sipariş verdim tabi bilmediğim için yanlış sipariş verdim 171 tl lik fatura tutarı 5 tllik daha verseydim parfüm gelecekti acaba yeni sipariş girdiğimde eski faturaya eklenirmi ? parfüm gelirmi yinede
kızlar faturaya ürün dışı bedeller diye 3,2 lik bir masraf eklenmiş o ne bilgisi olan varmı?
sipariş verdim tabi bilmediğim için yanlış sipariş verdim 171 tl lik fatura tutarı 5 tllik daha verseydim parfüm gelecekti acaba yeni sipariş girdiğimde eski faturaya eklenirmi ? parfüm gelirmi yinede
canım geçen faturanı geç ödediysen onun farkıdır o
Evet canım belirlenen hediye limitleri kesinlikle katalok fiyatına göre belirlenmez. Herzaman temsilci fiyatını göz önunde bulundurmalısın.
175 TL'lik parfüm olayıda yeni temsilci geliştirme programına (YTG) ait bir kampanyadır 1. kampanyadanda verdiğin tüm sipariş limitlerinin toplamında ulaşsanda olur. 171 TL'lik verdiysen bu kampanya içinde tekrar sipariş girdiğinde parfümün gelir.
Hayırlı olsun bol satışlar.
süper güle güle kullan şimdidenKızlar bana da 3 lüçelik cezve seti geliyor avondan hediye olarak
sen 4 aktıf uye bulursan ve aylık 1000 toplamda satısınız olursa takım oncusuyu oluyorsun ve o 1000 lıra uzerınden 0,03 prım alıuorsun bu 1 ve her yaptıgın uye 23-4 kampanaydakı hedıyelenrı kazanırsa sana eksta 40 lıra yatıyor ve sen 4 aktıf ulastıkdan snra 80 lırada sevıye parası yatıyorarkadaşlar birsey soracağım daha yeniyim de temsilcilikte bnm bir arkadaşımda avona katılmak istiyor ben onu üye yaparsam bir şey kazanıyor muyum bilginiz var mı ???:44:
sen 4 aktıf uye bulursan ve aylık 1000 toplamda satısınız olursa takım oncusuyu oluyorsun ve o 1000 lıra uzerınden 0,03 prım alıuorsun bu 1 ve her yaptıgın uye 23-4 kampanaydakı hedıyelenrı kazanırsa sana eksta 40 lıra yatıyor ve sen 4 aktıf ulastıkdan snra 80 lırada sevıye parası yatıyor
çokkkkk teşekkür ederimm ,peki 4 üyeyi aynı anda mı bulmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?