AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar elinde yeni katalog olan varsa 18349 nolu kodun çocuklar için sıvı el sabunu olup olmadığına bakabilir mi?

canım bu panoramadaki siyah BB kremimi ?

Kızzzlarrrr bu baştaki düzelştirmeyi sağlayan sprey gibi bi şey gördüm onu kullnan var mı işe yarıyor mu ? birde argan yağını çok beğeniyorum avonun bu yeni katalounda maskeside var saçlar için sizce iyimidir ne dersiniz ?

SONNN olarakk panoramadakii başta olan saati çok beğendimm taaakii ERKEK yazsını görene kadar sizce o saat iyimidir 27 tl ye değer m?

canım bu panoramadaki siyah BB kremimi ?

Evet BB fondoten yazıyorda onu merak ettim ben solutions serisindeki BB kremden almıştım çok beğendim bu ay hazır indirimdeyken 3 adet daha aldım bu örnek ürünlerdekinde krem değilde fondoten yazınca merak ettim ama sonuçta oda aynı şey olması lazım..

Son düzenleme:

Argan yağı özlü şampuanı bende kullanıyorum evet güzel maskesini kullanmadım ama almayı düşünüyorum bence iyidir..

evet ya ben de çok merak ediyorum yeni siyah ambalajlı BB krem ile eski solutions BB krem arasında ne fark var??? yeni ambaja diğerinin yerine mi çıktı??

ben artık bırakıyorum avonu
Elimde de parfümler kaldı , o kadar ucuz verdiğim halde gitmiyor..
soft musk ve perceive 15 tl diyorum, elite gentleman erkek parfümünün setini 20 tl . Yine de pahalı geliyor millete, daha ne kadar ucuz olabilir anlamıyorum. Birde bunlar avonun popüler kokularından değil mi , şaştım kaldım İyi değil mi benim verdiğim fiyat yoksa ben mi yanlış yapıyorum?
Çevremdekiler avon almıyor bende mecbur bırakacağım. Parfümleri de bir delilik halimde fırlatıp çöpe atacağım , çok sinir oldum elimde kalmasına

Kızlar,çift uçlu siyah nokta görünümünü temizleyici metal çubuktan kullanan ya da kullanıcı yorumu duymuş olan var mı???

kızlar dün şifre yolladım bana 5li servis seti çıktı, gözüm ekmek kızartma makınasındaydı ama nasip :44:

kızlar ben sipariş vermediğim halde takım öncü benim yerime sipariş vermiş istemiyorum ben ama onu nasıl iade etcez yurt içi kargoyamı götürmem gerekiyor kutuyu sipariş gelince almasam olur mu:18:

ayrıca gönderi ücreti temsilcilere ne kadar oluyor ben yurt içi kargo şubesine götürürsem lütfen cvp

Son düzenleme:

bana da aynısını yaptılar, aman diyeyim henüz teslim almadıysan kapıdan geriçevir, kabul etme geri gitsin.
Yoksa kargo ücreti de üstüne kalıyor, ve tavsiyem ara şikayet et takım öncünü.
Yeni moda sanırım bu olay, beni ikna etti satarsın al, satamadıklarını iade ederiz diye hep elimde kaldı ve yardımcı da olmadı.

ayy nasıl sinir oldum daha gelmedi kargo geri çevircem öyleyse çok teşekkür ederim 80tlik bide

ayy nasıl sinir oldum daha gelmedi kargo geri çevircem öyleyse çok teşekkür ederim 80tlik bide

rica ederim canım, sen sinirlerini bozma aç telefon şikayet et , öncünün sinirleri bozulsun :)
öncesinde konuştun mu neden böyle birşey yapmış diye?

Canım ben kargo mesajı geldi diye avon sitesine girdim baktım sipariş girilmiş 80tllik o gelecek sonra aradım takım öncüsünü iki kez cevap vermedi dönmedide kargo geldi dediğin gibi kabul etmedim kargocu kabul edilmedi yazdı geri göndercez dedi kadın beni takmıyo bide dönmedi hala Allahdan geri ver dedin yoksa kargo parası kalacaktı bana ben sipariş vermiyorum mayıstan beri katalog falan yolladılar bu ay silinecek üyeliğim diye yaptı galiba şu sistemimize bizden başkası giremese keşke

hmmm anladım canım. :) Mukakkak şikayet et, dikkate alıp işleme alıyorlar hemen. Başkasına yapamasın bari

evet kızlar yeni bir kampanya başlangıcındayız . söyleyin bakalım kimler sipariş verdi yarın kim katalog ekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…