arkadaşlar merhaba iadeyle ilgili deneyimi olan arkadaşların yardımına ıhtıyacım var.İlk kez iade yapacagım. Bu ayki verdiğim ürünlerden bazıları iptal edildi bu yuzden iade etmem gerekiyor. Yeni sipariş verip onlar geldiginde kargoya o anda iadeler verılırse ücret ödenmedıgını duydum.Peki bu dogruysa ben urunlerı naıl paketlemem gereklı ? Üzerine ne yazmalıyım? içine iade formu v.s sini koyucam kolı uzerıne yada baska bıyere adres isim yazıptamı verıcem
Pardon bunca smiley mesajının arasında size cevap verilip verilmediğini göremedim ama birisi adres falan vermiş..bunlara hiç gerek yok. Fatura tarihinden itibaren 40 gün iade süreniz var. Bu süre içinde mutlaka bir siparişiniz daha olur sanırsam. Kargocu kapıya geldiğinde iade poşetinizi eline tutuşturun, onlar gerisini hallediyorlar, alışıklar zaten. Poşete ne koyucam derseniz, bir avon poşetine iadelerinizi koyun, size zımbalı halde gelen kağıtların arasından iki kopyalı faturayı bulup bir kopyasını makas işaretli yerden ayırın, iade edeceğiniz ürünleri işaretleyip kaçar adet iade edeceğinizi yanındaki kutucuğa yazın, fiyat tutarını yazın, sebep kodu sütunu için de en altta yazan sebep kodlarından birini seçip yazın, en altta iade edenin imzası bölümünü imzalayın, bu fatura kopyasını da poşete koyun, hepsi bu kadar..
dediğim gibi cevabınıza ulaştınız belki ama o zaman da bilmeyenlerin işine yaramış olur..