- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba 85 tl lik limiti dolduramazsak ne oluyo mesela ben boş yere kargo parası vermek istemiyorum 1 veya 2 ürün için böyle tek tük siparişleri napıyosunuz
tamam çok teşekkür ederimher kampanya döneminde sitede avonun sitesinde avondan haberler bölümüne girin orada en altta var oradan bakabilirsin
3 ay sipariş girilmediğinde üyeliğin düştüğünü biliyorum ben ama :26:merhaba bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem,avon satış temsilcisiyim fakat 5-6 aydır sipariş girmedim.şuan giriş yapmayı denediğimde Hesabınız aktif değil. Lütfen Müşteri İletişim Merkezini arayın.uyarısı çıkıyor.üyeliğim düşmüş mü demektir bu?
Arkadaşlar merhaba;
Bi sorum olacak. Ben 3 yıl önce temsilciydim. Daha sonra üyeliğimi iptal ettirdim. Şimdi aynı üyeliği aktif etme şansım var mı? Yoksa yeni bir üyelik almak mı gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirm
arkadaşlar k 13 kataloğu eline geçen var mı acaba merak ettim hangi parfümlerde indirim var?
Kizlar ben avona yenı uye oldum kafam cok karstı nasıl kazancım oluyor nekadar sıparıs vercem en az ,been nekadar oduyecem bırısı yardım etsın takım oncum anlatttı ama yıne anlamadım ılk defa boyle satıs yapcam
Satış fiyatı üzerinden kozmetik ve cilt bakım ürünlerinin kâr marjı %25 tir. Yani katalogta 10 tl görünen bir ürünün size geliş fiyatı 7.5 tl dir. Bunu bulmanın en kolay yolu katalogtaki satış fiyatını hesap makinesinde 0.75 le çarpmaktır. Fakat bazı aksesuararın kâr marjı daha düşüktür, 2-3 tl oynayabilir.
85 tl altı siparişlerde 8,5 tl, 85 ve 250 tl arası siparişlerde 1 tl kargo ödersiniz. 250 tl üzeri ödemezsiniz. Her sene ocak ayından itibaren fatura toplamlarınız hesaplanır, 5000 tl yi tutturduğunuzda Club, 10000 tl yi tutturdugunuzda Yıldız Club üyesi olursunuz. Tabii daha üst seviyeler de var. Bunlara her ay size gönderilecek panorama adlı temsilci dergisinden ulaşabilirsiniz.
Ama anlatacak çok şey var. Bu yüzden sorularınız daha spesifik olursa bizim de yardım etmemiz kolaylaşır. Yoksa ben burda 10 sayfa bilgi versem yine de eksik bi şeyler kalır. İyisi mi siz bir soru listesi yazın buraya, cevaplayalım.
K 13 katologu çok güzel bir çok parfumde 1 alana 2 bedava imkanı var örnegin wish of love erkekler jush play vs.....
sagol canım sımdı gayet ıyı anladım suan kı ılk sıparsım olcak 130-150TL olcakk ıste fatura tutarından anlarım dedıler herkess. ınsAllah zamanla anlarım daha yolun basındayım sızce avon ıyımı yanı memnunmusun kazanc olarak ıyımı
kızlar hani eskiden ay sonu ürünleri çıkıyodu böyle bi dahaki katalogta çıkmayacaklar onlar avonun sitesinde var mı yoksa panaromada gene çıkar mı ?
Kızlar ödeme tarihimi geciktirdim faiz gelir mi ??
sipariş vermeyince katalog geliyor mu acaba ?
Şu kadarını söyleyebilirim kendi adıma.. Ben 7 yıl Oriflame sattım, allah beni kahretsin onlara o kadar yıl ugrastıgım için. Avonda ilk girdiğim 7 ayda 7 senede onlara sattıgımın fazlasını satmısımdır. İnan ki zamanla satısın cogalır, Avon kendi kendini satar zaten, bi bakarsın sen daha ugrasmadan birileri seni arar, katalog getir der. Nasıl ilerledigini anlayamazsın. Diğe markalara göre bunda ilerlemek daha kolay. Özellkle iade konusunda rahat olmaları çok büyük avantaj, iade edilen ürünlerin kargo parasının olmaması çok iyi. Gün olur faturan gecikir, olur böyle şeyler, o zaman msela faizleri çok düşük, oriflame faturanı bi ödeme var ya 2 haftada 2 katına çıkar, bunlarda öyle şeyler yok, yani elbette bi kaç ay ödemezsen ararlar, ama çok da faiz olmaz yani bi kaç hafta geciktirirsen, onu demek istedim, müşteri hizmetleriyle de bugüne kadar anlaşamadıgım hiç olmamıstır, takım öncüm de sağolsun çok iyi , her konuda önayak olmaya çalışır. Ben kozmetik dışında iç çamaşırı satan pijama satan yok efedim bakım yağı bilmemne satan kataloglarla da satış yaptım. Hiçbirinde avon kadar rahat etmedim. Hiç mi yok bu firanın eksiği, elbette vardır, ama öbürlerine kıyasla en rahatı bu satış yapan kişi için. Sen sadece tanımadıgın kişilere malı verip de parasını sonraya bırakma, başka derdin olmaz, birisi dese ki getir şu malları sonra mallar gelse o da vazgectim almmıycam dese rahatlıkla iade edersin, kimse seni arayıp da niye bunları geri verdin demez, ekstra ücret talep etmez. Kredi kartın varsa şimdi taksit olayı da var 150 tl üstü faturalarda. Yani mesela para lazım oldu o parayı kullanırım, karttan taksitle gecerim, parça parça rahat rahat öderim. Ne bileyim kaç senedir satıyorum memnunum ben.
Bak her ay faturanı 500 ü buldurmaya çalış, sene sonunda satısın 5000 i gecmiş olur, öbür yıla Club üyesi olarak baslarsın o zaman belli miktarlardaki faturalardan puan kazanırsın, o puanlarla bi sürü bi şeyler alınıyo.
Söylediğiniz seri sonu fırsatları sayfası sadece panoramada olan bi şey. Ama o da her zaman olmuyor bazen oluyor. Şimdi sadece şu var, internetten siparişinizi girerken siparişinizi tamamlamadan önceki sayfada fırsatlar bölümü var en altta, orda çok düşük fiyatlı sürekli değişen bazı ürünler var, onalrı alıp güzel paralara satabilirsiniz, bu ay mesela ben açılıp kapanan gri göz kalemini 2 tl den daha düşük fiyata aldım, aynı kalem k12 de 8.90, o fiyata da bi güzel sattım 5 tane. Sonra yine 3 tl gibi bi şeye büyük boy duş jeli yakaladım bi kaç tane onları da katalog fiyatına sattım, aklıma gelmiyo da bi sürü bi şeyler aldım sattım o fırsat bölümünden. 15 tl ye sattıgım bi kolyeyi ordan 4 tl ye almıştım mesela. Orayı da inceleyin.