mı dersin.. ne kadar kötü eleman varsa Yurtiçi kargo dahil tüm kargo firmalarında toplanmış durumda.. Paketini teslim alan eleman şubeye gidince bir yere atar, unutur gider, üstünde adres bişi de yazmıyorsa, paket ortalıkta kalır kaybolur gider. (genelde bu tip saçmalıklar da hep beni bulur) O yüzden bence üstüne adres yazın derim tabii her Yurtiçi kargo şubesi kötü olacak diye birşey de yok, mutlaka iyileri de vardır

Merhaba, ben yazdıklarınızı biraz okudum ve size birkaç sorum olacak. Bende avona katılmak istiyorum eve biraz katkım olsun diye 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum çok zaman alır mı beni etkiler mi merak ediyorum bi de çok geniş bir çevrem yok kotayı doldurmak çok mu zor? Cevaplarsanız sevinirim.

ben bir kere bir buçuk ay geciktirmiştim 3.5 lira faiz ödedim çok fazla faiz işlemiyor canım borcunu ödedikten sonra vereceğin siparişlerde bir sıkıntı olmaz

iyimiş o zaman biraz bekleyebilir çok teşekür ederim

çok zor değil aslında tanıdıklarına katalog verirsen illaki birşey almak isteyen olacaktır fazla zamanını almaz zaten sipariş verme zorunluluğun yok sipariş veremezsen üç ay sonra üyeliğin iptal oluyor sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sadece gittiğin yerlere katalog bırakırsın başka yapman gereken birşey yok derslerini etkileceğini düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…