3 kampnayada boyunca canm 3 kataolgdada dıyevbılırız
Kızlar avon'un çıkardığı BB kremi kullandım çok beğendim artık fondoten niyetine bunu kullanıyorum gerçekten mükemmel bir ürün şimdi bakıyorum örnek ürünlerde BB fondoten çıkıyor acaba bu yeni çıkanla önceki arasında ne fark var? Ben bakıyorum her ikisinde özellikler aynı yazıyor:44:
canım bu panoramadaki siyah BB kremimi ?
Kızzzlarrrr bu baştaki düzelştirmeyi sağlayan sprey gibi bi şey gördüm onu kullnan var mı işe yarıyor mu ? birde argan yağını çok beğeniyorum avonun bu yeni katalounda maskeside var saçlar için sizce iyimidir ne dersiniz ?
Evet BB fondoten yazıyorda onu merak ettim ben solutions serisindeki BB kremden almıştım çok beğendim bu ay hazır indirimdeyken 3 adet daha aldım bu örnek ürünlerdekinde krem değilde fondoten yazınca merak ettim ama sonuçta oda aynı şey olması lazım..
kızlar ben sipariş vermediğim halde takım öncü benim yerime sipariş vermiş istemiyorum ben ama onu nasıl iade etcez yurt içi kargoyamı götürmem gerekiyor kutuyu sipariş gelince almasam olur mu:18:
ayrıca gönderi ücreti temsilcilere ne kadar oluyor ben yurt içi kargo şubesine götürürsem lütfen cvp
bana da aynısını yaptılar, aman diyeyim henüz teslim almadıysan kapıdan geriçevir, kabul etme geri gitsin.
Yoksa kargo ücreti de üstüne kalıyor, ve tavsiyem ara şikayet et takım öncünü.
Yeni moda sanırım bu olay, beni ikna etti satarsın al, satamadıklarını iade ederiz diye hep elimde kaldı ve yardımcı da olmadı.
ayy nasıl sinir oldum daha gelmedi kargo geri çevircem öyleyse çok teşekkür ederim 80tlik bide
Canım ben kargo mesajı geldi diye avon sitesine girdim baktım sipariş girilmiş 80tllik o gelecek sonra aradım takım öncüsünü iki kez cevap vermedi dönmedide kargo geldi dediğin gibi kabul etmedim kargocu kabul edilmedi yazdı geri göndercez dedi kadın beni takmıyo bide dönmedi hala Allahdan geri ver dedin yoksa kargo parası kalacaktı bana ben sipariş vermiyorum mayıstan beri katalog falan yolladılar bu ay silinecek üyeliğim diye yaptı galiba şu sistemimize bizden başkası giremese keşke
hmmm anladım canım. :) Mukakkak şikayet et, dikkate alıp işleme alıyorlar hemen. Başkasına yapamasın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?