iki kampanya toplamında toplam 100 tl lik sipariş verdiğinde de geliyor canım
aaa süper o zaman, çok sevindim, çoook teşekkür ederimmm
vee yeni kataloğu halen bekliyoruz kızlar, meraktan çatlayacağız hakikaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki kampanya toplamında toplam 100 tl lik sipariş verdiğinde de geliyor canım
Benım bıldıgım tek seferde 100TL gerekkızlar ben bişi soracağım ne zamandır unutuyorum.. kampanya 8 ve 9da her 100 tl'ye hediye kartı veriyorlar ya... peki bu kampanyada örneğin 50 tl sipariş versek, sonraki kampanyada atıyorum 60 tl sipariş versek, 2 kampanya toplamı 110 oluyor.. o zaman da bir adet hediye kartı verirler mi? yoksa tek seferde 100 tl sipariş vermek mi gerekiyor? bilgisi olan var mı??
Bu gün anlarız..dün ki gelen kolim 360 TL lik idi ve tekrar 87 TL lik daha sipariş verdim bakalım kart çıkıcakmı
bende dunden beri delirmek üzereyim bu konuda 316 tllık sıparısım oldu uc tane kartım geldı . ama dun sabah ondan berı ugrasıyorum ve bana ya sureklı temsılcı sıfrenız hatalı tekrar deneyın dıyor yada bır bosluk bırakarak yazın dıyor defalarca attım hatalı değil cokta kontrol ettım tabıkı boslukta bırakıyorum . dun attım uc sıfreyıde hıc cevap gelmedı bu sabah tekrar attım bır kere hatalı dendı dalgamı gecılıyor anlamadım ki
Sorma tatlım bır temsılcım için kac gundur uğraşıyorum bugun ıletışım merkezını aradık Yapım aşamasında teknık hatalar olabılıyormuş Sende ara telefon numaranı verıyorsun Ve yarın tekrar deneyın Dedıler ..
Bu gün anlarız..dün ki gelen kolim 360 TL lik idi ve tekrar 87 TL lik daha sipariş verdim bakalım kart çıkıcakmı
kızlarr sıze zahmet katolg eklıyın
ben az önce siparş verdim 3 gün sürer gelmesi
meraktan ölücem ama
kızlar eskiden hemen paylaşırlardı şimdi herkes tatilde herhalde
kızlar ben kataloğu yükledim görmediniz mi?
kızlar ben kataloğu yükledim görmediniz mi?