• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar bişey sorabilrmiyim bende acemi olduğum için fazla bilgim yok.bugün ilk siparişimi vericem.Hani bu 175 tl lik satışa parfüm hediye vericeklerya bu 175 tl katalog fiyatımı yoksa bizim ödeyeceğimiz tutarmı 175 tl olacak aynı şey diğer 100 tl lik çekiliş içinde geçerli hediye çekilişi için kataloh-gtanmı 100 tl satıcaz yoksa bizim ödeyeceğimiz fiyat 100 tl mi olmalı yardımcı olursanınz memnun olurum

sipariş verdim tabi bilmediğim için yanlış sipariş verdim 171 tl lik fatura tutarı 5 tllik daha verseydim parfüm gelecekti acaba yeni sipariş girdiğimde eski faturaya eklenirmi ? parfüm gelirmi yinede

sipariş verdim tabi bilmediğim için yanlış sipariş verdim 171 tl lik fatura tutarı 5 tllik daha verseydim parfüm gelecekti acaba yeni sipariş girdiğimde eski faturaya eklenirmi ? parfüm gelirmi yinede

tatlım temsilci fiyatı ile yani katalog fiyatı ile değil bunlar.
yine bu katalogdan ek sipariş verirsen ve 175 i geçersen temsilci fiyatı ile gelir parfümün :7:

Evet canım belirlenen hediye limitleri kesinlikle katalok fiyatına göre belirlenmez. Herzaman temsilci fiyatını göz önunde bulundurmalısın.

175 TL'lik parfüm olayıda yeni temsilci geliştirme programına (YTG) ait bir kampanyadır 1. kampanyadanda verdiğin tüm sipariş limitlerinin toplamında ulaşsanda olur. 171 TL'lik verdiysen bu kampanya içinde tekrar sipariş girdiğinde parfümün gelir.

Hayırlı olsun bol satışlar.

Evet canım belirlenen hediye limitleri kesinlikle katalok fiyatına göre belirlenmez. Herzaman temsilci fiyatını göz önunde bulundurmalısın.

175 TL'lik parfüm olayıda yeni temsilci geliştirme programına (YTG) ait bir kampanyadır 1. kampanyadanda verdiğin tüm sipariş limitlerinin toplamında ulaşsanda olur. 171 TL'lik verdiysen bu kampanya içinde tekrar sipariş girdiğinde parfümün gelir.

Hayırlı olsun bol satışlar.

Tmmdır canım çok teşekkür ederim birazdan giricem yine sipariş inşallah onunla gelir.:))

arkadaşlar birsey soracağım daha yeniyim de temsilcilikte bnm bir arkadaşımda avona katılmak istiyor ben onu üye yaparsam bir şey kazanıyor muyum bilginiz var mı ???:44:

kızlar k8 siparişinizle birliktemi gönderiyorlar bu 100 TLlik siparişe hediye olayını.

Bide festıval kartla aynı şeymi bilen açıklık getirirse memnun olcam.:16:

takım oncusunuz kım ya nıcın gereklı yapması gereknı yapmıyor ama sızın uzerınden prım alıyor

arkadaşlar birsey soracağım daha yeniyim de temsilcilikte bnm bir arkadaşımda avona katılmak istiyor ben onu üye yaparsam bir şey kazanıyor muyum bilginiz var mı ???:44:
sen 4 aktıf uye bulursan ve aylık 1000 toplamda satısınız olursa takım oncusuyu oluyorsun ve o 1000 lıra uzerınden 0,03 prım alıuorsun bu 1 ve her yaptıgın uye 23-4 kampanaydakı hedıyelenrı kazanırsa sana eksta 40 lıra yatıyor ve sen 4 aktıf ulastıkdan snra 80 lırada sevıye parası yatıyor :27:

Kizlar bu cekilis kartlarindan 3 tane geldi bana 1 tanesi kazinirken soyuldu digerinide mesj attim sms gelmedi ne kazandigima dair.3.sude bosa gitmesin die mesj atmadim :((
Sizede smsle ne kazandiginz gecmi gelmisti

kizlar bida bi dniyim.dedim yazip gonderdim sifre daha once kullanilmistir diyo :( biri soyuldu zaten bundasa daha once kullanilmistir diyo ayni sorunla karsilasan varmi aranizdaa

Kızlar avon'un çıkardığı BB kremi kullandım çok beğendim artık fondoten niyetine bunu kullanıyorum gerçekten mükemmel bir ürün şimdi bakıyorum örnek ürünlerde BB fondoten çıkıyor acaba bu yeni çıkanla önceki arasında ne fark var? Ben bakıyorum her ikisinde özellikler aynı yazıyor:44:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Luxe serisinin yeni çıkan allıklarından almış olan var mı?
İnternette bakındım ama ne yorum nede swatch göremedim bi umut sizlere sorayım dedim.
Eğer yapısı güzelse alayım diyorum.:31:

sen 4 aktıf uye bulursan ve aylık 1000 toplamda satısınız olursa takım oncusuyu oluyorsun ve o 1000 lıra uzerınden 0,03 prım alıuorsun bu 1 ve her yaptıgın uye 23-4 kampanaydakı hedıyelenrı kazanırsa sana eksta 40 lıra yatıyor ve sen 4 aktıf ulastıkdan snra 80 lırada sevıye parası yatıyor :27:

çokkkkk teşekkür ederimm ,peki 4 üyeyi aynı anda mı bulmam gerekiyor :50:

Back