• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar ya nasıl oluyorda takım öncüsü temsilci adına sipariş girebiliyor? Bunu anlayamıyorum..sifrelerinizi değiştirin kimseyle paylasmayin..siparislerini kendiniz girin.. ben pek anlamam bi kac aydır temsilciyim ama bu gibi şikayetleri çok duydum netten.. başıma gelmesinden korkarım yani :/

Takım öncüsünün sanıyorum sizin şifrenize ihtiyacı yok. Şifre olmadan, takım öncüsü sayfasından, kendi temsilcilerinin siparişlerine müdahele edebiliyor sanıyorum. Çünkü yıllar önce benim takım öncüm de benim siparişimi yanlışlıkla silmiş ve sonra beni arayıp özür dilemişti :9: ama bu dediğim en az 5 sene önceydi. şuanki durumu bilmiyorum ama hala takım öncüleri, başka insanların yerine sipariş girebildiklerine göre demekki durum aynı görünüyor....

ben açsam da açmasam da fazlalıkları ve yedeklerimi buzdolabında saklıyorum, tazecik kalıyor. özellikle yazın 1-2 tane bırakıyorum dışarıda, ne var ne yok buzdolabına:34: tavsiye ederim :34:

bababm ojelerimi bile atıyo dolaptann artık onları görsee naparr :1::1:

ben açsam da açmasam da fazlalıkları ve yedeklerimi buzdolabında saklıyorum, tazecik kalıyor. özellikle yazın 1-2 tane bırakıyorum dışarıda, ne var ne yok buzdolabına:34: tavsiye ederim :34:
Avon parfümleri fazla gün ışığı görmemek ve serin yerde durmak şartı ile birkaç sene dayanıyor (Denenmiştir) eğer Perceıve bayan parfümünü kullanıyorsanız bir yıl içinde tüketmenizi öneririm zira o kokunun tarfi yok :83:dayanmyor..

Son düzenleme:
Peki iade etmek istediğimiz ürünleri kargo elamanı gittikten sonra bile kargo şubesine aynı gün götürsek ücretsiz gönderiliyor mu acaba?
Evet aynı gün içerisinde isterseniz iadenizi kargoya kendinizde götürebilirsiniz bu şekildede ücretsiz oluyor yalnız saat 18.00 kadar iadeler alınıyor.

ben artık bırakıyorum avonu :(
Elimde de parfümler kaldı , o kadar ucuz verdiğim halde gitmiyor..
soft musk ve perceive 15 tl diyorum, elite gentleman erkek parfümünün setini 20 tl . Yine de pahalı geliyor millete, daha ne kadar ucuz olabilir anlamıyorum. Birde bunlar avonun popüler kokularından değil mi , şaştım kaldım :D İyi değil mi benim verdiğim fiyat yoksa ben mi yanlış yapıyorum?
Çevremdekiler avon almıyor bende mecbur bırakacağım. Parfümleri de bir delilik halimde fırlatıp çöpe atacağım , çok sinir oldum elimde kalmasına :50:

bazen ucuz verınce ınsalnar ıcıne suphe dusuyor acaba bısıy warda ondamı ucuz dıye bırde pahalı soylemeyı dene :D ben elıtte 35 saatdgm oldu

bazen ucuz verınce ınsalnar ıcıne suphe dusuyor acaba bısıy warda ondamı ucuz dıye bırde pahalı soylemeyı dene :D ben elıtte 35 saatdgm oldu
Aynen öyle.. :))

Arkadaşlar elinde kampanya 10 katoloğu olan varsa şu erkek jölesi tüpte olan değil yuvarlak kutuda olan indirimdemi?birde kota hala 50 tl mi? Bakıp bana cevap yazarsa sevinirim..

Avon supershock göz kalemini katalogta göremiyorum acaba kalktı mı ? Avon satış temsilcileri az çok bilgi sahibidir biri yardımcı olabilir mi acaba?

Avon supershock göz kalemini katalogta göremiyorum acaba kalktı mı ? Avon satış temsilcileri az çok bilgi sahibidir biri yardımcı olabilir mi acaba?

avon ana sayfasında araştırdım, supershock gel eyeliner göz kalemleri var sadece, diğerleri gel olmayan normal supershock kalemler kalmış sanırım. Şuan var olanların kodları ve renkleri de şunlar. K9 kataloğunda en arkanın bir önünde karton sayfalarda da inceleyebilirsin.
STEEL-13331
AQUA POP - 13330
FLASH - 13329
BLACK - 13332
Gel olmayan diğer çeşidini büyük ihtimal kaldırmışlar. ama avon'un sağı solu belli olmaz malum, bence takipte ol, bazen seri sonu fırsatı diye ortaya çıkıveriyorlar :34:

buarada K10 elinde olanlar da bir baksınlar, belki orada yeniden ortaya çıkmış olabilir :34:

Merhaba birşey sorucagım belkı musterılerınızden yada kendınızden bılıyorsunuzdur.Avonun güneş kremlerı kullanan kullandıran yorum alan varmı aranızda ben beyaz tenlıyım ve 30 lugu almak ıstıyorum ama kararsızım.Kendimde temsılcıyım fakat sadece kendıme cevreme alıyorum pek bılgım yok o yuzden

avon ana sayfasında araştırdım, supershock gel eyeliner göz kalemleri var sadece, diğerleri gel olmayan normal supershock kalemler kalmış sanırım. Şuan var olanların kodları ve renkleri de şunlar. K9 kataloğunda en arkanın bir önünde karton sayfalarda da inceleyebilirsin.
STEEL-13331
AQUA POP - 13330
FLASH - 13329
BLACK - 13332
Gel olmayan diğer çeşidini büyük ihtimal kaldırmışlar. ama avon'un sağı solu belli olmaz malum, bence takipte ol, bazen seri sonu fırsatı diye ortaya çıkıveriyorlar :34:

buarada K10 elinde olanlar da bir baksınlar, belki orada yeniden ortaya çıkmış olabilir :34:

Ben K10a baktım ama yok yok yooook :(

Merhaba birşey sorucagım belkı musterılerınızden yada kendınızden bılıyorsunuzdur.Avonun güneş kremlerı kullanan kullandıran yorum alan varmı aranızda ben beyaz tenlıyım ve 30 lugu almak ıstıyorum ama kararsızım.Kendimde temsılcıyım fakat sadece kendıme cevreme alıyorum pek bılgım yok o yuzden

Merhaba, Ben ve eşim 30 ve 50 faktörülüden kullanıyoruz yıllardır, gayet memnunuz. annem 30luk ve 25liklerden çok alıyor, gayet memnunuz. Eskiden farklı pahalı markalar kullanırdık, ama Avon ile hiçbir fark olmadığını anladık açıkçası biz çok memnunuz. açıkçası eskiden üretilenlerin dokuları bu kadar güzel değildi özellikle sürümü zordu eskiden. ama son yıllarda gittikçe güzelleştirdiler :34: özellikle geçen sene ve bu sene aldıklarımıza bayıldık :32:

Buarada sadece çocuklar için turkuaz renkli olanları tavsiye etmiyorum, mayoyu filan boyuyor, çok çirkin görünüyor ve çok zor cilt emiyor, turkuaz renkli olanlar bir acaipler :37: belki ileride düzelir tabii bilmiyorum.. ama diğer normal olanları çok çok güzel, biz tavsiye ederiz :54:

Ben K10a baktım ama yok yok yooook :(

çok üzüldüm canım ya :50:
K9da arka kapağın bir önündeki Supershock gel olanları gördün mü?
en kötü ihtimal gittigidiyora da bakabilirsin. orada depo yapıp satış yapan epey Avon temsilcisi var. onların elinde kalmış olabilir. kataloglarda indirimdeyken toplayıp depo yapıyorlar. ben bazen bulamadığım şeyleri ordan bakıyorum.

çok üzüldüm canım ya :50:
K9da arka kapağın bir önündeki Supershock gel olanları gördün mü?
en kötü ihtimal gittigidiyora da bakabilirsin. orada depo yapıp satış yapan epey Avon temsilcisi var. onların elinde kalmış olabilir. kataloglarda indirimdeyken toplayıp depo yapıyorlar. ben bazen bulamadığım şeyleri ordan bakıyorum.

bir de ordan bakayım. bu ara istediğim hiçbir şeyi bulamıyorum ya.

Merhaba, Ben ve eşim 30 ve 50 faktörülüden kullanıyoruz yıllardır, gayet memnunuz. annem 30luk ve 25liklerden çok alıyor, gayet memnunuz. Eskiden farklı pahalı markalar kullanırdık, ama Avon ile hiçbir fark olmadığını anladık açıkçası biz çok memnunuz. açıkçası eskiden üretilenlerin dokuları bu kadar güzel değildi özellikle sürümü zordu eskiden. ama son yıllarda gittikçe güzelleştirdiler :34: özellikle geçen sene ve bu sene aldıklarımıza bayıldık :32:

Buarada sadece çocuklar için turkuaz renkli olanları tavsiye etmiyorum, mayoyu filan boyuyor, çok çirkin görünüyor ve çok zor cilt emiyor, turkuaz renkli olanlar bir acaipler :37: belki ileride düzelir tabii bilmiyorum.. ama diğer normal olanları çok çok güzel, biz tavsiye ederiz :54:

Çok teşekkur ederim ciltde gunes lekesi falan olmuyor degılmı.

ben kendım kullandım gercekden kourdu kuzenımde kullandı oda gordu faydasını

Çok teşekkur ederim ciltde gunes lekesi falan olmuyor degılmı.

Aslına bakarsan güneş lekelerim yüzümde yanaklarımın üstünde birkaç nokta şeklinde var ama Avon kullanmaya başlamadan öncesinden vardı.. gençlik ergenlik döneminde zenci gibi olana kadar yanmaya meraklıydım.. tabii acısı sonradan çıktı... ama son yıllarda Avon kullandığım sırada lekelerimde artış olmadı, aksine leke bakımı yapıyorum epey azaldılar. yani Avon'un sonuçları bende gayet olumlu :34:

Back